از همه خواهش می کنم که صبور باشن و از کل کل کردن بپرهیزند که کار به جاهای باریک کشیده نشه..ببخشید برای این میگم که سال پیش دغدغه ای شده بود اداره کردن تاپیک های این دو بازی .همه رو کلافه کرده بود.مرسی که توجه می کنید!
از همه خواهش می کنم که صبور باشن و از کل کل کردن بپرهیزند که کار به جاهای باریک کشیده نشه..ببخشید برای این میگم که سال پیش دغدغه ای شده بود اداره کردن تاپیک های این دو بازی .همه رو کلافه کرده بود.مرسی که توجه می کنید!
ببینم مگه دسته PS3 به pc میخوره؟
gamescom: FIFA 12 “Best Console Game”
Best of gamescom: Battlefield 3 - Electronic Arts
Best Hardware or Hardware Accessories: Playstation Vita – Sony Computer Entertainment
.
Best Console Game:FIFA 12 – EA SPORTS
Best Mobile Game: Uncharted: Golden Abyss - Sony Computer Entertainment
Best Online Game: Star Wars The Old Republic – Electronic Arts
Best PC Game: Diablo III - Blizzard Entertainment
Best Browser Game: The Sims SocialElectronic Arts
Best Family Game: Sesame Street: Once Upon a Monster – Warner Bros. Interactive Entertainment
Xperia Play owners can play the football game this “holiday” (autumn), whereas all other Android device owners will have to wait until 21st February 2012
خبر خوب برای دارندگان سری Xperia , و بد برای صاحبان دیگر گوشی های اندرویدی.
سونی اریکسون تونسته انحصار نسخه اندروید بازی رو تا تاریخ 21 فبریه 2012 بگیره,یعنی کسانی که گوشی های اندرویدی دیگه دارند باید تا این تاریخ صبر کنن.
چجوری؟
ینی میشه الان دسته Ps3 رو به Pc وصل کنم؟
مراحلش چجوریه؟
![]()
خب حتما مبدلی چیزی دارهچجوری؟
ینی میشه الان دسته Ps3 رو به Pc وصل کنم؟
مراحلش چجوریه؟
بابا اینا هم ما رو اسکل کردنا
بیاین اینم گیم پلی بازی :
همون بازی سابقه،حداقل من که با دیدن چیزی نفهمیدم،شاید باید بازی کنیم بفهمیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه شهروز جان به نظر من تغییر داشته .. دویدنا به نظر من خیلی بهتر شده!!! البته این ویدئو ها خیلی کوتاه بودن..نمیشه نظر داد. ولی گرافیک به نظر خیلی بهتر شده.. دوربین هم بنظرم خیلی خوب شده بود.
از Skill Moves های فیفا 12 حرفی زده نشده ؟
چیزه جدیدی اضاقه شده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)