راستی من هرجا گشتم قاب تمام مشکی واسش پیدا نکرده بودم!!!شما چه طور؟
راستی من هرجا گشتم قاب تمام مشکی واسش پیدا نکرده بودم!!!شما چه طور؟
مثلا شما k750 رو مقایسه کن با یه گوشی صفحه بزرگ.
مگه به اندازه هست؟فکر نکنم اینجور باشه.مثلا شما k750 رو مقایسه کن با یه گوشی صفحه بزرگ.
دوستان اصلا هزینه ی اینترنت موبایل ربطی به نوع گوشی البته (زیاد ) نداره به نظر من، چون نرخ از طرف شرکت ها تعیین میشه و معمولا Web گوشیه k750 و مثلا p1 هردو به صورت نیمه کامل و بدون جاوا و فلش صفحات باز میکنن مثلا سایت گوگل با وب این دو گوشی باز کنید به صورت خودکار صفحه موبایل گوگل براتون باز میکنه اما با اپرا کامل باز میکنه و میتونید هیدر سایت هم ببینید . در صورتی کامل میتونید باز کنید که به قول حامد mini opera بریزید من هم همراه اول دارم هم ایرانسل خدارو شکر از اینترنت ایرانسل راضیم خوب شاید پهنای باند همراه اول کم تره و قیمتش گرون تر و دلایل زیادی هست که می تونه تاثیر گذار باشه ....
سلام بچه ها .
قاب p1 گیر میاد ؟
اصلا کسی عوض میکنه ؟
نمیزنن گوشی رو نابود کنن ؟
عوض کردنش که کاری نداره مهم پیدا کردن قاب اصلیشه و یکی از دوستان همین جا نوشتن مثلی که گیر میاد![]()
قابش که گیر میاد
ولی اینکه بزنن داقون کنن یا نه به احتمال بسیار زیاد به اون کسی که میدین براتون عوض کنه ربط داره
تا اونجا که میدونم نباید به سایز صفحه ربط داشته باشهمثلا شما k750 رو مقایسه کن با یه گوشی صفحه بزرگ
مثل اینکه بگیتوی کامپیوتر اگه صفحه نمایشت 13 اینچ باشه کمتر اینترنت مصرف میشه نسبت به صفحه نمایش 17 اینچ !!
آقا میشه بگی کجا گیر میاد ؟
مرسی![]()
همین رو بگو..مثل اینکه بگیتوی کامپیوتر اگه صفحه نمایشت 13 اینچ باشه کمتر اینترنت مصرف میشه نسبت به صفحه نمایش 17 اینچ !!
صفحه ی قبل هم گفتم من شهرستان هستم وقاب p1 دارنآقا میشه بگی کجا گیر میاد ؟
پس تهران هم باید باشه حتما"
فکر کنم باید به علا الدین سر بزنی اگه تهران هستی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)