بله دیگه باز میگه اکشن شده و یک دلیل درست من ندیدم هنوز که 50% یا همون 70% خودت اکشن شده.
اتفاقا خیلی هم لذت داره و 100% تمامیه R.P.G باز ها لذت می برند.
Talent ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اصلا ما چیزی به نامه Talent داشتیم و داریم؟؟!!! Talent ماله WOW هست عزیز داری اشتباه میگی. اینجا Ability هستش.
والا ما تویه نسخه ی 1 Mage مون رو Arcane
Warrior میکردیم!! بعد تو میگی کجا Mage Warrior میشه؟!!! تازه خوبه این نسخه Rogue و Mage اصلا یک ثانیه هم جلو دشمن نمیتونن واستن!! من نمیدونم از کجا آوردی! حداقل اینش 100تایه نسخه ی قبلی که با 4 تا Mage همه رو میخوردی ارزش داره.
سرعت بازی که والا نمیدونم چجوری میگی بالا هست. نسبت به 1 بالاتره اما نه به اون حده سرسام آوری که تو میگی... فقط مثال بیار که مقایسه کنه! چون من خودم نسخه ی یک رو 4 بار بازی کردم میدونم چی به چیه!
Son of a Bitch !!!!!!!!!!! قبلا Mage رو تنها گیر میاوردن کارش تموم بود؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! داری به کلی برعکس حرف میزنی! اینجا یک Hunter جذب Mage ت بشه باید Mage رو مرده حساب کنی !!!! جونه ما خالی نبند!
والا Class ها که خیلی خوب شدند و کاملا ارزششون بالا رفته.
ن خودم کلا از Rogue تو هیچ بازی ای خوشم نیومده اما اینی که میگی BackStap رو برداشتن مطمئنی؟!! من که 100 بار این Spell رو تویه Isable دیدم.
در این مورد من هنوز بازی رو تموم نکردم. اما قبول دارم. چون بازی رو خواستند عمومی کنند! برایه همینم اومدن یکی سری چیز هایه خیلی جزئی رو حذف کردند یا به صورت خیلی جزئی گزاشتند. البته Trap که کلا چیزه چرتیه مگه میخوای از قلعه ای جایی دفاع کنی که Trap بزاری ؟
.gif)
انگار که بگی بازیه COD توش مین بزاریم.
!!!!! ببنیم شما دارین Spell ها هم درجه بندی میکنین!؟!!!!!!!!!!!!! وای!!!! کلا وجود Spell این بازی رو
C.R.P.G کرده بعد داری میگی اسپل فلان اکشنه؟!!!!!! کدوم Spell Mage الان اکشن نیست؟ و نبود؟ ها؟ Freeze الان اکشن نیست؟ یارو Freeze میشه RPG هست؟! چی داری میگی خودتم میدونی؟
تو ناراحت من نباش وقتی میگم رد میکنم رد میکنم. حاضرم 100 بار برم اما بالاخره رد میشه و لذتشم میبرم.
گفتم دیگه عزیز وقتی رو نرمال میری بایدم همچین انتظاری داشته باشی. اصلا اون نوع یار برداشتن تو تویه Nightmare جواب نمیده.
در آخرم بگم که من Nightmare بازی میکنم و
نمیدونم رویه نرمال به چه صورت هست وگرنه بیش تره حرفات رو قبول میکردم. اما 100% در مورده mage اشتباه میکنی.( امروز دوستم که باهاش کل کل داشتم زنگ زد گفت که حتی با داشتن Rock Armor هم Mage باز میفته زمین یا همون Bash میشه. این یکم اذیت میکنه دیگه فکر کن Mage رو Arcane Warrior بکنی بازم اینطوری بشه
.gif)
)
عزیز اینی که میگم واقعی که نمیگم
.gif)
منظورم اینکه با تعداده زیادی Mage ( من مثلا 2 تا Mage برمی داشتم ) راحت همه میمردن. اینو دیگه کله دنیا قبول دارن! اون همه Freeze داشت بازی !!!! میرفتی جلو یک Cone of Cold میزدی! همه Freeze میشدن برو بچ میریختن سرشون! حتی Boss هم Freeze میکرد. دیگه این غیره قابل انکاره عزیز.