نه بابا فکر نکنم در این مسخره باشه که نوع داور هم تاثیر بزاره تو داوری . اگه اینجوریه که بازی های انلاین که داورش رندمه و میزبانی هم رندمه اونوقت ممکنه ناداوری بشه ؟ امکان نداره . تمام اشتباهات داوری مربوط به ضعف انجین جدید بازیه .
نه بابا فکر نکنم در این مسخره باشه که نوع داور هم تاثیر بزاره تو داوری . اگه اینجوریه که بازی های انلاین که داورش رندمه و میزبانی هم رندمه اونوقت ممکنه ناداوری بشه ؟ امکان نداره . تمام اشتباهات داوری مربوط به ضعف انجین جدید بازیه .
من 1 ساله دارم این بازیو میکنم کاملا تفاوت داوری رو حس کردم تو بازیای متفاوت که داوراشون متفاوت بودن
در هنگام انتخاب تیم ها و در قسمت seting گزینه ایی برای انتخاب داورها وجود داره...که هر داوری در دو ویژگی گرفتن خطا و دادن کارت سه درجه ی lenient(به معنای اسون گیر)) normal(معمولی) و strict(سخت گیر و مقرراتی))داره....
دقیقا میخواستم همین رو بگم . ولی یه چیزی که تو همه داورا هست اونی هست که Gregar گفت یعنی :
تمام اشتباهات داوری مربوط به ضعف انجین جدید بازیه .
این سه درجه کجاست توی فیفا ؟
وقتی که داری در قسمت game setting وقت بازی و درجه سختی بازی رو دستکاری میکنی((بر فرض اینکه شما داری exhibition میری))در همون بخش و با زدن r2(فک کنم یا r1))بخش مربوط به انتخاب داور میاد...هر داوری رو که روش میای زیر صفحه توضیحاتی در خصوص همون داور((و این سه ویژگی))وجود داره...
Last edited by soheilnouri; 10-08-2012 at 20:06.
ولی تو بخش انلاین نیست اما تو بخش دوستانه افلاین هست فکر کنم
اگه تو این نسخه جدید 13 بشه تنظیمات زمین شب یا روز یا برف و بارانی رو تغییر داد چی میشه من عاشق بازی های شب تو فیفا هستم نمیدونم چه فرقی داره واسه من ولی خیلی خیلی دلم میخواد بازی ها تو یه شب صاف و بدونه باران باشه
نمیدونم چرا کانفیگ بازی رو ویندوز 8 اجرا نمیشهکسی میتونه یه سیوی از بازی بده که تنظیمات گرافیکی رو آخرین حالت باشه؟
رفیق به یه همچین فایلی نیاز داری:
خودت ادیتش کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی دانلودش کنی؟
اصلا خودت داریش توی این پوشه:
My Document\fifa 12
فایل fifasetup.ini رو راحت ادیتش کن
این متن فایل منه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by CRIS Joon CR7; 11-08-2012 at 22:14.
اقا یه سوال دارم
برای اپدیت اسکواد و اینا حتما باید سی دی کی داشته باشم؟ همینجوری نمی شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)