سلام
من روي گوشيم نرم افزار اضافه نصب نكرده ام.
وقتي كليپهاي كوچك را روي آن ميريزم و ميخواهم ببينم؛ تصوير در همان فرم اول ميماند و جلو نمي رود ولي صدا تا آخر بطور كامل و صحيح پخش مي گردد
به نظر شما مشكل از چيست؟
سلام
وقتي كليپهاي كوچك را روي آن ميريزم و ميخواهم ببينم؛ تصوير در همان فرم اول ميماند و جلو نمي رود ولي صدا تا آخر بطور كامل و صحيح پخش مي گردد
به نظر شما مشكل از چيست؟
کلیپ هاتون مشکل نداره ؟
فرمت ؟
حجم ؟
از Core player استفاده کن !
منظورم رابطه ی مستقیم با سایز صفحه نیست.مثلا detail های مختلفی که در گوشیهای p1 و k750 لود میشن با هم فرق داره خوب.همونطور که تو پست قبلیم گفتم "" کامل تر لود شدن صفحه"" .
برای من هم یکی دو باز این اتفاق افتاده(قبلا")سلام
به نظر شما مشكل از چيست؟
اما چون زیاد اتفاق نیافتاد دنبالش نگرفتم
البته یادم اون کلیپ ها رو توی گوشی های دیگه هم که تست میکردم همونجوری بود
و البته فرمتش هم 3gp نبود
سلام.فکر کنم یا فرمت غیر متعارف میگذارید یا بیتریت بالا.سلام
به نظر شما مشكل از چيست؟
من فرمت mp4 رو پیشنهاد میدم.بیتریت تصویر 512 و بیتریت صدا 128.هرچی بالاتر بگذارید کیفیت بالاتری میده.ولی خوب حد داره.
برنامه ای که کانورت میکنید چی هست؟
فکر میکنم سوالات دوستانی که جواب سوال این بنده خدارو دادن از سوال خودش طولانی تر شد![]()
دوستان،نمیدونم این مشکل برای شما هم پیش اومده یا نه...اگه میتونید منو راهنمایی کنین...
وقتی که میریم شهر دیگه ایی آنتن میره و دیگه شبکه نداره .البته سیم کارت ایرانسل اعتباری روش هست ولی با دائمی همراه اول مشکل نداره.این اتفاق تو شیراز برام افتاد و تمام مدت بدون شبکه بودم.سیم کارت مشکلی نداره و روی بقیه گوشی های معمولی آنتن میدادولی با ایرانسل نه.ناگفته نماند که حتی با همراه اول هم اولش آنتن میداد ولی این علامت گوشیی که روش خط قرمز کشیده شده بود،کنار نوار آنتن میومد که با حذف اطلاعات gprs درست شد و با همراه اول دائمی با بدبختی آنتن میداد.اما جا به جا داشت و با تغییر مکان تو بعضی از مناطق آنتن اون هم میرفت.
این داستان برام تو کیش هم اتفاق افتاد،با این تفاوت که اونجا نه ایرانسل و نه همراه اول آنتن داشتند ولی رو گوشی های دیگه به خوبی کار میکردند.
دیگه مطمئن شدم که مشکل از گوشیه.اول خودم فکر کردم که ممکنه به خاطر اعمال قوانین از دسترس خارج کردن گوشی های قاچاق باشه که imei اون هم مشکلی نداره.حالا به نظر شما از دست این گوشی من چیکار کنم.ردش کنم بره یا میشه درستش کرد.![]()
فکر کنم آپدیت کنید مشکلتون رفع بشه
دوست خوبم.میشه بیشتر توضیح بدی!؟
یعنی با خود برنامه (پی سی سویت) از طریق اینترنت منظورته؟چقدر طول میکشه..
cda گوشی :cda 162022/9 R6F38
حتما آپدیت میخواد.با اینترنت پر سرعت حدود 1 ساعت و نیم.
برای اطلاعات بیشتر برو این تاپیک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)