تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 444 از 461 اولاول ... 344394434440441442443444445446447448454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,431 به 4,440 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

اقا من زیاد تا حالا فوتبال بازی نکردم. اولین تجربمهمن تو حالت amator با بارسا بازی میکنم و رئال مادرید رو 35- 1 شکست میدم . و کلا بالای 30 تا تو 20 دقیقه گل میزنم.اما عجیبه تو حالت semi-pro به هیچ عنوان نمیتونم با بارسا رئال مادرید رو ببرم .حالت های سختی بازی به ترتیب چین ؟ --world class ---- ?????????amator---simi-pro---porfesonal-
    Legendary داداش با ما از این شوخی ها نکن یهو دیدی قلبمون گرفت ...از دست رفتیم ها ...

عجیبه تو حالت های دیگه نمیشه گل زد اما تو Legendary میشه بازی رو برد!

.................

نکته : موقع اینکه میخواین دفاع کنین زیاد سریع حرکت نکنید چون سریع تو رو ازتون رد میکنن

نکته 2 : نزدیک دروازه زیاد تک روی نکنید و پاس کوتاه بدید.

ok
    خیلی عجیبه!!
    شما الان از سخت بودن بازی گله داری یا آسون بودنش؟

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

ضربه ازاد قدرتی کسی میتونه توضیح بده چجوری خوب بزنم . میدونم LB باید بگیری و شوت و .... . ولی چحوری خوب بزنی . من خودم تقریبا 90 درصد ضربه های bend رو گل میکنم اما قدرتی میخوام ببینم چجوری میشه دقیق و پرقدرت زد .
    ضربه آزاد قدرتی بیشتر به درد 30 یارد تا 36 یارد میخوره و اونم بصورتی که از کنار دیوار دفاعی رد بشه
    از روی دیوار سخت میشه مخصوصا زیر 30 یارد
    باز بالای 37 یارد آسونتر میشه از روی دیواره قذرتی گل کرذ

3. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان این Ultimate team چیه ؟
    عرضم به خدمتت که یه مود انلاینیه که توش با "کارت" سر و کار داری . یعنی مثلا خرید بازیکن یا مربی یا سرمربی یا تیم پزشکی و بست قرارداد و .... همه به صورت کارت هست که هر کارتی بنا به ارزشی که داره پول میخواد . توی بازی هم با هر بازی میتونی پول به دست بیاری . بنا به گلی که میزنی و کلا هر چی حرفه ای تر توی بازی بازی کنی بعدش بهت پول بیشتری میده که میتونی با این پول از خود فروشگاه UT یا حتی از بازیکنهای دیگه خرید کنی . کارتی رو که میخری میتونی از اون کارت استفاده کنی . مثلا کارت یه بازیکنی رو میخری و برای همیشه میتونی ازش توی بازی استفاده کنی . البته باید هر چند بازی قرار دادش رو تمدید کنی وگرنه نمیتونی توی ترکیب تیم بزاریش . ترکیب بندی هم فرق میکنه توی UT . یعنی برای مثال چون شما هر بازیکنی که دلت بخواد رو میخری رو میزاری توی ترکیب و میتونی ازش استفاده کنی جوری نیست که هر چی قوی باشه رو دور هم جمع کنی . اونجوری تیمت ضعیف میشه . یه تیم ضعیف که بازیکنهاش با هم و با ترکیبت مچ هستن خیلی بهتر از یه تیم قوی که مچ نیستن کار میکنه . برای مثال اگه کنار یه بازیکن یه بازیکن دیگه از همون تیم باشگاهی واقعیش باشه (مثلا رونالدو و بنزما) قدرتشون بیشتر میشه . یا حتی اگه اون کارت بازیکنی که خریدی اگه ترکیب مورد علاقه اش که روی کارت نوشته با تکیب تو یکی باشه خیلی خوب کار میکنه توی تیم . حتی جای تخصصیش هم اگه قرار بگیره به قدرتش توی بازی اضافه میشه .

این یه مختصر کوتاهی بود از UT . فقط بگم یه کم بیشتر وقت میبره از مودهای دیگه . حتی از career بیشتر وقت میگیره . چون مثلا واسه خرید یه بازیکن باید پولت رو بزاری توی مزایده که بعد از چند ساعت نتیجه مزایده میاد که ایا رقم پیشنهادی شما قوبل شده یا نه که کارت رو میگیری یا نه . پس یه کم معطلی زیاد داره . البته چون انلاینه لازم نیست همونجا صبر کنی . میتونی حتی فردا بیای ببینی چی شده .
    توی همین تاپیک یه بار توضیح کاملتری دادم خواستی سرچ کن پیدا میکنی .

5. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا این 13 کی میاد؟

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

آقا من دهنم سرویس شد الان نزدیک 30 40 تا بازی هست که تو بخش H2H Season همش به عنوان تیم مهمان هستم . یعنی چی خب مهمان میزبان خیلی تاثیر داره تو روحیه بازیکنا ! باور کنید راست میگم یه بار خودتون امتحان کنید . این فیفا 12 سرتاسر باگ مسخره هست . مخصوصا تو بخش آنلاین . نمیدونم چرا وقتی تو بخش آنلاین ، بعضی موقع ها توپ ناگهانی میاد دستم و میخوام تک ضرب پاس بدم به یاری که 2 متر ازم فاصله داره ، یهو چنان پاسی میده که اگه ولش کنی میرسه به دروازه بان حریف !
    تاره داشتم رکورد میزدم حدود 10 تا بازی بدون باخت داشتم ، یهو بازی یازدهم Disconnect شدم نتیجه 3-0 واگذار کردم . اینجاست که باید عالم و آدم رو ببندی به فحش !

معمولا هر سال اوایل مهر میاد !

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

تاثیر داور تو بازی خیلی مسخرس!! هی توپ میخوره بهش سه بازی پشت سر هم باختم به همین خاطر

9. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آقا من دهنم سرویس شد الان نزدیک 30 40 تا بازی هست که تو بخش H2H Season همش به عنوان تیم مهمان هستم . یعنی چی خب مهمان میزبان خیلی تاثیر داره تو روحیه بازیکنا ! باور کنید راست میگم یه بار خودتون امتحان کنید . این فیفا 12 سرتاسر باگ مسخره هست . مخصوصا تو بخش آنلاین . نمیدونم چرا وقتی تو بخش آنلاین ، بعضی موقع ها توپ ناگهانی میاد دستم و میخوام تک ضرب پاس بدم به یاری که 2 متر ازم فاصله داره ، یهو چنان پاسی میده که اگه ولش کنی میرسه به دروازه بان حریف !
    تاره داشتم رکورد میزدم حدود 10 تا بازی بدون باخت داشتم ، یهو بازی یازدهم Disconnect شدم نتیجه 3-0 واگذار کردم . اینجاست که باید عالم و آدم رو ببندی به فحش !

شدیدا موافقم . تازه اگه بازی یه کم لگ یا همون تاخیر داشته باشه وقتی پاس بهت میرسه و میخوای سرضرب پاس بدی یا دور کنی یا هرچی دیگه ... به خاطر این لگ بازیکن توپ رو برای مدت خیلی کمی ممکنه نگه داره (چون دیتا دیر میرسه به سرور) . بعد از اینکه مثلا دستور پاس رو دریافت کرد پاس میده ولی به خاطر ایستی که قبلش کرده قدرت پاس چنان پایین میاد که توپ لو میره . از طرفی هم اون مشکلی که گفتی هم هست . کلا به نظرم توی فیفا 12 پاس دادن یه کم مسخره تر شده نسبت به نسخه قبلی . خدا کنه توی 13 همچین مشکلاتی نداشته باشیم . من تو اکثر بازی هایی که لگ دارم چون بارسا برمیدارم و پاس کاری باید سریع باشه این مشکل دیگه میره رو اعصاب .

11. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

عرضم به خدمتت که یه مود انلاینیه که توش با "کارت" سر و کار داری . یعنی مثلا خرید بازیکن یا مربی یا سرمربی یا تیم پزشکی و بست قرارداد و .... همه به صورت کارت هست که هر کارتی بنا به ارزشی که داره پول میخواد . توی بازی هم با هر بازی میتونی پول به دست بیاری . بنا به گلی که میزنی و کلا هر چی حرفه ای تر توی بازی بازی کنی بعدش بهت پول بیشتری میده که میتونی با این پول از خود فروشگاه UT یا حتی از بازیکنهای دیگه خرید کنی . کارتی رو که میخری میتونی از اون کارت استفاده کنی . مثلا کارت یه بازیکنی رو میخری و برای همیشه میتونی ازش توی بازی استفاده کنی . البته باید هر چند بازی قرار دادش رو تمدید کنی وگرنه نمیتونی توی ترکیب تیم بزاریش . ترکیب بندی هم فرق میکنه توی UT . یعنی برای مثال چون شما هر بازیکنی که دلت بخواد رو میخری رو میزاری توی ترکیب و میتونی ازش استفاده کنی جوری نیست که هر چی قوی باشه رو دور هم جمع کنی . اونجوری تیمت ضعیف میشه . یه تیم ضعیف که بازیکنهاش با هم و با ترکیبت مچ هستن خیلی بهتر از یه تیم قوی که مچ نیستن کار میکنه . برای مثال اگه کنار یه بازیکن یه بازیکن دیگه از همون تیم باشگاهی واقعیش باشه (مثلا رونالدو و بنزما) قدرتشون بیشتر میشه . یا حتی اگه اون کارت بازیکنی که خریدی اگه ترکیب مورد علاقه اش که روی کارت نوشته با تکیب تو یکی باشه خیلی خوب کار میکنه توی تیم . حتی جای تخصصیش هم اگه قرار بگیره به قدرتش توی بازی اضافه میشه .

این یه مختصر کوتاهی بود از UT . فقط بگم یه کم بیشتر وقت میبره از مودهای دیگه . حتی از career بیشتر وقت میگیره . چون مثلا واسه خرید یه بازیکن باید پولت رو بزاری توی مزایده که بعد از چند ساعت نتیجه مزایده میاد که ایا رقم پیشنهادی شما قوبل شده یا نه که کارت رو میگیری یا نه . پس یه کم معطلی زیاد داره . البته چون انلاینه لازم نیست همونجا صبر کنی . میتونی حتی فردا بیای ببینی چی شده .
    توی همین تاپیک یه بار توضیح کاملتری دادم خواستی سرچ کن پیدا میکنی .
    این مود مگه آنلاین نیست ؟
    پس چرا من تونستم آفلاین هم بازی کنم ؟
    البته هم آنلاین داشت هم آفلاین
    من آفلاین زدمو شد !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    چطور می شه جام جهانی یا باشگاهای اروپا رو بازی کرد؟ تو تنظیمات این جامها اصلا نیستند. تنها ایراد فیفا کمی جامهای مهم و تعداد تیمهاست بنظرم باید تیمهای ضعیفم باید شبیه سازی کنند.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اون دوستمون همه چیز رو گفت ولی باید از خدات باشه که همیشه میهمانی چون اگه هاست باشی یعنی میزبان باید اینرنتت خوف باشه تا بتونه جواب بده عزیز با این ینترنت ما که تو ایران داریم و این دیسکانتی های پی در پی احتمالا در سن 30 سالگی همه مون یا سکته ای یا روانی بشیم از دستشون یه دوهفته ای میشه اینرتنت اکر جاها قاط میزنه

15. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •