تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 446 از 461 اولاول ... 346396436442443444445446447448449450456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,451 به 4,460 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

درسته فیفا خیلی بهتره ولی جامهاش و تیماش کمتر از pes هستش مثلا pes هم جام جهانی داره هم باشگاهای اورپا هم تیمای ضعیف مثل ایران کویت و ....
    pes اگه گرافیک و گزارشگر و ورزشگاهاش مثل فیفا بود نقصی نداشت ولی نه هیجان داره گل می زنی گزارشگر خوابه تماشاگراش بدتر نه درست می شه شوت زد.
    درسته فیفا خیلی بهتره ولی جامهاش و تیماش کمتر از pes هستش
    آقا روزه فشار میاره بتون خب روزه نگیرید...
    کجا تیمهای FIFA کمتر از ... هستش؟
    PES خیلی هنر کرده لایسنس UCL و لیبرتادورس رو گرفته همین...
    حتی لایسنس تیم های انگلیسی رو هم نداره نمونش کیت (لباس) های تیم های انگلیسی...
    اونوقت فیفا حتی لایسنس لیگ دسته سوم انگلیس رو هم کامل تو خودش داره...
    بیش از 30 تا لیگ کامل خریداری شده FIFA رو مقایسه کن با 10 تا لیگ ناقص PES...

مطمئن باش قرار داد یوفا با کونامی تموم بشه ، EA یه ثانیه هم فکر نمیکنه و سریع لایسنس UCL رو میگیره تا با اون یه فوتبال ناب رو شاهد باشیم...

تیمای ضعیف مثل ایران کویت
    FIFA اگه این تیم هارو بیاره که آبروی خودشو برده...

2. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

درسته فیفا خیلی بهتره ولی جامهاش و تیماش کمتر از pes هستش مثلا pes هم جام جهانی داره هم باشگاهای اورپا هم تیمای ضعیف مثل ایران کویت و ....
    pes اگه گرافیک و گزارشگر و ورزشگاهاش مثل فیفا بود نقصی نداشت ولی نه هیجان داره گل می زنی گزارشگر خوابه تماشاگراش بدتر نه درست می شه شوت زد.

1.فکر نمیکنم الان کسی که بیاد سمت فیفا ذره ای به فکر جام هاش و تیماش باشه . من یکی که از پارسال فیفا میزدم هیچ وقت نگاه نکردم که چه جامی داره یا نداره یا غیر از تیمهای قوی خیلی سمت تیمهای دیگه نرفتم . تنها بخش انلاینش واسم مهمه و کریر مودش .

2.این یکی که گفتی موندم به قول دوستمون ایا روزه فشار اورده یا .... . جدا از شوخی شاید بشه گفت pes تنها چیزی رو که جلوی فیفا ادعا میکنه همین گرافیکش هست که همونم از نظر ما فیفا بازها اصلا در اون حد نیست . حالا شما اومدی میگی اگه گرافیک و گزارشگرش و ورزشگاههاش مثل فیفا بود اونوقت نقصی نداشت ؟ عزیزم تمام نقص pes توی گیم پلیش هست بعد از گرافیکش که کمی قابل قبول تره صحبت میکنی ؟ 80 درصد یک بازی فوتبال فقط به گیم پلیش هست .

4. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بچه ها چرا من هر وقت پاس میدم، خیلی آروم پاس میده طوریکه تا میاد توپ به یارم برسه حریف میاد توپ را قطع میکنه؟؟؟
    یه چیز دیگه
    موقع حمله اصلا به کسی که توپ رو داره نزدیک نمیشن هرکی میره یه طرف!!
    با تنظیماتی چیزی توی ترکیب میشه اینا رو درست کرد؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

1.فکر نمیکنم الان کسی که بیاد سمت فیفا ذره ای به فکر جام هاش و تیماش باشه . من یکی که از پارسال فیفا میزدم هیچ وقت نگاه نکردم که چه جامی داره یا نداره یا غیر از تیمهای قوی خیلی سمت تیمهای دیگه نرفتم . تنها بخش انلاینش واسم مهمه و کریر مودش .

2.این یکی که گفتی موندم به قول دوستمون ایا روزه فشار اورده یا .... . جدا از شوخی شاید بشه گفت pes تنها چیزی رو که جلوی فیفا ادعا میکنه همین گرافیکش هست که همونم از نظر ما فیفا بازها اصلا در اون حد نیست . حالا شما اومدی میگی اگه گرافیک و گزارشگرش و ورزشگاههاش مثل فیفا بود اونوقت نقصی نداشت ؟ عزیزم تمام نقص pes توی گیم پلیش هست بعد از گرافیکش که کمی قابل قبول تره صحبت میکنی ؟ 80 درصد یک بازی فوتبال فقط به گیم پلیش هست .
    شما حالتون خوبه منم گفتم pes ضعف گیم پلی داره نه فیفا. حرفای منو با توضیحات بیشتر تکرار کردید من فقط گفتم کاش جام باشگاهای اروپا و جام جهانی و ... رو هم داشته باشه چون این جامها با حالتر از جام های هر کشوره فقط همین. در ضمن به نظر من گرافیک فیفا خیلی بهتره

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

AliN 11
    تو لیست دوستان من هستی امشب عمری باقی بود بیا یه چند تا دست بازی بریم
    راستی از دوستان خواهشمندم که بحث پی اس و فیفا رو راه نندازن هرچیزی جای خودش رو داره

8. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

شما حالتون خوبه منم گفتم pes ضعف گیم پلی داره نه فیفا. حرفای منو با توضیحات بیشتر تکرار کردید من فقط گفتم کاش جام باشگاهای اروپا و جام جهانی و ... رو هم داشته باشه چون این جامها با حالتر از جام های هر کشوره فقط همین. در ضمن به نظر من گرافیک فیفا خیلی بهتره
    شما توی اون نقل قولتون کجا گفتید pes ضعف گیم پلی داره . من صد بار خوندم ندیدم .
    در ضمن پس قبول داری گرافیک pes کمتر از فیفاست . اگه اینطوریه که دیگه جایی برای دفاع از pes نمیمونه .
    در ضمن عزیزم ما هر دوتا فن فیفا هستیم . لازم نیست بحث کنیم راجع به ضعف های یه بازی مسخره دیگه . فقط فیفا هیچیش بیشتر از pes نباشه کمتر نیست . حتی تیمهاش و جامهاش . مطمئننا امسال هم حتی از نظر گرافیکی و جلوه های ویژه میترکونه .

داره خودمونی میشه ezio29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان به جای بحث در مورد بازی مسخره PES خواهشا بگید من چطوری میتونم پنالتی ها رو با دسته یا کیبورد بگیرم
    دسته مم ماله کامیپوتره.دو تا شوک پایینش داره و چهار جهتشم سمت چپه دسته ست.
    توی راهنمایی های خود فیفا نوشته باید RS + دایرکشن رو بگیری.ولی من شوک راستم کار دکمه های شوت و اینا رو میکنه
    جهت ها رو فقط با شوک چپ و چهار جهت میتونم بگیرم.
    ممنون میشم همه دوستان نظر بدن چون خیلی گشتم ولی نتونستم درستش کنم

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

AliN 11
    تو لیست دوستان من هستی امشب عمری باقی بود بیا یه چند تا دست بازی بریم
    راستی از دوستان خواهشمندم که بحث پی اس و فیفا رو راه نندازن هرچیزی جای خودش رو داره
    شرمنده . دیشب نبودم . امشب اگه مراسم احیا زود تموم شد در خدمتم . فقط آروم بازی کن ما تازه واردیم !

اصلا من نمیدونم PES ارزش حرف زدن داره ؟ البته اگه این باگ های FIFA 12 تو 13 هم باشه ، باید در مورد فیفا هم تجدید نظر کنیم ! باگ هاش واقعا رو مخه ! مخصوصا داوریش !

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

خب رکورد زدم . تو سه تا بازی پشت سر هم داور تکل صحیح منو پنالتی اعلام کرد . دیگه کلا از 12 زده شدم .!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اشتباه داوری جزئی از فوتباله
    نمیدونم چرا در مورد داوری تو فیفا خیلی کم صحبت میشه ولی چیزی که مشخصه اینه که داورای فیفا از قابلیتهای متفاوت برخوردارند
    یعنی توشون خوب و بد داره
    من تو همه بازیام اون داور کچلرو میزارم اسمش یادم نیست خیلی خوب ادامه بازی میده و بازیو از جریان نمیندازه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •