چرا میگین چلسی ضعیفتره؟رامیرس و گری کهیل توررس رومئو لوکاکو قدرتشون بیشتر میشه...اضافه کنید ازن آزارد که فک کنم به 87 برسه...اسکار هم که عالی کلن...اونم فک کنم 85 بهش بدن...
چرا میگین چلسی ضعیفتره؟رامیرس و گری کهیل توررس رومئو لوکاکو قدرتشون بیشتر میشه...اضافه کنید ازن آزارد که فک کنم به 87 برسه...اسکار هم که عالی کلن...اونم فک کنم 85 بهش بدن...
منبع (دوستان) . ببین من یچی می گم دیگه ختم کل کل. توو دنیا تمامه تیمها فقط به 2 تا تیم که میخورن به مشکل بر می خورن. یکی چلسیه ......................... اون یکیم ملوانه.
تمام
البته من توی فیفا نظرم اینه که دوتا تیم هستن که بقیه باهاشون مشکل دارن . یعنی من یکی میخوام کلا این دوتا تیم از توی فیفا نیست و نابود بشن . یکی رئال و یکی هم من سیتی . هر دوتاش تخیلی درست شده .
در ضمن کی گفته چلسی تخیلیه . هر کی میگه بیاد جلو ببینم از کجاش این حرف رو زده .
وقتی با من بازی کنی از وسط زمین با لمپارت شوت گل خوردی اونوقت میگی چلسی تخیلیه
اخ اخ گری کیهیلو نگو که عاشقه دفاع کردنشم. پدر سگ دفاش حرف نداره. یعنی می خوام فیفا13 بیاد ببینم اورالشو چند درست می کنن. لعنتیو دیدی توو فینال جلو بایرن چه دفاعی می کرد. اشغال چقدم با تری مچه سگ بچهعاشقشم
اگه این طور بود که همیشه باید قیافه رونی رو پکش میزاشتراسته که میگن تنها اسپانسر EA باشگاه چلسیه؟
کلا از لیگ barclays pl متنفرم .....
لیگ فقط BBVA بازیکن میدرخشن![]()
از وسط زمین ؟ با لمپارد ؟ دیگه این از اون ادعا ها بود . والا ما از یه کم جلوتر تونستیم زیرطاق بزنیم اما نه دیگه از وسط زمین . اگه بتونه گل بزنه که یعنی دروازه بان ماسته نه لمپارد تخیلی . بعد در ضمن تخیلی یعنی اینکه یکی مثل ابیدال یا ژاوی یا راموس بیان دریبلت کنن . شوت کردن از راه دور خودش یک مهارته .
BBVA چیه اونوقت؟ این که اسم یه بانکه
حالا اگه منظورت لالیگاست ، اگه ازش بارسا و ر.مادرید رو کنار بزاریم خیلی سطحش پایینه ولی لیگ انگلیس چی؟
اگه تیم ها ی بزرگ یه خورده غفلت کنن ، نصف لیگ قابلیت قهرمان شدن دارن...
حتی اون تیم های بزرگشم اینقدر زیادن که در طول فصل از دیدن یه سری نتایج اصلا شگفت زده نمیشیم![]()
اره خدایی. یه رفیق دارم اینجا هر روز تقریبا میاد بام فیفا می زنه. اخه توو شهرم سر فیفا بازام. بگذریم , اقا تو نمی دونی من چندبار از وسط زمین , خدا شاهده , به همین روزم قسم , چندبار با لمپارد از وسط زمین به کاسیاسش گل زدم. ریال می گیره. یعنی بهت می گم اعصابش خورد می شه ازین گلای تخیلی می خوره. میدونی ضعف دروازبانه. توو فیفا یکی از مشکلاتش اینه که دروازبانا زیاد از دروازه دور می شن. بعدشم کاسیاسم که قد کوتاهه که دیگه بدتر. یبارم رفیقم با رونی از وسط زمین بهم گل زد. اونم به پیتر چک
من واقعا نمیدونم چی بگم . از وسط زمین اونم به کاسیاس . قبلا گفتی کاسیاس خوب نیست و من گفتم نه . اما مطمئنم همچین توپی رو میگیره . اخه دیروز فقط 10 تا موقعیت 100 درصد من توی بازی رو گرفت . از اخر هم rate اش شد 9.8 . موندم چرا توی اکثر بازی هایی که میکنم بهترین بازیکن زمین دروازه بان حریف میشه اون هم با امتیاز 9 به بالا .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)