دوستان کسی جوابی نداره؟
دوستان کسی جوابی نداره؟
بله الان نسخه شرکتی کامل و بدون مشکله
به جز مشکلی که اشاره کردی مشکل نبودن صدای توپ ها در میدان جنگ هم بود که درست شده
بچه ها من آپدیت رازور رو از یک سایت تورنت دانلود کردم حالا با سه تا فولدر طرفم که توی همش فایلهایی هست با ( rzr-etw8.002 ) و همینطور شماره الی آخر . حالا اینارو چیکار کنم؟
ممنون
با وینرار بازشون اما هیچ کدومشون رو دستکاری نکن مثلا اسماشون رو عوض نکن چون هش های کاملا ایزوله است و اگه دست بزنی مجبور میشی دوباره دانلودش کنی
یکی یکی پچ هارو نصب کن
احتمالا باید اون بسته ای رو دانلود کرده باشی که سه تا پچ توش بود اگه اشتباه نکنم پچ های 1.7 1.8 1.9 باید توش باشن به ترتیب نصبشون کن
الان الان شوگان ۲ توتال وار اومده بهت توصیه می کنم حتما بازیش کنی چون داره عنوان بهترین بازی استراتژی تاریخ رو بدست میاره
مرسی ، شوگان دو رو گرفتم ولی کرش داره . سیستمم مشکلی نداره . شرکتی نیست اینایی که گرفتم . شوگانه کدوم شرکتو بگیرم بدون مشکل باشه ؟
آره مشکلات کرش بود
یه پچ دو گیگی منتشر شد که بیشتر از 500 قابلیت جدید اضافه می کرد به بازی از جمله فعال شدن dx11
این مشکل کرش هم حل میشه
سلام
چند تا سوال
1.الان اين پچ هايي كه گفتيد از كجا بايد دانلود كنم؟
2.اين پچ ها نيازي به كرك دارن؟
3.وقتي اين پچ ها رو نصب كنيم تغييراتي كه در پچ هاي قبلي تر بوده مثلا پچ 1.3 توي اينها هم اتفاق ميافته؟
4.اون پچ 2 گيگي رو كه براي شوگان گفتيد رو از كجا ميتونمخ دانلود كنم؟
ممنون از راهنماييت
سلام
چند تا سوال
1.الان اين پچ هايي كه گفتيد از كجا بايد دانلود كنم؟
2.اين پچ ها نيازي به كرك دارن؟
3.وقتي اين پچ ها رو نصب كنيم تغييراتي كه در پچ هاي قبلي تر بوده مثلا پچ 1.3 توي اينها هم اتفاق ميافته؟
4.اون پچ 2 گيگي رو كه براي شوگان گفتيد رو از كجا ميتونمخ دانلود كنم؟
ممنون از راهنماييت
سلام.
بازی من خیلی گیر میزنه و یه سری وقت ها Dont Send میده ...
پچی ، چیزی هست که این گیرزدن رو درست کنه ؟؟؟
سلام
- باید سرچ کنی دیگه اما از تورنت راحت گیر میاری
- کرکشون داخلش هست
- آره
- اونم میتونی از تورنت دانلود کنی اینو جستجو کن Shogun 2 total war DX11 patch
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)