P1-comtell------>415,000
سایت digikala قیمت زده 414.000 پس باید توی بازار حدودای 410 بشه پیدا کرد.من که شیراز تا 420.000 پیدا کردم ولی کمتر نه.
تو علاءالدین کلی قیمتا فرق داشت اونم به خاطر ضمانت نامه هاش!از 430,000 گرفته تا 405,000 تومن!
//
راستی برنامه های کار بردی واسه p1 کسی سراغ نداره ؟مثل آنتی ویروس-پلیر Avi,WMV,Divx?
//
راستی تم با حال سراغ دارید؟
اینجا کلی هست ...آدم گیج میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از نظره قیمت هرکس هرچی دلش میخواد میده.بس که ...
برنامه هم همون برنامه های P990 و کلا UIQ3 روش نصب میشه:
توی این سایت DivX پلیر خوب هست.برای تمام گوشی ها.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای تم هم سایت زیاد هست.مثل zedge.net که اگر فیل تر نباشه براتون چیزه خوبی هست.
اخرین قیمت روز 5شنبه دیروز 390تومن طبقه 5 علاالدین
رم 4 گیگ واسه این گوشی تو ایران هست؟ اگه هست کجا و قیمتش چنده؟
آقا من مي خوام برم P1 بخرم. لطفا به چند تا سوال من پاسخ بديد.
توي اين پستهايي كه خوندم از آپديت كردن گوشي واقعا ترسيدم. ظاهرا اتفاقات وحشتناكي براي گوشي مي افته.
اصلا نيازي به آپديت كردن هست؟ اگه هست براي چي؟
براي اضافه شدن امكانات فارسي به گوشي حتما بايد آپديت كرد؟ البته منظورم اين نيست كه تمام منوها فارسي بشه ها . چون زياد جالب نيست . بلكه منظورم اينه كه بشه فارسي نوشت . خوند و اديت كرد .
كدوم يك از ورژنهاي فريمور خوبه ؟ ميشه موقع خريد گوشي رو بخريم كه اون جديده روش نصب باشه؟
میشه بچه های تهران هر روز قیمت جدید رو بذارن؟
و اینکه قیمتش نهایتا به چقد میرسه؟
سلام!
آقا من این Gprs ایرانسل(لعنت الله علیه) رو بعد از سه روز سر کار گذاشتن راه انداختم!ولی می قعی که به هر سایت وصل میشم چه فارسی چه انگلیسی!بعضی نوشته ها که همشون لینک هستن رو نشون میده!بقیه رو کل صفحه کدهای Html نشون میده؟مشکل چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)