تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 359 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

اوکی
    حالا یه چیزی میشه 2 کانتک gprs ایرانسلو داشت تو کامپیوتر؟

راستی این دانگل usb ها تا چند کیلو بایت دریافتی دارن؟
    ایرانسل بدن نمیزنه زیرش؟
    با این حساب من 5 تا دانگل بگیرم بزنم یو اس بی های پی سی بالای 100 دانلود کنم !

فکر کنم برنامه هایی باشه که چند تا کانکشن رو مجموع کنن و یه کانکشن با یه آیپی تحویل بدن !

با این وجود بعید میدونم به هر BTS ای یکی دو مگ پهنای باند اختصاص داده باشن .

اینم بماند کسی بخواد نا محدود یه مگ سرعت بگیره با س.ت.ل.ا.یت زیر 50 تومنم پیدا میشه !

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

با این حساب من 5 تا دانگل بگیرم بزنم یو اس بی های پی سی بالای 100 دانلود کنم !

فکر کنم برنامه هایی باشه که چند تا کانکشن رو مجموع کنن و یه کانکشن با یه آیپی تحویل بدن !

با این وجود بعید میدونم به هر BTS ای یکی دو مگ پهنای باند اختصاص داده باشن .

اینم بماند کسی بخواد نا محدود یه مگ سرعت بگیره با س.ت.ل.ا.یت زیر 50 تومنم پیدا میشه !
    همچین چیزی امکان نداره
    ما که گشتیم نبود و گفتند باید روتر گیر بیاری
    روتر هم که هزینه اش زیاده
    بهترین روش همون هست که پول هر 3 تا کانکشن رو بدی یه سرویس ولی خوب بخری.
    ضمن اینکه بدون ست لایت هم میشه با همین aDSL به سرعت بالا رسید.

3. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ممنون از کینگ دیزانر عزیز
    سوالای من اینه
    1- گوشی نوکیا واسه این کار با بهترین کلاس و قیمت مناسب چیه حتی دست دوم چون اون برنامه انتنو میخوام داشته باشه
    2- اخرش همراه اول بهتره یا ایرانسل
    3- اگر باتری فول شارژ باشه و بزنی به برق ایا باز باتری ضعیف میشه
    4- دوستان سرعت 35 را هم نوشتند ولی تو سایت جی اسمارنا کلاس 32 بالای 296 کیلیوبیت نبود که
    ممنون
    Last edited by khoshshaans; 23-07-2010 at 20:56.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

ممنون از کینگ دیزانر عزیز
    سوالای من اینه
    1- گوشی نوکیا واسه این کار با بهترین کلاس و قیمت مناسب چیه حتی دست دوم چون اون برنامه انتنو میخوام داشته باشه
    2- اخرش همراه اول بهتره یا ایرانسل
    3- اگر باتری فول شارژ باشه و بزنی به برق ایا باز باتری ضعیف میشه
    4- دوستان سرعت 35 را هم نوشتند ولی تو سایت جی اسمارنا کلاس 32 بالای 296 کیلیوبیت نبود که
    ممنون
    خواهش میکنم
    1- مدلهای این برند رو زیاد نمیشناسم در پست یک ادرس یک سایت رو به نام gsm arena دادم برید اونجا و انتخاب کنید.
    2-در همه نقاط فعلا ایرانسل خوب جواب داده به جز خونه میلاد اینها که برعکس همراه اول بهتر جواب میده. کلا 80% ایرانسل بهتر بوده.
    3-بعله. یکی از مواردی که من میگم دانگل بهتره اینه که باطری نداره که خراب بشه دوم اینکه چیپست دستگاه اصلا باری همین کار ساخته شده و ... در صورتی که باطری یکی از بچه ها ترکید توی همین فروم هم پست زدند ادرس دقیقش رو ندارم ولی گفته بود که منفجر شده . دیگه باید حوساتون باشه.
    4-سرعت 45 رو هم من داشتم ولی توی یک انیه این سرعت بوده وسریع به 20 برگشته من خودم تا 24و 24 بصورت ثابت دانلود میکردم کمتر هم میشد ولی از 20 کمتر نیمشد.

پست یک رو کاملتر بخون اگر بازم سئوال داشتی درخدمتم.

6. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه دیگه داداش برای ن گزینه نمیشه لامصبی اگه میشد 2 تا کانکشن داشت که خیلی خوش به حالم میشد من قبلا پیگری کردم و نتیجه خوبین داشته باید یه سیستم رو فدای این کار بکنی که صبح تا شب روشن باشه با یه برنامه تحت لینوکس ( ویندوز نه!!)) کامپیوتر رو روشن میکنی و بهش دست نزنی تا این سیستم راهبیفته که عاقلانه هم نیت چون بهتره روی سیستم دومی همون کانکشن رو برقرار کنی.
    فعلا برای این گزینه راهی نیست و فقط یه راه هست که پول 2 تا اکانت رو بدی یه سرویس توپ بخری . متاسفانه من خیلی پیگیری کردم داداش نمیشه.
    این دانگلها چه از لحاظ پایداری سرعت چه کیفیت و خلاصه بقیه موارد خیلی بهتر هسند
    سرعت دریافتی 2-3 کیلو بیشتره.
    و به احتمال زیاد هم قطعی کمتر میشه چون که اصل قضیه همین دانگل لامصبه که قیمتش خیلی بالاست وگرنه بهترین روش همینه چون توی موبایل باید عملیات تبدیل بصورت فجیع پیچیده بشه
    خو موبایل هم یه وسیله ارتباط صوتیه و چیپستی که برای خاصیت مودم روی این موبایل گذاشتند از این چیپستی که برای دانگل استفاده میشه قوی تر هستش.
    همیشه هم بهتره که از وسیله ای که مخصوص این کار هست استفاده بشه .
    مثل این می مونه که ما بگیم با قاشق زمین رو بکنند درصورتی که باید با بیل زمین رو بکنند.
    سئوالی هست بپرس.
    اخه با 2 تا پول gprs کی با سرعت میده 3+3 میشه 6 هزار تومن که با 6 هزار تومن اینترنت 512 میده
    راستی نگفتی امکان داره ایرانسل سرعتو کم کنه؟ نریک دانگل بخریم بزنه کم کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اخه با 2 تا پول gprs کی با سرعت میده 3+3 میشه 6 هزار تومن که با 6 هزار تومن اینترنت 512 میده
    راستی نگفتی امکان داره ایرانسل سرعتو کم کنه؟ نریک دانگل بخریم بزنه کم کنه
    سلام
    این موردی که شما میگید یعنی 2 تا کانکشن همزمان نیمشه ...این از این !
    دوم اینکه هیچ تضمینی شرکت نداده پس منم هیچ گارانتی نمیکنم ممکن هست کم کنه ممکن هم هست نکنه اگر این مورد رو شرکت قبول کرد که کم نکنه که چرا که نه دانگل هم بخرید خوبش رو هم بخرید ولی اول باید تکلیف ایرانسل مسخص بشه که این طرح اخرش به کجا میره
    و درنهیت امکانش هست تا اخر تابستون سرعتها رو افزایش بدهند و قمیتها رو کاهش بدهند
    اگر ان طرحشون از حالت حرف در باید و عملی بشه دیگه ایرانسل رو خط بکشید و بردی ADSL رو افزایش بدید.

در کل این طرح EDGE رو شما مثل یک لوله اب ترکیده وسط خیابون فرض کن که ماشینها زدن به کنار و راننده ها با لنگ خیس ماشینشون رو میشورن ..هیچ مثالی بهتر از این نمیتونم بگم .

9. 2 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوست عزیز king_designer این سرویس با گوشی w810 و 2700 و c905 کار می کنه ؟

داره خودمونی میشه maasen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    من سرعت دانلودم حداکثر 12 کیلو بایت بر ثانیه هست ! معمولاً 4-5 کیلو بیشتر سرعتم نیست !
    مشکل از کجاست ؟ گوشیم هم nokia 5310 هست که کلاس 32 ساپورت می کنه !
    یک سوال دیگه آیا با GSM modem میشه از این سرویس استفاده کرد ؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوست عزیز king_designer این سرویس با گوشی w810 و 2700 و c905 کار می کنه ؟
    سلام
    w810 ساپورت میکنه ولی سرعتش مثلا تا 15-16 بیشتر نمیشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گوشی 2700 نوکیا هم عالیه کلاسش 32 هست که فول پهنای باند رو در اختیارت میده
    طبق این لینک
    کد:
    گوشی 905 سونی اریکسون هم بدک نیست و مثل گزینه اول هستش کلاسش 10 هستش و دانلودش هم هون 15-16 کیلو بیشتر نیست
    کد:
    طبق لینک بالا میتونید جزییات بیشتری از این گوشی بدست بیارید

ولی پیشنهاد من اینه که اگر مشکل بودجه ندارید یک مودم دانگل بخرید که قیمتش 100 تومنه ولی سرعت خوبی میده.

درضمن اگر از این گشویها استفاده میکنید حتی الامکان یک باطری چینی برایش تهیه کنید هم ارزونه هم مشکلی باری دستگاه بوجود نمیاره

سلام
    من سرعت دانلودم حداکثر 12 کیلو بایت بر ثانیه هست ! معمولاً 4-5 کیلو بیشتر سرعتم نیست !
    مشکل از کجاست ؟ گوشیم هم nokia 5310 هست که کلاس 32 ساپورت می کنه !
    یک سوال دیگه آیا با GSM modem میشه از این سرویس استفاده کرد ؟!
    احتمالش هست که منطقه شما ضعیف باشه با همراه اول تست کنید
    برای میلاد دوست من هم شرایط مشابه شما بوجود اومده بود و بعد ازتحقیق متوجه شد که همراه اول رو باید تهیه کنه چون ایرانسل اونجا بد انتن میداده.
    GSM modem اگر EDGE رو ساپورت کنه مشکلی نخواهد داشت . معمولا GSM هایی که 3G رو روی جع به شون -- کرده باشه قابلیت استفاده از EDGE رو هم دارند ولی حتما تحقیق کنید و به این نوشته بسنده نکنید.

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

[QUOTE=KING_DESIGNER;5204459]سلام
    ولی پیشنهاد من اینه که اگر مشکل بودجه ندارید یک مودم دانگل بخرید که قیمتش 100 تومنه ولی سرعت خوبی میده.

احتمالش هست که منطقه شما ضعیف باشه با همراه اول تست کنید
    [QUOTE]
    دوست عزیز من از کجا می تونم بدونم ایرانسل در منطقه ی ما ادیج می ده ؟ چون همراه اول حتی gprs هم اینجا نداره . در ضمن مودم دانگل سرعت چند می دهد گوشی کلاس 32 ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •