جواب همه آماده آماده جزما![]()
جواب همه آماده آماده جزما![]()
حالا کدوم انتخاب بهتره؟ دختره کشته بشه یا نه؟
وقتي كه مي خوام بازي رو اجرا كنم با مشكل مواجه ميشم. اصلا نمي تونم وارد صفحه بازي بشم!! همين كه مي خوام بازي رو اجرا كنم ، توي همون صفحه اي كه تبليغات شركتهاي سازنده اجرا ميشن از بازي ميژره بيرون. يا توي اون صفحه اي كه اسم و عناوين اوليه رو نوشته هر دكمه اي رو بزنم از برنامه خارج ميشه. ممكنه احتياج به كرك داشته باشه؟ اگه آره لينكش رو لطف كنيد. ممنون
دلت میاد بکشیشون!؟
ــــــــــــــــــــــــ
راستی اگه همه رو بکشی آخر بازی چطوری تموم میشه؟
بازی را تمام کردم و خیلی خوشم اومد!
اما مرحله آخر وقتی پلاسمید بیگ سیستر میگیری بازی کاملا سطحی و لوس میشه و اون عمق مبارزه ها و گیم پلی از بین میره!
امیدوار بودم بیگ سیستر های که علیه ما هستند هر بار میخوان ظاهر بشن با حالت سینماتیکی جلوی ما ظاهر بشن مانند اولین بیگ سیستر که همیشه تا مبارزه داشت ما را میپاید و خوب جالب بود در کل بازی خوبی بود و این شماره به نظر من 9 حقش هست نه بیشتر نه کمتر من به شماره یک بازی 10 میدادم.......
دوستان این بازی بیو شاک شبیه اون کارتونه بیونیکل نیست؟![]()
از اينجا دانلودش كن :
وقتي رفتي به اين لينك اينو انتخاب كن : BioShock 2 [MULTI3] No-DVD/Fixed Imageکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by M A X I M U M; 01-03-2010 at 13:08.
من هم بازی رو تمام کردم همین الانه،اقا بسیار زیبا بود،اره اخرش پلاسمید بیگ سیستر رو که میگیری دیگه بازی زیاد اونجور که مثل قبلش بود ترسناک نیست،چون خیلی راحت میشه!
اخرش هم 2 تا سرنوشت میتونی داشته باشی!
یکی اینکه خودت رو نجات بدی یکی دیگه اینکه خودتو قربانی کنی!!!
دیگه اخرش رو ببنید خیلی قشنگه!
سوالی داشتید بپرسید!
دوستان کرک ورژن 1.01 نیومده هنوز ؟
تاييد ميشه......من خودم به اين شماره حدوداي 8.5 ميدم ولي يكش 9.5 رو راحت ميگيرفت.... .در مورد بيگ سسترها به نظرم نتونستن مثه بيگ ددي ها تو شماره يك غافيگير كننده باشند.......... .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)