شما اگه کل کدهای این فایلتو بذاری میتونه توی نوت پد کپی کنه و موقع سیو کردن با فرمت .ini ذخیره ش کنه
اینطوری دیگه نیازی به دانلود هم نیست
شما اگه کل کدهای این فایلتو بذاری میتونه توی نوت پد کپی کنه و موقع سیو کردن با فرمت .ini ذخیره ش کنه
اینطوری دیگه نیازی به دانلود هم نیست
اقا یه سوال دارم
برای اپدیت اسکواد و اینا حتما باید سی دی کی داشته باشم؟ همینجوری نمی شه؟
چرا میشه . راه اسونش اینه که squad اپدیت رو دستی توی خود فیفا اضافه کنی . همون کاری که توی مسابقات دیجیتال میکردن . فکر کنم راه دیگه اش که با i68 regen باشه هم وجود داشته باشه اما چون نسخه ارجینال دارم سمت این چیزا نرفتم .
یک سوال :
پنالتی بصورت چیپ رو میشه به کناره ها زد یا فقط میشه وسط زد ؟!
نه منظورم اینه که اون اپدیتی که بازیکنا اورالشون کم و زیاد میشه.
بله امکانش هست...
شما بعد ازینکه LB رو گرفتی و شوت رو پر کردی باید بهش جهت بدی
میتونی تو بخش تمرینی با زدن LT نشونه گر رو هم فعال کنی تا با تمرین قلقش بیاد دستت![]()
راستش من هر جوری میزنم ضربات چیپ رو به وسط دروازه میزنه . در بهترین حالت یک کمی با وسط دروازه فاصله داره ولی اصلا به کناره ها نمیشه زد!
اره منم منظورم همون بود دیگه . توی جام دیجیتال با اپدیت زمستونی بازی میشد و نسخه هم کرکی بود . اگه توی منوی squad فیفا بری میبینی که یه گزینه داره که squad رو دستی وارد میکنی . یعنی فایلش رو . توی سایت جام دیجیتال هستش اگه خواستی برو بگیر . روشش هم گفته .
دستت درد نکنه. پیر شی الهی![]()
مثل اینکه سایت جام دیجیتال پریده دیروز خواستم این پچو دانلود کنم سایتو به آدرس دیگه میبرد! اگه کسی لینک دیگه داره دریغ نکنه
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)