e e e ! من فک کردم فقط اینترنت من مشکل داره ! پس شما هم همدردی!
به پدران ما میگفتن نسل سوخته . ای کاش ما هم برگردیم به اون نسل سوخته !![]()
e e e ! من فک کردم فقط اینترنت من مشکل داره ! پس شما هم همدردی!
به پدران ما میگفتن نسل سوخته . ای کاش ما هم برگردیم به اون نسل سوخته !![]()
نه چه ربطی داره . مثل فیفا 11 و گیم رنجر نیست که دیگه هاست و جوین داشته باشی . هر دوتا بازیکن توی یک سرور هستن که واقعا از گیم رنجر بهتره . من الان کلی بازی زدم که home بودم و اصلا لگ نداشتم و در مقابلش کلی هم بازی زدم که away بودم و از شدت لگ اصلا نمیشه بازی کنی . در کل بهترین مزیتی که من توی میزبانی میبینم اینه که همون اول بازی میتونی به دلیل دلخواهت بیای بیرون از بازی و خوبی دیگه اش هم که روی من بدجور تاثیر میزاره صدای تماشاگراست .
نه داداش چه میزبان باشی چه مهمان فرقی نداره !
یعنی فرقی نداره !!!!
فکر کنم منظورت اونجایی که قرمز کردی هست .
چرا دیگه اگه من میزبان باشم توپ اول دست منه که باعث میشه تا دیدم بازی مثلا لگ شدید داره بیام بیرون . اما اگه میهمان باشم باید توی همون 5 دقیقه اول توپ رو از حریف بگیرم تا بتونم بیام از بازی بیرون . البته خیلی کاربرد نداره .
لازم نیست حتما توپو از حریف بگیری که بتونی استارت بزنیو از بازی بیای بیرون
دکمه ویندوزو از روی کیبورد بزن که بازی مینیمایز بشه و دیسکانکت شه
راستم ها . چرا به ذهن خودم نرسید.
گفتم پس چرا اینایی که بالای 3 تا بهشون میزنم یه دفعه دی سی میشن بدون اینکه منو رو بیارن . جل الخالق
کسی نیست جواب بده
داداش این یوزرت چقدر شبیه گیمرتگ منه !( گیمرتگ من AliN 11 هست ! )
جام جهانی و جام باشگاه های اروپا نداره . واسه جام جهانی EA یه بازی جدا ساخته بود . در ضمن کجاش تعداد تیم های فیفا کم هستن ؟ 30 تا لیگ دنیا و به همراه تیم هاشون همه License شدن . حد اقل میگفتی PES اینجوریه یه چیزی !
درسته فیفا خیلی بهتره ولی جامهاش و تیماش کمتر از pes هستش مثلا pes هم جام جهانی داره هم باشگاهای اورپا هم تیمای ضعیف مثل ایران کویت و ....
pes اگه گرافیک و گزارشگر و ورزشگاهاش مثل فیفا بود نقصی نداشت ولی نه هیجان داره گل می زنی گزارشگر خوابه تماشاگراش بدتر نه درست می شه شوت زد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)