تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 74 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 735

نام تاپيک: Dragon Age II

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا انقدر اسپویل نکنید ... آمار ِ خواهر رو توی دیپ رود چرا میدید آخه این وسط ؟

دوستان اون ساسپیشس لیدی کیه توی Hanged man ؟
    من یعنی از توی گونی هم ساید کوئست پیدا کردم تا قبل از رفتن به دیپ رود حسابی وقت گذرونده باشم ...
    بعد یک سوال دیگه ، ایزابل رو پیشنهاد میکنید یا مریل ؟ ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

آقا انقدر اسپویل نکنید ... آمار ِ خواهر رو توی دیپ رود چرا میدید آخه این وسط ؟

دوستان اون ساسپیشس لیدی کیه توی Hanged man ؟
    من یعنی از توی گونی هم ساید کوئست پیدا کردم تا قبل از رفتن به دیپ رود حسابی وقت گذرونده باشم ...
    بعد یک سوال دیگه ، ایزابل رو پیشنهاد میکنید یا مریل ؟ ممنون
    ا ما که همرو گذاشتیم توی اسپویلر کی لو داد؟
    شخی خاصی نیست، یه کار براش انجام میدی و خلاص
    100% مریل اصلا کلا این ایزابل رو من میبینم یاده High Dragon میفتم کلا جز دردسر چیزی نداره

3. این کاربر از sheeablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بازی رو حدود دو روزی میشه تموم کردم ولی حس نقد نوشتن ندارم که هیچ حس کلا تعریف کردنم ندارم

بازی خیلی کوچیکتر و ناقصتر از شماره قبل شده بود..........زودتر از شماره قبل هم تموم شد.حدود 40 ساعت طول کشید

نکات + که من در کل دیدم واسه بازی ایناس:

1. مکالمات و صدا گذاری و اینا بهتر شده بود
    2. گرافیکم کمی بهتر شده بود
    3. شخصیتا مثه شماره قبل جوندار وقشنگ بودن

نکات منفی بی شمار که اکثرا نسبت به شماره قبل هستن:

1. مکانها خیلی محدود شدن...اکثرا یا lowtown یا hightown ....یکی هم دره و اون کوه elf ها و keeper
    2. تصمیما اون حالت حماسی رو نداره
    3. موضوع خیلی افت کرده ......
    4. خیلی مواقع عمق ماموریتهای فرعی از اصلی بیشتر
    5. مبازرات اولش فکر میکردم بهتر شدن ولی هرچقدر میرفتم جلوتر ناامیدتر میشدم .خیلی ساده شده خیلی.اصلا دیگه اهمیتی نداره که چه کسی چه قدرتی داشته باشه و اینا فقط تو بعضی مبارزات مهم میشه این مطالب

در کل در مقابل شاهکار شماره قبل این بازی ضعیف جلوه می کنه بعنی راحت کار داشت تا 1 یک سال دیگه اکران بشه بازی.......... .

امتیاز 8 برازنده ترین امتیاز واسه بازیه.........

+

راستی رمانس رو هم با مریل کردم.......کلا شخصیتش باحال بود و تیکه هایی که مینداخت.......ایزابل هم خوب بود

.
    .
    Last edited by halflife g; 19-03-2011 at 21:29.

5. 8 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض Dragon Age II Review

Bioware به سلطان سبک نقش آفرینی معروفه و لحظه های بسیار بزرگی رو در تاریخ این سبک رقم زده. در سال 2009 این شرکت Dragon Age : Origins رو منتشر کرد که برای طرفدارای سبک نقش آفرینی کلاسیک در این برهه از زمان که با کمبود بازی های این سبک مواجه بودیم غنیمتی بود. Dragon Age : Origins تونست با بهره گیری از مولفه های بازی های کلاسیک این سبک مثل Baldur's Gate به موفقیت چشمگیری دست پیدا کنه و به راحتی جزو بهترین بازی های تاریخ این سبک قرار بگیره. حالا تقریبا دو سال پس از Origins شماره 2 به تازگی منتشر شده که به نقد و بررسی اون می پردازیم.

نکات مثبت: مبارزات فوق العاده و گیم پلی معتاد کننده - شخصیت پردازی خیلی خوب - گرافیک هنری خوب - صداگذاری و Soundtrack های فوق العاده - داستان های فرعی جذاب - بعضی دیالوگ ها بسیار جالب طراحی شدند

نکات منفی: داستان اصلی نسبت به شماره قبلی افت قابل ملاحظه ای داشته - بعضی قسمت ها بیش از حد ساده شده اند - محیط های بازی گسترده نیستند

داستان: داستان از جایی شروع میشه که در Blight شهر Lothering نابود شده و در این هنگام Hawke قهرمان داستان همراه با خانواده اش در حال فرار از این شهر است و بعد از کش و قوس های فراوان سرانجام به شهر Kirkwall می رسد. بعد از اون ما خواهیم دید که Hawke چه جوری قهرمان Kirkwall میشه و ....
    در ابتدا شاید براتون سوال پیش بیاد که داستان بازی مثل داستان شماره قبلی فوق العاده و بی نظیره؟ جواب خیر است. داستان اصلی به هیچ وجه فوق العاده نیست و نواقصی در اون دیده میشه. دیگه خبری از Grey Warden ها و Blight و .... نیست به طور کلی بازی در راستای شهر Kirkwall می چرخه و داستان بازی از وسعتش کم شده. در بازی بیشتر باید رویداد های شهر Kirkwall رو دنبال کنیم و ببینیم که مثلا چه جوری یک انسان به نام Hawke قهرمان شده و .... که داستان خیلی جالب و بزرگی نیست.
    اما داستان های فرعی عالیه و تا حدودی نقاط ضعف داستان اصلی رو جبران کرده. اگه توی دنیای بازی زیادی بگردید با قضیه های خیلی جالبی رو به رو میشید که بعضی از اونا در شماره قبلی بودند و نتیجه اونارو توی این شماره می بینیم. جالبه که این داستان های فرعی از داستان اصلی بازی جذابتر و بهتر کار شده اند!
    در مورد شخصیت پردازی باید اشاره کنم که هنوز عالی هست. با اینکه مثلا دیگه شخصیتی شبیه موریگان توی بازی وجود نداره اما شخصیت های جدید بازی هم خیلی خوب و بعضی از اونا هم به یاد ماندنی هستند و دیالوگ های جالبی رو با اونا رد و بد خواهید کرد ولی در هر جای بازی نمی تونید با هم گروهی های خودتون صحبت کنید و فقط در موارد خاصی می تونید این کارو کنید که زیاد جالب نیست. اما همچنان بخشی که هم گروهی ها اتوماتیک با هم دیگه صحبت می کنند بسیار جالبه و همیشه میل به دنبال کردن اون مکالمات وجود داره و این از ویژگی های منحصر به فرد این سری بازی هست.
    در مجموع کاملا مشخصه که داستان شماره قبلی خیلی بهتر بود و همین باعث میشد که یه سری بخش های دیگه اون هم بهتر باشند اما به لطف یک سری از بخش ها که اشاره شده ضعف داستان اصلی یکمی پوشش داده شد وگرنه مطمئنا امتیازی نسبتا پایینی می گرفت.

شخصیت های جدید این شماره هم بسیار خوب و جالب طراحی شدند

گیم پلی: این بخش از بازی تغییراتی زیاده کرده. به طور کلی عناصر گیم پلی بازی ساده تر و عمومی تر شده اند که باید دید برای طرفدارای قدیمی و جدید این تغییرات مناسب بوده یا نه که در ادامه خودتون قضاوت خواهید کرد.
    در نسخه پی سی دوربین تاکتیکی یعنی ایزومتریک حذف شده که این خودش نشونه اینه که جنبه تاکتیکی بازی یکمی کمتر شده ولی این به هیچ وجه بدین معنا نیست که تاکتیک در بازی وجود نداره چون نبود تاکتیک در یک بازی CRPG خیلی عجیبه و دور از واقعیته.
    اما در مورد مبارزات بازی باید بگم که با اینکه خیلی تغییر کردند همچنان فوق العاده اند. Spell و Talent های جدید جالبی برای بازی در نظر گرفته شدند که باعث بالا رفتن هیجان بازی میشه. بعضی از اونا واقعا فوق العاده و زیبا طراحی شدند و باعث میشن که حس جنگ قشنگ به گیمر القا بشه. مبارزات در کل از نظر اکشن بیشتر شدند. به شخصه به عنوان یه RPG باز از سیستم جدید مبارزات هم خوشم اومد و میشه گفت مبارزات هم جنبه تاکتیکی داشت هم جنبه اکشن و fun که هر دو قسمت خیلی خوب بود و در کل مبارزات به بهترین شکل و کم نظیر طراحی شدند و جزو نقاط قوت بازی هستند.
    نکته ای که وجود داره اینه که اگه شما در درجه سختی آسان بازی رو شروع کنید میشه گفت بازی بیشتر برای شما حالت fun داره و دیگه تاکتیکی بودن اون برای شما مهم نیست. به طور کلی در بازی های CRPG همیشه درجه های سختی بالا توصیه میشه تا گیمر قشنگ بتونه خودش رو ارزیابی کنه و کلا تاکتیک حرف اول رو در بازی های CRPG می زنه و این بازی هم کاملا از این رویه پیروی می کنه.
    در مورد ساده تر شدن گیم پلی باید به حذف یه سری قسمت ها اشاره کرد. دیگه بخش Skill یعنی چیزایی مثل Poison Making و Trap Making وجود نداره و حذف شدند یا امکان عوض کردن زره های هم گروهی ها وجود نداره و فقط میشه سلاح های اونارو عوض کرد که حذف این دو قسمت که اشاره شد زیاد جالب نیست اما این قسمت ها به کلی حذف نشده اند و به شکل خیلی کوچکی در جاهای دیگه گنجانده شده اند. در مورد آیتم ها باید اشاره کرد که تنوع خیلی خوبی دارن و در بازی آیتم های مختلفی رو پیداخواهید کرد که دائما باید در حال خرید و فروش و استفاده از اونا باشید که سیستمی جدیدی که برای پیش نیاز ها در نظر گرفته شده هم جالبه. آپگرید هایی هم که برای شخصیت ها در طی بازی بدست میارید جالبه و همین طور Enchant کردن برای سلاح ها و زره ها که خیلی مفید هست و بعضی جاها خیلی بهتون کمک می کنه که برای این کار باید پیش Sandal معروف از شماره قبلی برید.
    اما در مورد محیط ها به هیچ وسیع نیستن و می تونستن خیلی بزرگتر از اینی که هست باشند اما این هنر Bioware رو نشون میده که با این وجود در کمتر جایی احساس تکراری بودن می کنید و این رو کمتر خواهید دید. با این وجود اگر محیط ها وسیعتر بودند گیم پلی فوق العاده تر از اینی که هست میشد که البته کوچک بودن محیط های بازی هم بیشتر وابسته به داستان بازیه که کلا در یه منطقه خاص نسبتا کوچک هست.
    سیستم مکالمات هم کاملا شبیه Mass Effect شده و فقط تنها تغییر اون اینه که یه سری نماد کنار هر گزینه میاد که برای کمی ساده تر شدن به این صورت در اومده. این قسمت بر خلاف تصور بعضی ها خیلی خوب ارزیابی میشه و انتخاب ها راحت نیست و در بعضی جاها چالش بر انگیزه. با وجود اینکه شماره قبلی در این زمینه قوی تر بود اما این شماره هم در این زمینه خوب کار شده و مشکل خیلی خاصی در این سیستم جدید نیست.
    در کل این قسمت بسیار عالی و کم نقص ارزیابی میشه و ویژگی اون اینه که گیمر با بازی زندگی خواهد کرد که کمتر بازی هایی همچین شرایطی دارند که واقعا این ویژگی خیلی فوق العاده ست.

شکل و شمایل درخت مهارتی تغییر کرده

صدا و موزیک: Bioware همیشه به صداگذاری فوق العاده در بازی هایش معروف است و به بهترین شکل و بی نقص این بخش طراحی میشه. این بازی هم دقیقا همین شرایط رو داره. صداهای شخصیت ها واقعا عالی و کم نظیر کار شده اند. هر شخصیت صدای مخصوص به خودش رو داره و به سختی می تونید دو تا شخصیت رو پیدا کنید که صدای اونا شبیه هم باشه و حتی در این زمینه به شخصیت های فرعی هم توجه خاصی شده.
    افکت های صوتی هم خیلی عالی طراحی شدند. صداهایی که در هنگام حرکت در شهر می شنوید کاملا واقعا گرایانه هست و در شب و روز هم اونا کاملا با هم فرق دارند. قسمت های دیگه مثل صدای موجودات و صدای سلاح ها و قدرت ها جادوها و ..... هم همگی عالی هستن و مشکلی در آنها دیده نمیشه.
    آهنگساز بازی Inon zur معروف هست که پیش از این در بازی های خیلی بزرگی مثل Dragon Age : Origins و Fallout 3 و Crysis کار کرده بود و در این زمینه سابقه زیادی داره. موزیک های بازی واقعا فوق العاده و دلنشین هستند و باعث جذاب تر شدن و بهتر شدن دنیای بازی شدند. از همون موزیک منوی اول بازی این قضیه کاملا مشخصه و هر کسی تحت تاثیر اون قرار می گیره. نکته جالب اینه که همانند Origins در این شماره هم موزیک بخش پایانی یعنی بخش Credits بسیار زیبا طراحی شده به طوری که چندین موزیک در اون پخش میشه که موزیک دومی برای کسانی که شماره قبلی رو بازی کردن می تونه جالب باشه. این که به همه قسمت ها توجه شده قابل تحسینه و در کل موزیک ها متناسب با بازین و به قدری عالی هستند که حتی شاید به صورت جداگانه هم اونارو گوش کنید!

گرافیک: گرافیک در نگاه اول پیشرفت خیلی زیادی نسبت به شماره قبلی نداشته اما همچنان خیلی خوب هست و بهینه تر شده است. طراحی کارکتر ها خوبه همین طور افکت هایی که در موقع استفاده شخصیت ها از جادو استفاده میشه بسیار زیبا و دلنشین هستند و این یکی از نقاط قوت این بخش هست. نور پردازی ها هم در اکثر قسمت های خیلی خوب کار شده اند و قابل قبول هستند. کیفیت بافت ها در بعضی قسمت های بازی تعریفی زیادی نداره و می تونست بهتر باشه و این جزو ضعف های این قسمت هست اما با dx11 این قسمت بهتر میشه. همچنین انیمیشن های بازی هم خیلی خوب طراحی شدند و راضی کننده هستند.
    نکته جالب اینه که در ابتدا بازی در dx11 مشکلاتی وجود داشت که حتی با بهترین سیستم ها هم شاهد افت فریم بودیم که عجیب بود و به همین خاطر Bioware بعدا با پچ هایی که ارائه کرد این مشکلات رو حل کرد و اکثر این مشکلات رو دیگه شاهدش نبودیم.گرافیک بازی در dx11 واقعا زیبا میشه و تغییراتی که به وجود میاد مشخص هست. به طور کلی در dx11 اکثر قسمت ها بهتر و چشم نواز تر می شوند و پشتیبانی یک بازی در این سبک از این تکنولوژی قابل تحسینه.
    در کل گرافیک بازی در زمینه هنری و مخصوصا رنگ آمیزی عالی و در زمینه فنی هم خیلی خوب ارزیابی میشه. با وجود اینکه پیشرفت اساسی نسبت به شماره قبلی نداشته اما راضی کننده ست اما در پایان سال احتمالش کمه که بهترین گرافیک این سبک رو در اختیار خودش داشته باشه چون در ادامه امسال چند بازی خیلی قوی در زمینه گرافیک منتشر خواهند شد.

گرافیک بازی با وجود پیشرفت نه چندان زیاد همچنان خوب و راضی کننده ست

تداوم: این بخش به این معنی هست که یک بازی رو بعد از اینکه یک بار تموم کردید چه قدر انگیزه برای دوباره بازی کردن اون دارید و بخش نسبتا مهمی مخصوصا برای بازی های سبک RPG هست. به طور کلی قسمت هایی مثل achievement ها و درجه سختی و بخش آنلاین و.... در این زمینه تاثیر دارند. در بازی هایی که بخش مولتی پلیر دارند همین بخش اونا نقش خیلی مهمی در این زمینه داره و کاملا به اون بستگی داره. اما در بازی هایی که فقط بخش داستانی و یعنی سینگل پلیر دارند باید یک سری مولفه ها دقیقا رعایت بشه تا بازی در این زمینه قوی باشه. از بازی های به این صورت بهترین نمونه Dragon Age : Origins هست که میشه گفت که در این زمینه فوق العاده کامل بود و الگویی برای بازی های دیگست. اگر یه نفر حتی بار اول بالای 60 – 70 ساعت برای اون وقت می ذاشت باز هم انگیزه داشت که چندین بار اونو تموم کنه چون بازی طوری طراحی شده بوده که هر کسی از اون خوشش میومد مطمئنا خیلی انگیزه برای دوباره رفتن با کلاس ها و نژادهای مختلف داشت.
    Dragon Age II در این زمینه خوبه اما در مقایسه با شماره قبلی در این زمینه افت داشته که این دلایلی مختلف داره. اولا نژاد شخصیت اصلی فقط یه دونست و قابل انتخاب نیست و دیگه نمی تونیم ویژگی نژاد ها و کلاس ها رو نسبت به هم در نظر بگیریم و بازیو شروع کنیم. دوما انتخاب ها در بازی کمتر شده و اصلا قابل مقایسه با انتخاب های زیاد و فوق العاده شماره قبلی نیست. در بیشتر جاها حداکثر 2 انتخاب وجود داره که خود همین انگیزه برای بارهای زیاد تموم کردن بازی رو کمتر می کنه. این قضیه هم باز به داستان بازی ارتباط داره که با توجه به نوع اون انتخاب های زیاد مثل شماره قبلی رو در خودش جای نداده.
    اما حالا که ضعف های این قسمت اشاره شد باید به نقاط قوت هم اشاره بشه. مطمئنا بازی اینجوری نیست که یک بار اونو تموم کنید و کلا اونو ول کنید. اولا به خاطر قدرت های فراوان و متنوعی که هر کلاس داره و همین طور سلاح و زره هایی که مختص هر کلاس هست که باعث میشه گیمر انگیزه لازم برای دوباره رفتن رو داشته باشه. دوما درجه سختی هم انگیزه خیلی خوبیه چون همون طور که قبلا اشاره شد در درجه های سختی بالاتر بازی فوق العاده تاکتیکی تر میشه و به همین دلیل گیمر باید تلاش خودشو بیشتر کنه.
    achievement ها هم خوب طراحی شدند اما تعدادشون زیاد نیست و شاید با دو بار تموم کردن بتونید همه اونارو باز کنید.

داستان: 8
    گیم پلی: 9
    صدا و موزیک: 9.5
    گرافیک: 8.5
    تداوم: 7.5
    امتیاز کل: 8.5

به طور کلی بازی با اینکه در بعضی قسمت ها در حد انتظار نبود و می تونست بهتر باشه اما هنوز بازی بزرگه و مطمئنا جزو بهترین RPG هایی هست که در این چند وقت اخیر منتشر شده و به همه طرفدارای این سبک و حتی کسانی که زیاد به این سبک علاقه ندارند توصیه میشه.
    Last edited by vahidgame; 19-04-2012 at 18:28.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ا ما که همرو گذاشتیم توی اسپویلر کی لو داد؟
    شخی خاصی نیست، یه کار براش انجام میدی و خلاص
    100% مریل اصلا کلا این ایزابل رو من میبینم یاده High Dragon میفتم کلا جز دردسر چیزی نداره
    من الان همه ی سایت کوئست هارو انجام دادم و وقت ِ رفتن به دیپ رود هست ، یعنی با ساسپیشس لِیدی بعدش کار داریم ؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

محتوای مخفی: خطرناکترین اسپویل 

تمام خانوادمو از دست دادم
    برادرم که اول بازی مرد
    خواهرم گری واردن شد
    مادرم به طرز فجیهی توسط یه قاتل زنجیره ای Blood Mage به قتل رسید

از یه طرف Qunari ها مشکل ساز شدن
    از طرفی Chantry پاشو از گلیمش درازتر کرده
    Mage ها دارن روز به روز خطرناک تر میشن
    Isabella هم که گذاشت رفت و اون عتیقه رو هم با خودش برد

دیگه اعصابم خورد شده . بد جوری بازی روم تاثیر گذاشته بچه ها من دارم بازی میکنم یا بازی با من بازی میکنه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

من الان همه ی سایت کوئست هارو انجام دادم و وقت ِ رفتن به دیپ رود هست ، یعنی با ساسپیشس لِیدی بعدش کار داریم ؟
    نصیحت :

محتوای مخفی: نصیحت 
    یتانی رو نبری .
    اگه Healer می خوای آندرس رو ببر

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نصیحت :

محتوای مخفی: نصیحت 
    یتانی رو نبری .
    اگه Healer می خوای آندرس رو ببر
    خودم هم همین فکر رو داشتم ، انقدر بچه ها اسپویل میکنن ، آدم میفهمه بعدش باید چیکار کنه ...
    انقدر که گفتن فلانی میمیره اونجا ...

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

البته راجع به استراتژیت حرفی نیست و به نظر کارساز میاد . ولی فقط در موردی صادقه که تانک داشته باشی . من نمیخوام Aveline رو داشته باشم و خودم هم تانک نیستم . Rouge ام .
    خداییش داری میگی رو درجه NightMare طرف یه دفعه قاطی کرده و زده یارات رو داغون کرده . کاملا منطقیه که روی این درجه سختی همچین کارایی بکنه . دمو که نیست . هوش مصنوعیه .

در کل به نظرم این بازی رو هر کی بخواد رو درجه اخر تموم کنه خیلی خیلی ببخشید که میگم ولی روانیه .
    به نظرم عاقلانه بود که Origins رو روی این درجه تموم کنی ولی این بازی 70 درصد اکشن شده و بخوای کاملا تاکتیکی کار کنی و یک ساعت تمام برای کشتن یه اژدها وقت بزاری دیگه اون لذتی که باهاش توی Origins و توی درجه اخر سختی High Dragon رو میکشتی رو نداره .
    من خودم گذاشتم روی Normal به صورت اکشن بیشتر بازی میکنم . فقط مواقع Boss یه سری تاکتیکی هم که به اون صورت زمانی توی نسخه قبل بازی میکردیم انجام میدم . کلا این بازی همش شده اکشن . ولی خوب دارم باهاش حال میکنم .
    اینکه یه تانک نبری حداقل باید یک Warrior ببری.
    چون تویه Nightmare تا جایی که بچه ها گفتن تویه نرمال اینطور نیست. یعنی تو اگه بخوای Rogue رو ببری زیره Boss 100% میمیره مخصوصا اگه دراگون روش بیاد. چرا؟ چون که اگه بیاد روش کارش تمومه. اینقدر پرتش میکنه تا بلند شی یک بار دیگه پرت میشی. اینقدر ادامه پیدا میکنه تا بمیری ( معمولا جونه Rogue ها هم کم هست ).
    ببخشید اما اگه شما مغز بازی کردن ندارید دلیل نمیشه مردم رو روانی خطاب کنید.
    اون 70% رو من نمیدونم از کجا آوردین چون بازی چنان فرقه عظیمی با نسخه ی 1 نکرده حداقل تویه مبارزات. اتفاقا خیلی هم واقعی تر شده. دوربین ایزومتریک هم برداشتن که برداشتن من اصلا ازش استفاده نمیکردم چون Realistic اصلا نبود و احساس بازی هایه استراتژی رو میکردی که من خوشم نمیومد. باید بری تو دله دشمن! قشنگ باید گنده بودن Boss رو درک کنین! که زیره پاهاش دارین میزنینش! به این میگن Boss !
    بازی مثله نسخه ی 1 C.R.P.G هست و مطمئنن عاشقان این سبک بازی رو رویه Nightmare میروند و لذتش هم اینقدر زیاد هست که غیره قابل توصیفه و هیچ موقع از بازی زده نمی شین. مثله نسخه ی قبل اسپل وجود داره و فقط باید دکمه هایه 1 2 3 4 و ... رو بزنین. مثله نسخه ی قبل باید 100% Pause بدین. مثله نسخه ی قبل باید یار چینیه درستی بکنین. مثله نسخه ی قبل سره یک Boss قدرتمند باید 2 ساعت فکر کنید. مثله نسخه ی قبل باید قبله گرفتن Abilities باید نیم ساعت وقت بگزارین. مثله نسخه ی قبل باید سره گرفتن Attributes دقت کنین.مثله نسخه ی قبل بعد از کشتن یک Boss لذت میبرین و از اینکه این Boss رو کشتین احساس غرور میکنین. و ...
    حالا این 70% اکشن شدن شما از کجا اومده من موندم... درگیری هایه بازی Realistic شدن شما میگین 70% اکشن شده؟ عجب...
    تنها فرق هایی که با نسخه ی قبلی داره اینکه بازی کلا ساده تر شدن ( نه خوده بازی ، منو ها و Inventory و Ability و ... )
    شما اگه یک بازیه C.R.P.G رو اکشن بازی میکنین دلیل نمیشه R.P.G باز ها هم مثله شما بازی کنند!
    اصلا بازی از نظره گیم پلی کاملا C.R.P.G هست من هنوز مغزم نگنجیده 70% اکشن بازی کجاست؟!!!! ( تازه در بازی قابلیت عالیه Avoid هم اومده در نسخه ی قبلی وقتی یارو بهت Attack میداد هرجور بود بهت میخورد اما اینجا جا خالی میدی نمیخوره. )

1. مبازرات اولش فکر میکردم بهتر شدن ولی هرچقدر میرفتم جلوتر ناامیدتر میشدم .خیلی ساده شده خیلی.اصلا دیگه اهمیتی نداره که چه کسی چه قدرتی داشته باشه و اینا فقط تو بعضی مبارزات مهم میشه این مطالب
    علاجت درجه سختیه Nightmare هست
    هر Class ای واقعا واقعا کاره خودشو میکنه. مثلا یک Mage یک ثانیه نمیتونه جولویه حریف دوام بیاره. در صورتی که نسخه ی قبل با 4 تا Mage همشونم Freez داشتن اصلا بازیط Fun میشد.
    یک Rogue فقط باید به عنوان یک Attacker و سورپرایز کننده ی حریف عمل کنه.
    یک Warrior همونطور که از اسمش پیداست باید بزنه به دله دشمن...
    اتفاقا نقطه ی قوت بازی هست مراد جان. کم لطفی ها داره کم کم زیاد میشه. پس قابلیت هایه Stagger و Brittle و Disoriented چی میشه؟
    مطمئنن شما نمیتونید با یک Warrior کاری انجام بدین. همونطور که با یک Rogue یا یک Mage نمیتونید انجام بدین. کاملا بازی بر تیم وابسته ی.
    تنها نقشه Rogue یکم کمرته نسبت به بقیه که اونم Attack هایه سنگینی که داره میتونه راحت آب کنه.
    Last edited by 779; 20-03-2011 at 00:46.

12. 5 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

Dragon Age 2 Review

عصر اژدها عنوانی موفق برای نقش آفرینی بازی ها بود که از هر نظر زیبا و فوقالعاده بود شما میتوانستید به مناطق مختلف برای انجام کارها بروید و از جنگل های زیبا و بزرگ تا دره اژدها و ... لذت ببرید در شماره اول سپاه تاریکی بر روی زمین آمده بود تا همه را نابود سازد و با کشتار بی رحمانه خود هیچ چیزی در امان نبود و شما باید جلوی این نبرد عظیم را میگرفتید.دانکن شخصیتی بود که به شما دستوراتی مبنی بر انجام کارها برای جلوگیری از پیشروی سپاه تاریکی تاریکی بود که باید انجام میدادید و در طول مسیر با افرادی هم آشنا میشدید که به عنوان دوست با شما در مبارزات همراه بودند در طول داستان شما بعد از روشن کردن مشعل قلعه متوجه میشیود که به دلیل اینکه ارتش دانکن در حال نابودی بود لوگاین از فرستادن بقیه سربازان خوداری کرد که منجر به کشته شدن دانکن شد حال این ماموریت بزرگ را شما باید انجام میدادید که بسته به انتخاب های خود مسیر بازی را دچار تحول میکردید.شما برای نبرد بزرگ با نیروی تاریکی باید الف ها و کوتوله ها و جادوگران و همچنین قراولان خاکستری را با هم متحد میکردید تا بتوانید پیروز شوید البته در بعضی موارد شاهد خیانت دوستان خود نیز بود و گاهی هم از شما حمایت میشد.بزرگی مناطق و محوریت داستان در عصر اژدها بسیار دیدنی بود به طوریکه با هر بار بازی لذتی دو چندان در شما ایجاد میشد و بازی از 6 چشمه مختلف دنبال میشد که داستان بازی را زیبا تر میکرد.

موسیقی و صدا گذاری از اجزا مهم بازی بودند از جمله ان موزیک های دیدنی و ملایم و بعضی مواقع خشن در بازیباز این حس را بوجد می آورد که چقدر این بازی زیبا است و صدا گذاری هم زیبا بود همچون شخصیت ها با صدا هایی که داشتند زیبایی خاصی داشت.شما در شماره اول میتوانستید با افزایش سطح توانایی خود لباسهای جدید و مقاوم به همراه شمشیر و کمان و ... بگیرید و از قدرت های بیشتری برخوردار شوید.درجه سختی بازی یکی از نکاتی بود که کمی بیش از حد بازی را سخت کرده بود به طوریکه درجه سختی آخر برای هر کسی قابل بازی نبود مگر نقش آفرینی بازی حرفه ای و اصیل که با این نوع سبک آشنا باشد

کیفیت بافت ها در بعضی مناطق ضعیف بود که از جمله نکات منفی به شمار میرفت و البته با وجود طراحی های دیدنی این موارد زیاد به چشم نمی آمد.محوریت داستان هم فوقالعاده بود و دیالوگ های زیبا و البته بعضی مواقع آنقدر زیاد بود که از صحبت کردن زده میشدید! شما با متقاعد کردن افراد میتوانستید چیز های مهمی را بدست آورید که در طول داستان به شما کمک میکرد.سیستم آب و هوای بازی هم جالب بود شهرهایی مه آلود و خوفناک و دیگری صاف و با باد ملایم که با رفتن در وجود عصر اژدها این عناصر را حس میکنید.مهارت اسفاده از نیروها و همچنین ارتقا درست ان ها زا مواردی بود که باید به درستی انجام میدادید تا در طول مسیر بازی به مشکل بر نخورید زیرا یک سری از توانایی ها باعث مپیشود تا بتوانبد راحت تر در بازی پیشروی کنید.

شماره دوم عصر اژدها با ادامه داستان شماره قبل آمده است و البته شخصیت از پیش ساخته شده ای با نام هاوک است که از آن میتوانید استفاده و میتوانید بین سه گروه که شمامل جنگنده و جادوگر و حیله گر هست را انتخاب کنید که این سه گروه شامل زن و مرد هست بعد از ورود به بازی متوجه میشوید گرافیک بازی پیشرفت هایی داشته از جمله بالا رفتن کیفیت بافت ها که البته باز هم این مشکل ضعف در بافت هست ولی جزئی است.جنگ های بازی حالتی اکشن گونه بخود گرفته که به زیبا تر شدن بازی کمک کرده و به ریشه نقش آفرینی بودن آن صدمه نزده است.با پیشروی متوجه داستان میشوید بعد از مبارزاتی با سپاه تاریکی میتوانید با شخصیت هاوک ادامه دهید یا که سیو قبلی خود را در این شما ایمپورت کنید یا شخصیت جدیدی بسازید که هر کدام جزابیت خاص خود را دارد.با ورود به ادامه داستان و بازی متوجه میشودید بسیاری از عناصر مهم عصر اژدها از جمله محیط های زیبا در بازی و نبودن کمپ و سایر موارد این بازی را نسبت به شماره قبلی خود در سطح پایینتری نشان میدهد مورد دیگر موسیقی بازی است که هر چه در شماره قبل زیبا بود این شماره پیشرفتی در این زمینه نداشت به غیر از موزیک آغازین که شباهتی هم به شماره قبل دارد و به لطف موسیقی شماره قبل به این بازی آمده که زیبایی خود را باز هم دارند.

بعد از مبارزات و درگیری ها وارد Kirkwall میشودید به جاهای مختلف سفر کنید که افرادی از شما درخواست کمک میکنند و شما میتوانید آن را بپزیرید یا که جواب رد به آن ها بدهید.در طول داستان باید موضع خود را مشخص کنید تا در ادامه به مشکل بر نخورید زیرا با گروهی اگر پیمان ببنید و با گروه دیگری نیز همان پیمان را ببنید فاجعه رخ میدهد و انتخاب ها نقش مهمی دارد و حالت های صحبت شما هم در کنار انتخاب ها موجود است که در صورت خوب ارتباط برقرار کردن میتوانید محبوبیت خودتون را افزایش بدهید.داستان از محوریت سپاه تاریکی تا حدودی خارج شده و جنگ های داخلی و جنگ بین نژاد ها و گروهی شبیه سپاه تاریکی را نشان میدهد و بیشتر حول محور منطقه Kirkwall این اتفاقات می افتد که به گونه ای جدید است و میتوانید تجربه ای جدید تر را بدست آورید.در ادامه متوجه موارد میشوید که برایتان جالب خواهد بود که طرفداران سری قبل با دیدن اتفاقات بوجود آمده شگقت زده خواهند شد.داستان بازی در کل خوب هست و بیشتر جذب کننده است.

محیط های بازی کلا متحول شده است و از شهر های زیبایی همانند دنریم و قلعه جادوگران خبری نسیت و بیشتر محیط ها آن گونه که باید میبود نبود البته این به معنای بد بودن نیست و هیچ یک از مناطق تکراری و بی روح نیست بلکه زیبایی ها و تکنیک های هنری که هر شخصی را به خود جذب میکرد وجود ندارد و با یک سری محیط جدید عوض شده که زیبایی شماره قبل را ندارد ولی در نوع خود خوب هست اگر با شماره قبل مقایسه نشود.صداگذاری بهتر شده و تعامل با محیط بیشتر تاثیر خود را روی بازیباز میگزارد.در باره محیط ها هم نکته ای مهم دارد که در شماره قبل محیط های متفاوت و جدید به اندازه این شماره نبود و همین تفاوت مناطق به نوعی نکته مثبت بازی است.
    سیستم ارتقا سطح در بازی کمی پیشرفته تر شده و حالتی مانند نمودار درختی بخود گرفته و به صورت یک نمودار در می آید و همانند شماره قبل انتخاب ها بسیار مهم است و این پراکندگی قدرت ها و افزایش و انتخاب قدرتی جدید نیازمند تجربه شماره قبل است تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.مبارزات هم از شماره قبل بهتر شده در اول بازی خیلی ها شاید این تفکر را داشته باشند که بازی حالتی اکشن به خود گرفته و از عنصر اصلی خودش فاصله گرفته است که اینطور نیست با پیشروی در بازی متوجه میشوید که این کار به زیبایی بازی کمک کرده مبارزات بهتر شده و بیشتر میتوانید در مبارزات کار خود را پیش ببرید که لذت این مبارزات با یاران خود زیبا تر هم میشود و شما راحتر از گذشته میتوانید آن ها را مدیریت کنید.قدرت هایی که بدست مبآورید با ترکیب شماره قبل و چند قدرت جدید توانسته نوعی تجربه ای جدید در استفاده از آن ها فراهم کند و میتوان از آن ها برای مبارزات استفاده کرد.

آشنا شدن با افراد هم در نوع خود جالب است برادر شما همراه شما در مراحل با شما حضور دارد و شخصیت های دیگری در طول بازی به شما میپیوندند که از لحاظ شخصیت پردازی شخصیت جالبی دارند و نوع رفتار و حرکاتشان خوب درآمده است.دشمنان بازی هم جالب هستند که چند نوع این دشمنان از سری قبل به این شماره آمده اند و یک سری هم جدید هستند که شامل سربازان و کمانداران و ... است.در کل شخصیت پردازی بازی خوب هست و از شماره قبل نیز بهتر شده است.

• نمرات از 10 :

• گیم پلی : 9

• گرافیک : 9
    • صداگذاری : 9.5
    • موسیقی : 8.5
    • داستان : 8
    • خلاقیت : 8
    • نمره کل : 8.6

در کل این شماره اگر با نسخه اول مقایسه نشود عنوان جالبی هست ولی در برابر شماره اول خود زیاد جالب نبود.
    Last edited by Killzone2; 20-03-2011 at 01:33.

14. 11 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •