تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 359 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

[QUOTE=razmjoo;5205463][QUOTE=KING_DESIGNER;5204459]سلام
    ولی پیشنهاد من اینه که اگر مشکل بودجه ندارید یک مودم دانگل بخرید که قیمتش 100 تومنه ولی سرعت خوبی میده.

احتمالش هست که منطقه شما ضعیف باشه با همراه اول تست کنید
    دوست عزیز من از کجا می تونم بدونم ایرانسل در منطقه ی ما ادیج می ده ؟ چون همراه اول حتی gprs هم اینجا نداره . در ضمن مودم دانگل سرعت چند می دهد گوشی کلاس 32 ؟
    کاری نداره یه بار با یه گوشی کلاس 32 چک کن ببین در چه وضعیتی هستی همه دوستان اینجا همین کار رو میکنند اگر نقشه پوشش این سرویس هست از اون استفاده کنید
    به همراه اول ربطی نداره این دوتا شرکت از هم جدا هستند

سیم کارت دانگل با 3g کار میکنه که سرعت 8 مگ رو داره edge که چیزی نیست فقط به مشخصاتش موقع خرید توجه کنید تا بعدا به مشکل نخورید. کلاسشون هم اکثرا 32 هست
    حتی اگر هم یه اسم از مدل انتخابیت بدونی من میتونم کمکت کنم تا ببینی چه امکاناتی داره.

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

[QUOTE=KING_DESIGNER;5205476][QUOTE=razmjoo;5205463]
    سلام
    ولی پیشنهاد من اینه که اگر مشکل بودجه ندارید یک مودم دانگل بخرید که قیمتش 100 تومنه ولی سرعت خوبی میده.

احتمالش هست که منطقه شما ضعیف باشه با همراه اول تست کنید

کاری نداره یه بار با یه گوشی کلاس 32 چک کن ببین در چه وضعیتی هستی همه دوستان اینجا همین کار رو میکنند اگر نقشه پوشش این سرویس هست از اون استفاده کنید
    به همراه اول ربطی نداره این دوتا شرکت از هم جدا هستند

سیم کارت دانگل با 3g کار میکنه که سرعت 8 مگ رو داره edge که چیزی نیست فقط به مشخصاتش موقع خرید توجه کنید تا بعدا به مشکل نخورید. کلاسشون هم اکثرا 32 هست
    حتی اگر هم یه اسم از مدل انتخابیت بدونی من میتونم کمکت کنم تا ببینی چه امکاناتی داره.
    می شه لطفا اون نقشه رو بدید ؟ در ضمن برای فعال کردن سیم کارت چی با خودم ببرم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

[QUOTE=razmjoo;5205502][QUOTE=KING_DESIGNER;5205476]
    می شه لطفا اون نقشه رو بدید ؟ در ضمن برای فعال کردن سیم کارت چی با خودم ببرم ؟
    من اون نقشه رو ندارم از بچه های توی تالار سئوال کنید.
    سیم کارت جدید میخرید و سرویس رویش فعاله دیگه مگه برای شما فعال نیست ؟
    اگر روش ساختن اکانت رو میخوای در پست یک و دو این تاپیک به اندازه کافی توضیح دادم . دوباره توضیح دادن این مطالب دیتابیس سایت رو شلوغ میکنه و سایت سنگین میشه و به سختی بالا میاد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

این هم نقشه دسترسی .GPRs ایرانسل
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

با این حساب من 5 تا دانگل بگیرم بزنم یو اس بی های پی سی بالای 100 دانلود کنم !

فکر کنم برنامه هایی باشه که چند تا کانکشن رو مجموع کنن و یه کانکشن با یه آیپی تحویل بدن !

با این وجود بعید میدونم به هر BTS ای یکی دو مگ پهنای باند اختصاص داده باشن .

اینم بماند کسی بخواد نا محدود یه مگ سرعت بگیره با س.ت.ل.ا.یت زیر 50 تومنم پیدا میشه !
    ميتونی اين کار رو بکنی
    تو نرم افزار vmware چنتا windows نصب کنی تو هرکدم جداگانه ميتونی با يه مودم جدا دانلود داشته باشی
    سر جمع سرعت برای هر windows همون 512 هست ولی آخر شب که دانلودات رو جمع کنی انگار با 2 مگ دان کردی

---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------

اين نرم افزار هم ادعا داره که چنتا کانکشن رو يکی ميکنه واسه من که کار نکرد
    multi connect
    البته من يه asdl رو با يه edge ميخواستم ترکيب کنم
    کلاً مبحث ترکيب کانکشن ها برميگرده به يه چيزی به اسم load balancing اين قضيه رو پيگير شو
    اگه به جايی رسيدی به ما هم بگو
    از بچه های linux کار هم بپرس مثل اينکه خود linux يه خاصيت داره که کانکشن ها رو ترکيب کنه

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

[QUOTE=KING_DESIGNER;5205629][QUOTE=razmjoo;5205502]
    من اون نقشه رو ندارم از بچه های توی تالار سئوال کنید.
    سیم کارت جدید میخرید و سرویس رویش فعاله دیگه مگه برای شما فعال نیست ؟
    اگر روش ساختن اکانت رو میخوای در پست یک و دو این تاپیک به اندازه کافی توضیح دادم . دوباره توضیح دادن این مطالب دیتابیس سایت رو شلوغ میکنه و سایت سنگین میشه و به سختی بالا میاد.
    ممنون . شهرمون به طور کامل زیر پوشش است . منظورم اینه که وقتی رفتم سیم کارت رو خریدم نیازی داره تا چیزی با خودم ببرم تا سیم کارت رو فعال کنم تا بتونم باهاش صحبت کنم یا به اینترنت وصل بشم یا خودش فعاله ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

ميتونی اين کار رو بکنی
    تو نرم افزار vmware چنتا windows نصب کنی تو هرکدم جداگانه ميتونی با يه مودم جدا دانلود داشته باشی
    سر جمع سرعت برای هر windows همون 512 هست ولی آخر شب که دانلودات رو جمع کنی انگار با 2 مگ دان کردی

---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------

اين نرم افزار هم ادعا داره که چنتا کانکشن رو يکی ميکنه واسه من که کار نکرد
    multi connect
    البته من يه asdl رو با يه edge ميخواستم ترکيب کنم
    کلاً مبحث ترکيب کانکشن ها برميگرده به يه چيزی به اسم load balancing اين قضيه رو پيگير شو
    اگه به جايی رسيدی به ما هم بگو
    از بچه های linux کار هم بپرس مثل اينکه خود linux يه خاصيت داره که کانکشن ها رو ترکيب کنه
    برای نصب چند تا از ای برنامه پردازنده چند هسته ای باید داشته باشی !
    وگرنه سیستم فعلی هم که این برنامه روش نصب هست به قهقرا میره عزیز !
    اون مالتی کانکشن رو بیشتر توضیح بده احتمال خوب کانفیگش نکردی وگرنه نباید مشکلی داشته باشه لینیکی چیزی ازش داری ؟ شماره سریال میخواد یا ک ر ک ؟
    لینوکس این خاصیت رو داره چون 3-4 تا برنامه برای این کار ساخته شده و تحت لینوکس هم باز میشه و کار یک شبیه ساز روتر رو میکنه ولی با کمال تاسف در داخل خود لینوکس باز نمیشه و مثل اون سیتسمهای تیو بانکها اگه دقت کرده باشی یک سیستم توی بانک همیشه روشن هست و یک صفحه داس رو داره و صفحه مشکی هست و چندتا خط نوشته . شبیه همچون سیستمی باید روشن بزار.
    پس بی فایده است ولی این vmware کار میکنه باید امتحان کنی.

[QUOTE=razmjoo;5206261][QUOTE=KING_DESIGNER;5205629]
    ممنون . شهرمون به طور کامل زیر پوشش است . منظورم اینه که وقتی رفتم سیم کارت رو خریدم نیازی داره تا چیزی با خودم ببرم تا سیم کارت رو فعال کنم تا بتونم باهاش صحبت کنم یا به اینترنت وصل بشم یا خودش فعاله ؟
    نه دیگهیک کارت ملی ببر و ادرس خونه و ... رو میپرسن و ازت امضا میگیرن و تموم.
    فقط یه گوشی حتما گیر بایر که کلاسش 32 باشه و سیم ایرانسل روی این گوشی باشه و بیار توی کل خونه با سیستم یا لپتاپ امتحان کن ببین پهنای باند دانلودت چقدره طرح یک ماه شبانه 3 تومنی رو هم فعال کن و ک شب تست بگیر بین در چه وشعیتیه اگه خونتون خوب انتن میداد بعدش برو سیم کارت و گوشی رو تهیه کن.

8. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من با يه سيستم 1.7 سلرون با 1 گيگ رم 3 تا ويندوز xp تو vmware ميارم بالا که اگه رم رو کمتر بگيرم تا 10 تا هم مياد بالا
    ميتونيد 98 هم نصب کنيد که ديگه خيلی راحت باشيد
    چند هسته ای هم نميخاد باشه اگه باشه که خيلی خوب ميشه
    اينم لينکی که من multi connect رو دان کردم
    کد:
    shareware هم هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

خوب تو اين مقاله کاملاً توضيح داده که تو لينوکس چطوری combine کنيم من مودم adsl خودم تو لينوکس حال نميکنه
    کار کنه تا خودم تست کنم
    کد:

---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------

اينجا هم نکات خوبی اشاره شده
    کد:
    کد:

11. این کاربر از boro_baba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

خوب تو اين مقاله کاملاً توضيح داده که تو لينوکس چطوری combine کنيم من مودم adsl خودم تو لينوکس حال نميکنه
    کار کنه تا خودم تست کنم
    کد:

---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------

اينجا هم نکات خوبی اشاره شده
    کد:
    کد:
    دستت درد نکنه برای مقاله سر فرصت مطالعه میکنم
    در مورد مودمت باید بگم که اگر لن باشه برای لینوکس دیگه فرقی نداره چه مدلی هست اگر با USB وصلش کنی ممکنه به مکشل بخوری و درایورش نباشه.
    درست نمیگم ؟
    چون متاسفانه من فقط با لینوکس اشنایی دارم وخیلی باهاش کار نکردم در حد سه ترم دانشگاه ولی دوستانی در این فروم دارم که این کاره هستند و با لینوکس کار میکنند.
    اگر با ورک استیشن بشه همزمان 2 تا کانکشن رو داشته باشیم من ترجیح میدم یه لینوکس مجازی نصب کنم و توی لینوکس این قابلیت رو به خورد و همه دانلودها رو منتقل کنم به لینوکس مجازی ولی باید ببینم این اتفاق چطور مممکنه بیفته.
    با این مقالات مستندی که گذاشتی کار منو راحت کردی دستت درد نکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •