تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 442 از 461 اولاول ... 342392432438439440441442443444445446452 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,411 به 4,420 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

BBVA چیه اونوقت؟ این که اسم یه بانکه
    آره محسن اسم بانکه مثل بانک Barclays و Barclays PL که این دوتا اسپانسر این دوتا لیگ هستن ! یه جورایی مثل جام ایرانسل ما !

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

من واقعا نمیدونم چی بگم . از وسط زمین اونم به کاسیاس . قبلا گفتی کاسیاس خوب نیست و من گفتم نه . اما مطمئنم همچین توپی رو میگیره . اخه دیروز فقط 10 تا موقعیت 100 درصد من توی بازی رو گرفت . از اخر هم rate اش شد 9.8 . موندم چرا توی اکثر بازی هایی که میکنم بهترین بازیکن زمین دروازه بان حریف میشه اون هم با امتیاز 9 به بالا .
    اره خدایی راس می گم به خدا. الان یه مدتیه که نمی تونم بزنم ولی قبلا خیلی می زدم. (البته شوت از وسطو دارم می گما)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Here

پيش فرض

دوستان .. فیفا پچ آپدیت کلی نداره که لباسهای جدید، کفشهای جدید و نقل و انتقالات جدید رو به بازی اضافه کنه؟

دونه دونه تو creation master بخوام عوض کنم نابود میشم

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان یه سؤال داشتم اگه تکراریه ببخشید. فیفا 12 رو مثل فیفا های قبل بدون دردسر میشه آنلاین بازی کرد یا مثل pes شده و سریال اینا میخواد؟

ممنون.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سؤال داشتم اگه تکراریه ببخشید. فیفا 12 رو مثل فیفا های قبل بدون دردسر میشه آنلاین بازی کرد یا مثل pes شده و سریال اینا میخواد؟

ممنون.
    خیر..باید سریال اورجینال تهیه کنید...

6. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

آقا یه شیر پاک حورده ای بیاد به من نحوه صحیح سانتر کردنو یاد بده
    با اینکه رو Assissted گذلشتم بازم دقیق سانتر نمیکنه
    با بعضیا که بازی میکنم خیلی خوبو دقیق سانتر میکنن رو سر همون بازیکنی که بهترین موقعیتو داره

برای سانتر کردن باید جهت بگیریم یا نه ؟
    LB باید بگیریم یا نه ؟
    از نزدیک نقطه کرنر چجوری سانتر کنم ؟
    از داخل محوطه جریمه چجوری ؟
    کی باید جهت بگیرم ؟
    سانتر رو به جلو چجوریه ؟

وچیزای دیگه که بلد نیستمو یکی بیاد توضیح بده

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

با بعضیا که بازی میکنم خیلی خوبو دقیق سانتر میکنن رو سر همون بازیکنی که بهترین موقعیتو داره

LB باید بگیریم یا نه ؟
    کی باید جهت بگیرم ؟
    سانتر رو به جلو چجوریه ؟

چه عجب از این ورا

اولا سانتر رو بزار روی semi . روی Assist واقعا گند میزنه با سانت .
    بعد جهت رو هم باید بگیری . البته خیلی تاثیر نداره . بیشتر همون قدرت سانتر هست که مهمه روی تیر دو باشه یا تیر یک .
    LB رو نمیدونم ولی من فرقی توش ندیدم .

واسه سنتر یه چیزی میگم گه از پسر خالم یاد گرفتم و واسم خوب جواب میده . داخل یا نزدیک محوطه جریمه از 2xCross استفاده کن . خیلی تاثیر داره . یعنی واسه تیمهایی که header انچنانی ندارن (مثل بارسا و رئال) این مورد واسه کسایی مثل مسی و بنزما خیلی خوب جواب میده .
    سانتر رو به جلو پیشنهاد میکنم RB رو هم بگیری . البته من هیچ وقت همچین سانتری نمیکنم چون کلا سرزنیم افت کرده . قبلا هر سانتری رو گل میکردم .

راستی یه سوال : تو مگه به سانتر هم احتیاج داری ؟ همینجوریش دهن همه رو سرویس میکنی

9. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

LB باید بگیریم یا نه ؟
    کی باید جهت بگیرم ؟
    سانتر رو به جلو چجوریه ؟

یه روش هست به اسم سانتر عمقی! من خودم ازین استفاده میکنم ، چون دو تا عنصر سر زن خیلی خوب دارم (کمپانی و بالوتلی) خیلی خوب این روش برام جواب میده

دکمه LT رو نگه میداری بعد سانترو به اندازه کافی پر میکنی و برای بازیکنی که میخوای میفرستی ، یعنی میکشی رو بازیکنی بعد سانترمیکنی

تو این شیوه چون سرعت ارسال کمه تو فرصت داری که بازیکنتو اینور اونورش کنی ، که به زدن ضربه خیلی کمک میکنه ، ضمنا اگه طرف دروازه بانو بیاره جلو 100 گلو خورده!

جهت ضربه هم باید سمت دروازه باشه یعنی فلش راست یا چپ البته میتونی گوشه ها رو هم بگیری البته درصد موفقیت کمه

یه شیوه هم برای سانتر پیدا کردم که خیلی جالبه اگه عنصر سر زن مثل ابراهیموویچ داری که هیچ همینطوری از گوشه ها میدوی و با زدن LB بازیکنتو خبردار میکنی (دقت کنی دستشو دراز میکنه) تو این حالت به احتمال 70 80 درصد ضربه سرو میزنه

موقعیت بعدیم وقتیه که بازیکن سر زن نداشته باشی ، باید تو اینجور موقعیتها توپو ببری گوشها اونقدر معطل کنی که بازیکنایی میانی بیانو یجورایی محوطه شلوغ بشه ، بعد که شرایط فراهم شد بازم LB را میزنی و بعدش سانتر میکنی!

بعد زدن LB دقت کن ببین کدوم بازیکن دستشو بلند میکنه برای اون سانتر کن

اگه سوالی بود در خدمتیم

واقعا تو که همینجوری راحت دهن سرویس میکنی ضربه آزاد میخوای چیکار! داداش اگه میشه اون ضربات آزاد کات داری که میزنی رو یه آموزش بده
    Last edited by EngineeR EhsaN; 01-08-2012 at 10:06.

11. 2 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

چه عجب از این ورا

اولا سانتر رو بزار روی semi . روی Assist واقعا گند میزنه با سانت .
    بعد جهت رو هم باید بگیری . البته خیلی تاثیر نداره . بیشتر همون قدرت سانتر هست که مهمه روی تیر دو باشه یا تیر یک .
    LB رو نمیدونم ولی من فرقی توش ندیدم .

واسه سنتر یه چیزی میگم گه از پسر خالم یاد گرفتم و واسم خوب جواب میده . داخل یا نزدیک محوطه جریمه از 2xCross استفاده کن . خیلی تاثیر داره . یعنی واسه تیمهایی که header انچنانی ندارن (مثل بارسا و رئال) این مورد واسه کسایی مثل مسی و بنزما خیلی خوب جواب میده .
    سانتر رو به جلو پیشنهاد میکنم RB رو هم بگیری . البته من هیچ وقت همچین سانتری نمیکنم چون کلا سرزنیم افت کرده . قبلا هر سانتری رو گل میکردم .

راستی یه سوال : تو مگه به سانتر هم احتیاج داری ؟ همینجوریش دهن همه رو سرویس میکنی
    آره خوب گاهی اوقات نیاز میشه هرچند از سانتر کردن خوشم نمیاد اما ...
    بعضی وقتا از نزدیک محوطه جریمه سانتر میکنم با ینکه بنزما جلوی دروازه موقعیتش عالیه اما میفرسته وتسه یک نفر دیگه که موقعیتش خوب نیست همین خیلی رو اعصابه

ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

یه روش هست به اسم سانتر عمقی! من خودم ازین استفاده میکنم ، چون دو تا عنصر سر زن خیلی خوب دارم (کمپانی و بالوتلی) خیلی خوب این روش برام جواب میده

دکمه LT رو نگه میداری بعد سانترو به اندازه کافی پر میکنی و برای بازیکنی که میخوای میفرستی ، یعنی میکشی رو بازیکنی بعد سانترمیکنی

تو این شیوه چون سرعت ارسال کمه تو فرصت داری که بازیکنتو اینور اونورش کنی ، که به زدن ضربه خیلی کمک میکنه ، ضمنا اگه طرف دروازه بانو بیاره جلو 100 گلو خورده!

جهت ضربه هم باید سمت دروازه باشه یعنی فلش راست یا چپ البته میتونی گوشه ها رو هم بگیری البته درصد موفقیت کمه

یه شیوه هم برای سانتر پیدا کردم که خیلی جالبه اگه عنصر سر زن مثل ابراهیموویچ داری که هیچ همینطوری از گوشه ها میدوی و با زدن LB بازیکنتو خبردار میکنی (دقت کنی دستشو دراز میکنه) تو این حالت به احتمال 70 80 درصد ضربه سرو میزنه

موقعیت بعدیم وقتیه که بازیکن سر زن نداشته باشی ، باید تو اینجور موقعیتها توپو ببری گوشها اونقدر معطل کنی که بازیکنایی میانی بیانو یجورایی محوطه شلوغ بشه ، بعد که شرایط فراهم شد بازم LB را میزنی و بعدش سانتر میکنی!

بعد زدن LB دقت کن ببین کدوم بازیکن دستشو بلند میکنه برای اون سانتر کن

اگه سوالی بود در خدمتیم

واقعا تو که همینجوری راحت دهن سرویس میکنی ضربه آزاد میخوای چیکار! داداش اگه میشه اون ضربات آزاد کات داری که میزنی رو یه آموزش بده
    قدرت سانتر باید چقدر باشه ار مناطق مختلف ؟
    و اینکه حالا روش های دفاع کردن اینا چجوریه ؟
    یعنی کسی که سانتر میکنه چیکار کنم که نتونه سر بزنه هم روی سانتر هم روی کرنر ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •