چرا تو کریرمود در صورتی که نتایج بدی بگیری خطر اخراج تهدید نمیکنه مربی رو ؟....یا من اشتباه میکنم؟
چرا تو کریرمود در صورتی که نتایج بدی بگیری خطر اخراج تهدید نمیکنه مربی رو ؟....یا من اشتباه میکنم؟
بستگی به شرط و انتظار اول فصل مدیران باشگاه داره...مثلا اگه مادرید رو ورداری و اخر فصل 12 بشی فک کنم اخراج بشی...اما اگه خیخون رو ورداری این واست یه دستاورد خوبه...من که یووه رو ورداشتم نایب قهرمان ایتالیا کردم به من گفتن از کارت راضی نیستیم....اما کلا نباید کریرمود این بازی رو با امثال فوتبال منجیر و یا فیفا منجیر مقایسه کرد.اونجا شبیه ساز تر هستش...
راستی بالاخره نیمار رو خریدم....67 میلیون
من یه مشکل حاد دارم تو فیفا اونم اینه که درصد پاسهای صحیحم زور بزنم بیشتر از 80 نمیشه . نه اینکه حریف توپ رو بگیره . یعنی پاس که میدم اشتباهی میرسه به یک یار دیگه ام که اون هم نمیتونه بگیره و توپ میرسه به حریف . موندم مشکل از کجاست . طرف دسته معمولی داره پاسهاش همه دقیق . ولی واسه من پاس ها رو میزنه تو بیابون . نمیدونم از قدرت پاسه یا جهتش . واقعا این سیستم Assist اش گند زده . توی فیفا قبلی که با کیبرد بازی میکردم پاس کاریم دقیقتر بود اما اینجا برعکسه . این مشکلم هم توی مود انلاینه هم با cpu . واقعا موندم .
تو تنظیمات بازی یه قسمتی هست که شما درصد ریسک رسیدن پاس هات رو کم و زیاد میکنی ممکنه اونو اشتباهی تغییر داده باشی
پاس صحیح تو این بازی فوق العاده مهمه شما همه هدفت رو بزار روی اینکه پشت محوطه حریف 20 تا پاس صحیح رد و بدل کنی و اصلا به گل زدن فکر نکن اصلا تو حین همین پاسکاریا یه موقعیتای گلی پیش میاد که کف میکنی
باز به نظر من بهتره روی assisted بزاری و بازی کنی. بعد گیم پدت رو با شبیه ساز بشناسون شاید بهتر شد.
نه بابا یعنی چی با شبیه ساز بشناسون . داره مثل چی کار میکنه بعد بیام شبیه ساز بزارم ؟
مشکل من اینه که به یار کناریم میخوام پاس بدم بعضی مواقع پاس میده به نا کجا اباد واسه کسی که اصلا تو جهت پاسم نیست . مثلا فکر کن با ابیدال یه پاس محکم میدم به بالا که برسه به پویول . یهو دنی الوز میدووه سمت توپ که توپ رو بگیره در حالی که توپ به پویول نزدیکتره دنی الوز از پویول هم رد میشه و توپ رو میگیره .
من میگم اگه مشکل از قدرت پاسه که زیاده پس چرا توپ همینجوریش حتی به پویول هم نمیرسه چه برسه به دنی الوز پس منتفیه . اگر هم از جهته که پویول و دنی هر دوتاشون توی یک خطن نسبت به ابیدال . حالا این سیستم assisted از چه الگوریتم تشخصی میده که من به دنی پاس دادم نه به پویول ؟
جالب اینجاست که حتی اگه حریف هم با دنی الوز به توپ برسن پویول کوچکترین دخالتی نمیکنه . چون عملا توپ دست منه و نمیشه سوییچ کرد روی پویول .
توی این تاپیک خیلی ها با من بازی کردن و اگه یادشون باشه میدونن راجع به پاس دادنم چی میگم . چون عمرا درصد پاسم بیشتر از 80 بشه . شده 2-0 جلو بودم ولی با دوتا پاس شروع دروازه بان گند زدم و گل خوردم و باختم .
منم این مشکلو دارم.100 درصد تایید می کنم
یادم نمیاد سال های قبل توی فیفا به چنین مشکلی برخورد کرده باشم
نمی دونم چه بلایی سر این بازی اومده !
این مشکلو منم داشتم . ولی الان حلش کردم . به نظرم شما یکم تو گل زدن و حمله کردن یکم عجله میکنی ! من یکم عجلم رو کم کردم درصد پاس های درستم تو بازی ها آنلاین زسید به 91 و نزدیک به 6 بازی پشت سر هم رو بردم . الان Division 1 هستم !
اگه تو فوتبال واقعی از هر 100 تا بازی 1 بار توپ بخوره به داور تو FIFA 12 تو هر بازی 100 بار توپ میخوره به این داور اضافی ! داوریش رو نمیگم واقعا چرته !
دوستان
نظرتون درباره این ویدیوهای Marious Hjerpseth توی یوتیوب چیه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)