تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 439 از 461 اولاول ... 339389429435436437438439440441442443449 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,381 به 4,390 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

این مشکلو منم داشتم . ولی الان حلش کردم . به نظرم شما یکم تو گل زدن و حمله کردن یکم عجله میکنی ! من یکم عجلم رو کم کردم درصد پاس های درستم تو بازی ها آنلاین زسید به 91 و نزدیک به 6 بازی پشت سر هم رو بردم . الان Division 1 هستم !
    اره چون لگ دارم مجبورم سریع و عجله ای کار کنم . البته من خودم توی پاسکاری خوبم و سریع میبینم کجا پاس بدم اما این لگ باعث میشه عجله ای پاس بدم فکر کنم از همین باشه و گرنه توی بازی بدون لگ خوب بازی میکنم . تازگی ها فکر میکنم حریف داره بازی منو زودتر از خودم میبینه . خیلی اعصابم داغونه . بازیم اینقدر افتضاح شده که از بعد از این همه مدت توی دسته یک مستقیما رفتم دسته 2 . ولی فکر میکنم همه این مشکلات از لگ باشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

من یه مطلبی راجبه گرفتن پای بازیکنها توو دقایقه پایانی بگم. اونم اینکه اخه ادمه حسابی پات نمی گیره نمی گیره همینچین میرسه به 8 قدم یدفه ای می گیره؟ بعدشم یجور پات میگیره انگار الان رفت تا 2 3 ماه مصدوم شی. درست بعدش پا می شه بازی می کنه. کاملانم سالم. سوم اینکه اخه بی دین, مگه میشه توو یه بازی 8 نفر پاشون بگیره توو 120 دقیقه؟ اقا اصلا من نمی خوام پای بازیکنم بگیره کیو باس ببینم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیوانه شدم دیگه

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

آقا خدا کنه این مشکلات داوری تو FIFA 13 حل بشه . وگرنه خیلی فاجعه هست ! تکل میزنم مثل هلو توپ رو میگرم حالا داور تک از پشت حساب میکنه و قرمز میده !

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام
    این دفاع تاکتیکال دیوونم کرده
    خدا شاهده کشتم خودمو اما نمیتونم کاری بکنم.
    همه بازی ها رو 7-6 ، 5-4 ، حتی 8-7 میبازم :(
    طرف با دفاعش میاد تک به تک میشه و یکبار (باور کن جدی میگم) با دروازه بانش تا نزدیک محوطه جریمه من اومد.
    این تنظیمات دسته باید طور خاصی باشه؟ واسه من همه روی همون خالت اوتوماتیک که خودش بوده ، هست.
    خواهش میکنم اگه کسی میتونه کمکم کنه که یادبگیرم یا چیکار کنم ، حتما بگه.

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من ميخام بنالتي بزنم...بره اون كنج چرا وقتي فلش هم ميدن وسط ميره؟
    وقتی رسیدی به سبز شوتت رو باید تا میتونی پر کنی هر چی بیشتر پر باشه بهتر البته رو سبز
    حالا دیگه باید اندازگیری کنی
    منظورم طول و عرضه یعنی همون تیر افقی و عمودیه
    وقتی میخوای به گوشه ی گوشه یعنی کنج بزنی توپ مسافت بیشتریو باید در حالت افقی طی کنه مثلا اگه میخوای به کنج راست بزنی باید فلش راست رو بیشتر از بالا نگه داری اگر مساوی جفتش رو نگه داری امکان به کنج نرفتن هست
    حالا اگر نخوای به کنج بزنی راحت میتونی فلش چپ یا راست رو بگیری و رو درجه سبز شوت رو پر کنی به راحتی از بغل دیرک رد میشه و گل میشه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام
    این دفاع تاکتیکال دیوونم کرده
    خدا شاهده کشتم خودمو اما نمیتونم کاری بکنم.
    همه بازی ها رو 7-6 ، 5-4 ، حتی 8-7 میبازم :(
    طرف با دفاعش میاد تک به تک میشه و یکبار (باور کن جدی میگم) با دروازه بانش تا نزدیک محوطه جریمه من اومد.
    این تنظیمات دسته باید طور خاصی باشه؟ واسه من همه روی همون خالت اوتوماتیک که خودش بوده ، هست.
    خواهش میکنم اگه کسی میتونه کمکم کنه که یادبگیرم یا چیکار کنم ، حتما بگه.
    اولا یادگیری فقط با تجربه به دست میاد اما اینکه بعضی ها فقط میان با تغییر جهت از لای مدافعین دور میشن یکی از مشکلات ناجور فیفاست که گفتن توی 13 دیگه نمیشه از این قابلیت استفاده کرد .
    مشکل الان اینجوریه که کلا با دکمه تکل یا همون X تکلش رو میزنه و کار نداره که توپ رو گرفت یا نه . بازیکن تا دکمه X زده میشه حرکت تکل را تا انتها انجام میده و اگه توپ رو گرفت که هیچی اما اگه بازیکن ازش رد شد باید اون تاخیر پیش بیاد و تکلش رو بزنه که خیلی بده واسه همین گفتن قراره چنین چیزی رو بردارن توی نسخه بعدی .
    تازه من موقع دفاع با اینکه خیلی از contain استفاده نمیکنم بعضی مواقع میشه که بازیکنم که عقب میمونه واسه اینکه تغییر جهت بده یه 180 درجه دوربرگردون رو دور میزنه بعد میره دنبال توپ .

7. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من یه مطلبی راجبه گرفتن پای بازیکنها توو دقایقه پایانی بگم. اونم اینکه اخه ادمه حسابی پات نمی گیره نمی گیره همینچین میرسه به 8 قدم یدفه ای می گیره؟ بعدشم یجور پات میگیره انگار الان رفت تا 2 3 ماه مصدوم شی. درست بعدش پا می شه بازی می کنه. کاملانم سالم. سوم اینکه اخه بی دین, مگه میشه توو یه بازی 8 نفر پاشون بگیره توو 120 دقیقه؟ اقا اصلا من نمی خوام پای بازیکنم بگیره کیو باس ببینم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیوانه شدم دیگه
    راستی چرا من همون اولا که فیفا اومده بود چندباری پام گرفت اما الان دیگه نمیگیره . کسایی که مثل من بازیشون اپدیت هست هم همین جوریه ؟ چون الان یه 8 ماهی میشه هیچ بازیکنی توی فیفای من پاش نمیگیره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

راستی چرا من همون اولا که فیفا اومده بود چندباری پام گرفت اما الان دیگه نمیگیره . کسایی که مثل من بازیشون اپدیت هست هم همین جوریه ؟ چون الان یه 8 ماهی میشه هیچ بازیکنی توی فیفای من پاش نمیگیره .
    حتما همون واسه اینکه تو اپدیت کردی درستش کردن. اخه واسه من اپدیت نیست. بازیکنا بعد اپدیت چجورین؟ چلسیش چجوریه؟ تورسش خوب هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام ببخشید دریبل ساده تو این بازی چجوریه؟ کدوم دکمه هاست؟
    شوت کردن تو یورو 2012 سخت تر شده آره یا نسخه ای که من دارم اینجوریه؟ (دکمه رو باید بیشتر نگه داری، تو فیفا 2012 دست میزدی میرفت هوا!!)
    بهترین راه توپ گیری همون سرعت +پاس هستش؟
    وقتی توپ رو هواست بازیکنان من نمی رن دنبالش، چی کار کنم؟
    ممنون از همه دوستان.

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بالاخره تونستم نیمار رو بخرم...واقعا فوق االعاده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •