دقیقا.جز se هم شرکت دیگه ای این دیزاین رو نداشته.
دقیقا.جز se هم شرکت دیگه ای این دیزاین رو نداشته.
سلام به همگی
اقا ما یه P1 داریم، خب؟ بعدش بعد از یه مدت به خاطر یه سری مشکلاتی که پیش اومد، مجبور به آپدیت گوشی شدیم. حالا یه مدتی هست که هر چی شماره تلفن به دفترچه تلفنش میدیم، بعد از یه مدت پاک میشه، یا شاید هم پاک نشه ها، ولی وقتی که میخوایم پیداش کنیم، نیست!
<b>از دوستانی که میتونند کمک کنند، درخواست دارم که کمکم کنید.</b>
سلام دوست عزیز،
شما توی Contacts برو و More -> View folder -> All phone contacts رو بزن ببین شماره هات میاد؟![]()
بالاخره فهمیدم مشکلش چیه....سلام
مدتی هست با اینکه گزینه درخواست گزارش تحویل برای پیامها فعال هست ولی دلیوری ها برام نمی رسه ولی پیامها به طرف مقابل میرسه. مشکل چیه؟
اول دلیوری ها نمی رسید و دیروز تا حالا هم خود پیامکها نمی اومد و باید گوشی را خاموش روشن می کردم که پیامها بیاد. فمیدیم اینباکس خیلی پر شده بوده. کل اینباکس را (1400 پیام) خالی کردم. حالا هم دلیوری باز میاد هم پیامها میاد
در کل این گوشی در مقایسه با p1 چطور هست؟ توی سایت gsm اسمش را ندیدمكيبرد M600 فكر كنم مثل p1 هستش
یک گوشی میخوام که امکاناتش از پی وان کم نداشته باشه (آخه از پی وان خیلی راضیم میخوام پشیمون نشم) مخصوصا اینکه کیبورد مجازی حتما داشته باشه و اینترنت بی سیم هم داشته باشه. فکر می کنید بعد از پی وان کدوم گوشی هست؟ (قیمتش هم زیر 400 باشه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]توی سایت gsm اسمش را ندیدم
فرق اصلیش اینه که دوربین و رادیو ندارهدر کل این گوشی در مقایسه با p1 چطور هست؟
x1 خوبهیک گوشی میخوام که امکاناتش از پی وان کم نداشته باشه (آخه از پی وان خیلی راضیم میخوام پشیمون نشم) مخصوصا اینکه کیبورد مجازی حتما داشته باشه و اینترنت بی سیم هم داشته باشه. فکر می کنید بعد از پی وان کدوم گوشی هست؟ (قیمتش هم زیر 400 باشه)
Last edited by استبداد; 23-03-2009 at 19:23.
هر كودوم از دوستان كه قيمت مموري 8 گيگ پر سرعت و پدر مادر دار را داره لطف ميكنه بگه؟؟؟؟
استبداد جان منظورت از x1 همون xperia x1 هست؟ این خیلی گوشی عالیه ولی قیمتش زده 800000 تومن؟؟!!!!!
پس یک گوشی قدیمی هست و با این حرف اصلا بدرد نمی خوره.فرق اصلیش اینه که دوربین و رادیو نداره
یک گوشی میخوام چیزی از p1 کم نداشته باشه آخه p1 خودم را میخوام بدم بابام میترسم بعد پشیمون بشم!!!
800؟!این خیلی گوشی عالیه ولی قیمتش زده 800000 تومن؟؟!!!!!
نه بابا
بدون گارانتیش حدودا" حدود 80-570 تومن هست
G900 به غیر از کیبرد فول فکر نکم کم داشته باشه در ضمن G900 دارای D-pad (همون چهار جهت اصلی ) هستشیک گوشی میخوام چیزی از p1 کم نداشته باشه آخه p1 خودم را میخوام بدم بابام میترسم بعد پشیمون بشم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)