تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 74 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 735

نام تاپيک: Dragon Age II

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اینکه یه تانک نبری حداقل باید یک Warrior ببری.
    چون تویه Nightmare تا جایی که بچه ها گفتن تویه نرمال اینطور نیست. یعنی تو اگه بخوای Rogue رو ببری زیره Boss 100% میمیره مخصوصا اگه دراگون روش بیاد. چرا؟ چون که اگه بیاد روش کارش تمومه. اینقدر پرتش میکنه تا بلند شی یک بار دیگه پرت میشی. اینقدر ادامه پیدا میکنه تا بمیری ( معمولا جونه Rogue ها هم کم هست ).
    ببخشید اما اگه شما مغز بازی کردن ندارید دلیل نمیشه مردم رو روانی خطاب کنید.
    اون 70% رو من نمیدونم از کجا آوردین چون بازی چنان فرقه عظیمی با نسخه ی 1 نکرده حداقل تویه مبارزات. اتفاقا خیلی هم واقعی تر شده. دوربین ایزومتریک هم برداشتن که برداشتن من اصلا ازش استفاده نمیکردم چون Realistic اصلا نبود و احساس بازی هایه استراتژی رو میکردی که من خوشم نمیومد. باید بری تو دله دشمن! قشنگ باید گنده بودن Boss رو درک کنین! که زیره پاهاش دارین میزنینش! به این میگن Boss !
    بازی مثله نسخه ی 1 C.R.P.G هست و مطمئنن عاشقان این سبک بازی رو رویه Nightmare میروند و لذتش هم اینقدر زیاد هست که غیره قابل توصیفه و هیچ موقع از بازی زده نمی شین. مثله نسخه ی قبل اسپل وجود داره و فقط باید دکمه هایه 1 2 3 4 و ... رو بزنین. مثله نسخه ی قبل باید 100% Pause بدین. مثله نسخه ی قبل باید یار چینیه درستی بکنین. مثله نسخه ی قبل سره یک Boss قدرتمند باید 2 ساعت فکر کنید. مثله نسخه ی قبل باید قبله گرفتن Abilities باید نیم ساعت وقت بگزارین. مثله نسخه ی قبل باید سره گرفتن Attributes دقت کنین.مثله نسخه ی قبل بعد از کشتن یک Boss لذت میبرین و از اینکه این Boss رو کشتین احساس غرور میکنین. و ...
    حالا این 70% اکشن شدن شما از کجا اومده من موندم... درگیری هایه بازی Realistic شدن شما میگین 70% اکشن شده؟ عجب...
    تنها فرق هایی که با نسخه ی قبلی داره اینکه بازی کلا ساده تر شدن ( نه خوده بازی ، منو ها و Inventory و Ability و ... )
    شما اگه یک بازیه C.R.P.G رو اکشن بازی میکنین دلیل نمیشه R.P.G باز ها هم مثله شما بازی کنند!
    اصلا بازی از نظره گیم پلی کاملا C.R.P.G هست من هنوز مغزم نگنجیده 70% اکشن بازی کجاست؟!!!! ( تازه در بازی قابلیت عالیه Avoid هم اومده در نسخه ی قبلی وقتی یارو بهت Attack میداد هرجور بود بهت میخورد اما اینجا جا خالی میدی نمیخوره. )
    اولا اگه گفتم روانی منظورم دیوانه و خل و چل نبود . منطورم اینه که طرف روانی بازی های CRPG بوده حالا تو این بازی هم که باز هم میگم 70 درصد اکشن شده میان همونطور که توی نسخه قبل بازی میکردن بازی میکنن . فقط گفتم این بازی ارزش درجه NightMare رو نداره . چون لذتش مثل قبل نیست .
    راجع به اکشن شدن چطور میگید فرقی نکرده . کل دنیای CRPG بازها دارن از این مینالن . حالا 70 نه 50 .
    کجا قبلا BackStab جزو تلنتها بود
    کجا میج هم Melee هم Ranged مبارزه میکرد .
    سرعت بازی کجا اینقدر سرسام اور بود که نشه به خوبی تاکتیک ریخت .
    قبلا میج رو تنها گیر میاوردن کارش تموم بود ولی حالا یه پا Warrior َشده . نقد بالا رو هم اگه خونده باشی میفهمی چی میگم .
    تفاوت و موقعیت حساس هر کلاسی فرق کرده .
    CRPG که همش به تاکتیک داشتن نیست . عناصر دیگه بازی هم تاثیر دارن . نمونه اش همین برداشتن BackStab
    شما اگه نگاه کنین دیگه ایتم ها مثل قبلا حیاتی نیستن . ست ارمور کم داریم . Potion کم داریم . تله که نداریم و سم هم کم داریم . اصلا من توی Origins همش خوره سم بودم .
    اگه بازی Action RPG بازی کرده باشی هم مفهمی که تلنتها 50 درصدش به سمت اکشن رفته . همون Evade که میگی اکشنه نه تاکتیکی .
    مبارزه با Arishok رو چه میگی . نکنه اونجا هم با تاکتیک میخوای توی درجه NightMare رد کنی . تماما به قدرت شخصی کاراکتر اصلی مربوطه .
    اکثر دشمنا رو من همین جوری با کلیک و تلنتهای خودم میزنم و واسه تاکتیک هم همون صفحه تاکتیک کفاف میکنه . فقط واسه Boss ها از همون Pause زیاد استفاده میکنم که همونم با توجه به سرعت زیاد بازی سخت شده .
    Last edited by Gregar; 20-03-2011 at 02:22.

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

وحید نقدتو خوندم.
    90 درصد باهات موافقم. ولی بعضی جاها الکی دفاع کردی از بازی. بعضی از متناتم یک دفعه ای از موضوع خارج میشد.
    ولی در کل خوب بود.
    ممنون

3. 2 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

...نسخه ی قبل با 4 تا Mage همشونم Freez داشتن اصلا بازیط Fun میشد.
    یه سوال که ممکنه پیش بیاد اینه که اگه Alim هم Mage باشه اگه تونستید 4 تا Mage توی نسخه قبل نام ببرید.
    اگه نام بردید جایزه دارید!
    جدا از اون از چه نظر Fun میشد؟ اگه منظورتون از نظر سادگی کاره که گزینه های بهتری نسبت به Freeze بود چون Damage پایینی داشت و بسیاری از مواقع Unit یخ نمی زد.

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سوال ؛ بعد از بازگشت از دیپ رود
      محتوای مخفی:  
    راهی نیست که بتنی نره به Circle ؟

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

سوال ؛ بعد از بازگشت از دیپ رود
      محتوای مخفی:  
    راهی نیست که بتنی نره به Circle ؟
    نه. ولی :

محتوای مخفی: اسپویلر 
    بعدا پیداش می کنی.

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

اولا اگه گفتم روانی منظورم دیوانه و خل و چل نبود . منطورم اینه که طرف روانی بازی های CRPG بوده حالا تو این بازی هم که باز هم میگم 70 درصد اکشن شده میان همونطور که توی نسخه قبل بازی میکردن بازی میکنن . فقط گفتم این بازی ارزش درجه NightMare رو نداره . چون لذتش مثل قبل نیست .
    راجع به اکشن شدن چطور میگید فرقی نکرده . کل دنیای CRPG بازها دارن از این مینالن . حالا 70 نه 50 .
    کجا قبلا BackStab جزو تلنتها بود
    کجا میج هم Melee هم Ranged مبارزه میکرد .
    سرعت بازی کجا اینقدر سرسام اور بود که نشه به خوبی تاکتیک ریخت .
    قبلا میج رو تنها گیر میاوردن کارش تموم بود ولی حالا یه پا Warrior َشده . نقد بالا رو هم اگه خونده باشی میفهمی چی میگم .
    تفاوت و موقعیت حساس هر کلاسی فرق کرده .
    CRPG که همش به تاکتیک داشتن نیست . عناصر دیگه بازی هم تاثیر دارن . نمونه اش همین برداشتن BackStab
    شما اگه نگاه کنین دیگه ایتم ها مثل قبلا حیاتی نیستن . ست ارمور کم داریم . Potion کم داریم . تله که نداریم و سم هم کم داریم . اصلا من توی Origins همش خوره سم بودم .
    اگه بازی Action RPG بازی کرده باشی هم مفهمی که تلنتها 50 درصدش به سمت اکشن رفته . همون Evade که میگی اکشنه نه تاکتیکی .
    مبارزه با Arishok رو چه میگی . نکنه اونجا هم با تاکتیک میخوای توی درجه NightMare رد کنی . تماما به قدرت شخصی کاراکتر اصلی مربوطه .
    اکثر دشمنا رو من همین جوری با کلیک و تلنتهای خودم میزنم و واسه تاکتیک هم همون صفحه تاکتیک کفاف میکنه . فقط واسه Boss ها از همون Pause زیاد استفاده میکنم که همونم با توجه به سرعت زیاد بازی سخت شده .
    بله دیگه باز میگه اکشن شده و یک دلیل درست من ندیدم هنوز که 50% یا همون 70% خودت اکشن شده.
    اتفاقا خیلی هم لذت داره و 100% تمامیه R.P.G باز ها لذت می برند.
    Talent ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اصلا ما چیزی به نامه Talent داشتیم و داریم؟؟!!! Talent ماله WOW هست عزیز داری اشتباه میگی. اینجا Ability هستش.
    والا ما تویه نسخه ی 1 Mage مون رو Arcane Warrior میکردیم!! بعد تو میگی کجا Mage Warrior میشه؟!!! تازه خوبه این نسخه Rogue و Mage اصلا یک ثانیه هم جلو دشمن نمیتونن واستن!! من نمیدونم از کجا آوردی! حداقل اینش 100تایه نسخه ی قبلی که با 4 تا Mage همه رو میخوردی ارزش داره.
    سرعت بازی که والا نمیدونم چجوری میگی بالا هست. نسبت به 1 بالاتره اما نه به اون حده سرسام آوری که تو میگی... فقط مثال بیار که مقایسه کنه! چون من خودم نسخه ی یک رو 4 بار بازی کردم میدونم چی به چیه!
    Son of a Bitch !!!!!!!!!!! قبلا Mage رو تنها گیر میاوردن کارش تموم بود؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! داری به کلی برعکس حرف میزنی! اینجا یک Hunter جذب Mage ت بشه باید Mage رو مرده حساب کنی !!!! جونه ما خالی نبند!
    والا Class ها که خیلی خوب شدند و کاملا ارزششون بالا رفته.
    ن خودم کلا از Rogue تو هیچ بازی ای خوشم نیومده اما اینی که میگی BackStap رو برداشتن مطمئنی؟!! من که 100 بار این Spell رو تویه Isable دیدم.
    در این مورد من هنوز بازی رو تموم نکردم. اما قبول دارم. چون بازی رو خواستند عمومی کنند! برایه همینم اومدن یکی سری چیز هایه خیلی جزئی رو حذف کردند یا به صورت خیلی جزئی گزاشتند. البته Trap که کلا چیزه چرتیه مگه میخوای از قلعه ای جایی دفاع کنی که Trap بزاری ؟ انگار که بگی بازیه COD توش مین بزاریم.
    !!!!! ببنیم شما دارین Spell ها هم درجه بندی میکنین!؟!!!!!!!!!!!!! وای!!!! کلا وجود Spell این بازی رو C.R.P.G کرده بعد داری میگی اسپل فلان اکشنه؟!!!!!! کدوم Spell Mage الان اکشن نیست؟ و نبود؟ ها؟ Freeze الان اکشن نیست؟ یارو Freeze میشه RPG هست؟! چی داری میگی خودتم میدونی؟
    تو ناراحت من نباش وقتی میگم رد میکنم رد میکنم. حاضرم 100 بار برم اما بالاخره رد میشه و لذتشم میبرم.
    گفتم دیگه عزیز وقتی رو نرمال میری بایدم همچین انتظاری داشته باشی. اصلا اون نوع یار برداشتن تو تویه Nightmare جواب نمیده.
    در آخرم بگم که من Nightmare بازی میکنم و نمیدونم رویه نرمال به چه صورت هست وگرنه بیش تره حرفات رو قبول میکردم. اما 100% در مورده mage اشتباه میکنی.( امروز دوستم که باهاش کل کل داشتم زنگ زد گفت که حتی با داشتن Rock Armor هم Mage باز میفته زمین یا همون Bash میشه. این یکم اذیت میکنه دیگه فکر کن Mage رو Arcane Warrior بکنی بازم اینطوری بشه )

یه سوال که ممکنه پیش بیاد اینه که اگه Alim هم Mage باشه اگه تونستید 4 تا Mage توی نسخه قبل نام ببرید.
    اگه نام بردید جایزه دارید!
    جدا از اون از چه نظر Fun میشد؟ اگه منظورتون از نظر سادگی کاره که گزینه های بهتری نسبت به Freeze بود چون Damage پایینی داشت و بسیاری از مواقع Unit یخ نمی زد.
    عزیز اینی که میگم واقعی که نمیگم منظورم اینکه با تعداده زیادی Mage ( من مثلا 2 تا Mage برمی داشتم ) راحت همه میمردن. اینو دیگه کله دنیا قبول دارن! اون همه Freeze داشت بازی !!!! میرفتی جلو یک Cone of Cold میزدی! همه Freeze میشدن برو بچ میریختن سرشون! حتی Boss هم Freeze میکرد. دیگه این غیره قابل انکاره عزیز.
    Last edited by 779; 20-03-2011 at 12:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

دوستان الکی نمیخوام اسپم بدم ولی من فقط تا حالا از بازیهای سبک نقش آفرینی، mass effect 2 رو بازی کرده بودم که ازش خیلی خوشم اومد، این بازیو هم همینطور گرفتم بازی کنم ولی هرچی رفتم جلو بیشتر خوشم اومد، الان روزی چند ساعت بازی میکنم خدایی خیلی قشنگه، تازه من یکشم بازی نکردم، به دوستانی که قصد بازی کردن ندارن توصیه میکنم یه امتحانی بکنن ضرر نمیکنن

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بله دیگه باز میگه اکشن شده و یک دلیل درست من ندیدم هنوز که 50% یا همون 70% خودت اکشن شده.
    اتفاقا خیلی هم لذت داره و 100% تمامیه R.P.G باز ها لذت می برند.
    Talent ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اصلا ما چیزی به نامه Talent داشتیم و داریم؟؟!!! Talent ماله WOW هست عزیز داری اشتباه میگی. اینجا Ability هستش.
    والا ما تویه نسخه ی 1 Mage مون رو Arcane Warrior میکردیم!! بعد تو میگی کجا Mage Warrior میشه؟!!! تازه خوبه این نسخه Rogue و Mage اصلا یک ثانیه هم جلو دشمن نمیتونن واستن!! من نمیدونم از کجا آوردی! حداقل اینش 100تایه نسخه ی قبلی که با 4 تا Mage همه رو میخوردی ارزش داره.
    سرعت بازی که والا نمیدونم چجوری میگی بالا هست. نسبت به 1 بالاتره اما نه به اون حده سرسام آوری که تو میگی... فقط مثال بیار که مقایسه کنه! چون من خودم نسخه ی یک رو 4 بار بازی کردم میدونم چی به چیه!
    Son of a Bitch !!!!!!!!!!! قبلا Mage رو تنها گیر میاوردن کارش تموم بود؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! داری به کلی برعکس حرف میزنی! اینجا یک Hunter جذب Mage ت بشه باید Mage رو مرده حساب کنی !!!! جونه ما خالی نبند!
    والا Class ها که خیلی خوب شدند و کاملا ارزششون بالا رفته.
    ن خودم کلا از Rogue تو هیچ بازی ای خوشم نیومده اما اینی که میگی BackStap رو برداشتن مطمئنی؟!! من که 100 بار این Spell رو تویه Isable دیدم.
    در این مورد من هنوز بازی رو تموم نکردم. اما قبول دارم. چون بازی رو خواستند عمومی کنند! برایه همینم اومدن یکی سری چیز هایه خیلی جزئی رو حذف کردند یا به صورت خیلی جزئی گزاشتند. البته Trap که کلا چیزه چرتیه مگه میخوای از قلعه ای جایی دفاع کنی که Trap بزاری ؟ انگار که بگی بازیه COD توش مین بزاریم.
    !!!!! ببنیم شما دارین Spell ها هم درجه بندی میکنین!؟!!!!!!!!!!!!! وای!!!! کلا وجود Spell این بازی رو C.R.P.G کرده بعد داری میگی اسپل فلان اکشنه؟!!!!!! کدوم Spell Mage الان اکشن نیست؟ و نبود؟ ها؟ Freeze الان اکشن نیست؟ یارو Freeze میشه RPG هست؟! چی داری میگی خودتم میدونی؟
    تو ناراحت من نباش وقتی میگم رد میکنم رد میکنم. حاضرم 100 بار برم اما بالاخره رد میشه و لذتشم میبرم.
    گفتم دیگه عزیز وقتی رو نرمال میری بایدم همچین انتظاری داشته باشی. اصلا اون نوع یار برداشتن تو تویه Nightmare جواب نمیده.
    در آخرم بگم که من Nightmare بازی میکنم و نمیدونم رویه نرمال به چه صورت هست وگرنه بیش تره حرفات رو قبول میکردم. اما 100% در مورده mage اشتباه میکنی.( امروز دوستم که باهاش کل کل داشتم زنگ زد گفت که حتی با داشتن Rock Armor هم Mage باز میفته زمین یا همون Bash میشه. این یکم اذیت میکنه دیگه فکر کن Mage رو Arcane Warrior بکنی بازم اینطوری بشه )

عزیز اینی که میگم واقعی که نمیگم منظورم اینکه با تعداده زیادی Mage ( من مثلا 2 تا Mage برمی داشتم ) راحت همه میمردن. اینو دیگه کله دنیا قبول دارن! اون همه Freeze داشت بازی !!!! میرفتی جلو یک Cone of Cold میزدی! همه Freeze میشدن برو بچ میریختن سرشون! حتی Boss هم Freeze میکرد. دیگه این غیره قابل انکاره عزیز.
    دیگه من حداکثر 7 بار نسخه یک رو با کلاس های مختلف و نژادهای مختلف رفتم . بازی اکشن RPG هم زیاد بازی کردم و شباهتهاشو الکی نمیگم . خوره CRPG هم نیستم .
    فقط با توجه با شباهت این بازی که CRPG است به بازی های Action RPG میگم .
    در ضمن میگن این بازی بدون موس نمیشه . من الان دارم بدون موس بازی میکنم . فقط انتخاب ها و منو ها رو با موس انتخاب میکنم . موقع جنگ از موس استفاده نمیکنم . فقط برای اینکه بگم بیشتر اکشن شده تا RPG .
    هر چند بازم خوشم میاد . چون من کار به کلاسیک و اکشنش ندارم . فقط RPG باشه .

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

آره خوب اینجوری که الآن گفتی من حرفی ندارم و کاملا تایید می کنم.آخه دفعه قبل یه جوری با جدیت گفتی 4 تا Mage همچین که گفتم نکنه یه خبرایی شده من تو جریان نیستم
    پس یه مبالغه کوچولو بیشتر نبوده و کاملا اتفاق نظر داریم...
    سال نوتون هم مبارک باشه!

11. این کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

6

دوستان الکی نمیخوام اسپم بدم ولی من فقط تا حالا از بازیهای سبک نقش آفرینی، mass effect 2 رو بازی کرده بودم که ازش خیلی خوشم اومد، این بازیو هم همینطور گرفتم بازی کنم ولی هرچی رفتم جلو بیشتر خوشم اومد، الان روزی چند ساعت بازی میکنم خدایی خیلی قشنگه، تازه من یکشم بازی نکردم، به دوستانی که قصد بازی کردن ندارن توصیه میکنم یه امتحانی بکنن ضرر نمیکنن
    من Mass Effect'e یک رو ریختم خیلی قشنگ بود اما چون اعصاب خورد کن بود نرفتم تا ته:دی لامصب هر موقع میمردی باز دوباره دمو رو نشون میداد نمیشد هم ردش کرد فقط میشد دیالوگ رو رد کرد این جور وقت تلف شدن ها با اعصاب من جور نیست

بگذریم

برای اولین بار بعد از 45:43:39 بازی کردن DA II هم تموم شد.
    Class : Rouge Level : 21 Mode : Medium
    به این شکل:
      محتوای مخفی: End Game 
    آبجی بتانی مرد
    مادرو کشتن
    در جنگ تک به تک نتونستم حریف آریشاک بشم،قبیله ای کشتیمش:|
    آندرس رو بچه ها گفتن بکش کشتمش:دی
    اورسینو رو کشتم
    آخرشم که مردیت
    در پایان هم با بسته شدن دفترو نمایان شدن للیانا پرونده ی بازی بسته شد، چامپیون این بازی و واردن بازیه قبلی هم مفقود شدن و شاید در بازی بعدی ببینیمشون، ترکیب شخصیت های II و Origins هم میتونه در شماره ی بعدی اتفاق بیافته

در حالت کلی، عالی نه اما خوب متمایل به بالا بود. دیالوگ هایی که بین سایر شخصیت ها در حین بازی رد و بدل میشه اگه بهش دقت کنید بعضی هاش واقعا باحاله:دی

داستان: 8
    صدا: 10
    گرافیک: 8
    گیم پلی: 9
    تداوم: 9
    امتیاز کل: 8.8

نکته ی انحرافی:
      محتوای مخفی: اگه بازی رو تموم نکردی نخون 
    از دوستان کسی هست سیوی از Origins داشته باشه که توش للیانا در مرحله ی The Urn of Sacred Ashes مرده باشه؟ یا اگه کسی میدونه بگه پایان بازی تغییری میکنه در این صورت یا نه؟ چون آخرین کاراکتری که در DA II دیده میشه همین للیانای خودمونه:دی
    Last edited by sheeablo; 20-03-2011 at 21:13.

13. 2 کاربر از sheeablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •