تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 44 اولاول ... 344041424344
نمايش نتايج 431 به 433 از 433

نام تاپيک: تاپیک مخصوص پلاسمای سه بعدی VT20 پاناسونیک

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

طبق مطالعاتم ر.س.ی.و.ر.های دریم باکس تو تنظیماتشون (A/V Setting) گزینه 50Hz و 60Hz هست ولی VU+ ها بجاش PAL و NTSC دارند.
    اکثر رسیورها مثل VU+ گزینه PAL و NTSC دارند.
    سیستم PAL میشه 50Hz و NTSC میشه 60HZ.
    حالا من شک کردم که PAL و NTSC دقیقا کار 50Hz و 60Hz ر.س.ی.و.ر.های دریم باکس رو انجام میده؟ و مشکل Flicker تلویزیونهای پاناسونیک رو حل میکنه.
    دوستان پاناسونیک دار که ترجیحاً VU+ دارید بی زحمت لطف کنید سیستم ر.س.ی.و.ر رو NTSC بزارید. با دکمه Info تلویزیون یا روشهای دیگه ببینید خروجی 60Hz میده؟

پاسخ این سوال برای من و سایر دوستانی که میخوان پلاسما پاناسونیک بخرن و خروجی 60Hz کیفیت بهتری براشون داره خیلی مهم هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

طبق مطالعاتم ر.س.ی.و.ر.های دریم باکس تو تنظیماتشون (A/V Setting) گزینه 50Hz و 60Hz هست ولی VU+ ها بجاش PAL و NTSC دارند.
    اکثر رسیورها مثل VU+ گزینه PAL و NTSC دارند.
    سیستم PAL میشه 50Hz و NTSC میشه 60HZ.
    حالا من شک کردم که PAL و NTSC دقیقا کار 50Hz و 60Hz ر.س.ی.و.ر.های دریم باکس رو انجام میده؟ و مشکل Flicker تلویزیونهای پاناسونیک رو حل میکنه.
    دوستان پاناسونیک دار که ترجیحاً VU+ دارید بی زحمت لطف کنید سیستم ر.س.ی.و.ر رو NTSC بزارید. با دکمه Info تلویزیون یا روشهای دیگه ببینید خروجی 60Hz میده؟

پاسخ این سوال برای من و سایر دوستانی که میخوان پلاسما پاناسونیک بخرن و خروجی 60Hz کیفیت بهتری براشون داره خیلی مهم هست.
    دوست عزيز من تلويزيون پاناسونیک- P50 VT20P و ر.س.ی.و.ر.+VU مدل Solo دارم تو تنظيم (A/V Settin) گزينه Refresh Rate آن سه انتخاب داره، 50Hz و 60Hz و multi وقتي روي 60Hz گذاشتم كيفيت اكثر كانالها خراب شد و لرزش شديد داشتند ولي با گزينه هاي 50Hz و multi كيفيت تصوير عالي و بدون لرزش براي تمام كانالها است .ضمنا دكمه info ندارند بجاي آن دكمه information داره كه اطلاعات كانال جاري و مشخصات ايميج را مي ده . ولي وقتي سيستمو روشن مي كني ميزان فركانس آنو نشان مي ده .اميدوارم مفيد باشد .

3. 2 کاربر از AMIRY2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    اگه منظورت از اتصال به اینترنت استفاده از امکانتViera Cast هستش جواب منفیه
    ولی این مدل برای اتصال به وسایلی که DLNA ساپورت میکنند داری کارت شبکه فعال هست.

من خودم هم همین مدل رو دارم و برای حل این مشکل اولا بلوری پلیر سامسونگ که Samsung Apps ساپورت کنه خریدم(البته خود اون هم مصیبت جداگانه داشت)

دوما الان هم دارم تمام تلاشم رو می کنم تا مشکل حل بشه، با بانیان تماس گرفتم و دارم بهشون فشار میارم که مشکل رو حل کنند، و ظاهرا قول مساعد دادن، اگه شما و بقیه دوستان هم باهاشون تماس بگیرین و مصرانه درخواست کنید فکر میکنم یه تکونی به خودشون بدن.

الان هم Firmware مدلهای اسیایی که به مدل R شبیه هستن داونلود کردم ولی راستش جرات نکردم امتحان کنم

---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------

سلام

از دوستانی که سری R دارن کسی تا بحال فریمور رو با ورژن آسیایی که رو سایت هست اپدیت کرده ؟
    اگه جواب مثبته لطفا توضیح بدین چی شد؟

سلام

میدونم که این تاپیک خیلی قدیمیه
    ولی چندتا سوال داشتم

آیا بانیان مشکل رو براتون حل کرد؟

با کدوم مدل سامسونگ جواب گرفتین؟

مال من هم R هست
    من همه ورژن ها رو روش تست کردم هیچکدوم جواب نداد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •