بی خیال . واسه بعضی ها بازی با cpu عین اب خوردنه . ما که شده توی لجندری 5-0 بردیم و از یه طرف توی پروفشنال 3-0 باختیم . اصلا منطق نداره .
بی خیال . واسه بعضی ها بازی با cpu عین اب خوردنه . ما که شده توی لجندری 5-0 بردیم و از یه طرف توی پروفشنال 3-0 باختیم . اصلا منطق نداره .
ببین من از خودم تعریف نمی کنم ولی اونقد کاپو جام گرفتم با چلسی که دیگه چشم بسته با تیما بازی می کنم. امارو ببین:
تیم : چلسی
تعداد فصل مربی گری در تیم: 9 فصل
قهرمانی در لیگ 6 دوره پیاپی
قهرمانی در چمپیونز لیگ: 6دوره پیاپی
F.A Cup: هفت دوره پیاپی
جام اتحادیه : 10 دوره پیاپی
و تعدادی جام های متفرقه ی دیگه
امار چطوره؟
من اولین فصلم با یووه بود تازه اونم تو ورلد کلاس دوم شدم تو لیگ تو جام حذفی هم تو کوپا ایتالیا نیمه نهایی باختم به اودینزه...این اودینزه واقعا تیم شاخیه...یه بار مقابلش بازی کنین خیلی قویه....حالا فصل دوم میخام بترکونم...راستی این leaderboard بازی چیه که وقتی درجه رو میاریم پایین اخطار میده که اگه این کارو کنین ما تو لیدر برد نمیذاریم....
راستی واسه اینکه وسط کریر یا هر تورنمنتی بازی ها دچار قاطی شدن نشن و تیم حریف 6 نفره نشه و وسط بازی هنگ نکنه هر چند دفعه یه بار باید پروفایل رو پاک کنم؟ترکیب ها و ستینگ ها رو از بین ببرم تا اونجوری نشه؟چون اینجوری ادم همیشه ترس داره که شاید یهویی بشه..
دیگه درجه سختی رو میخوای از Semi-Pro هم پایین تر بیاری که این ارور رو بگیری ؟
تو لیدربرد رکورد های مختلف شما ثبت میشه و با دوستان شما تو Xbox Live مقایسه میشه ! مثلا سریع ترین گل ، دور ترین گل ، رکورد هایی که تو کریر مود جا گذاشتی و ...
درکل واسه لایو هست !
ویرایش : لیدربرد یه چیز دیگست .اونجا امتیاز ها ثبت میشه .
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Last edited by A.N.A.P; 23-07-2012 at 12:58.
آقا او کریر مود نمیشه کاری کرد نقل و انتقالات قبل شروع فصل انقدر تخیلی نشه ؟! نصف بازیکنا جابجا میشن خیلی رو مخه !
اقا من یوونتوسم تو سال دوم....70 میلیون بول دارم....میخام هافبک هجومی و هافبک چب بگیرم کیا رو بیشنهاد میکنین...
به سه تا برزیلی جوون و معروف این روزها یعنی نیمار و لوکاس و گانسو هر کدوم 65 میلیون بیشنهاد کردم رد کردن...:((
سلامتوجــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــه:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :دوستان این همه نظر میدین یه با معرفت یه بامرام جواب ما رو نمیده ! - دوستان تو این بازی درجه سختی ها به ترتیب چه چیز هایی هستند ؟ (بهترین حالت متوسط که نه زیاد سخت باشه نه زیاد اسون یعنی متعادل باشه کدومه )- اگه بخوای دریبل کنی باید کدوم دکمه رو روی کیبورد بزنی ؟ (کیبورد کامپیوتر )- اگه بخوای توپ رو بزنی باید چی کار کنی ؟- و هنگامی که حریف میخواد پنالتی بزنه با چه دکمه ای از روی کیبورد کامپیوتر توپ رو بگیری ؟؟؟؟؟؟
من یه چیزی در مورد درجه سختی بازی کشف کردم
اونم اینه که هرچی سریعتر بازی کنی با کامپیوتر بیشتر بهت فشار میاره
بهترین حالت بازی کردن با صبر زیاد هست فقط پاس پاس پاس
وقتی حریفم بایرن مونیخ هست رو درجه سختی world class درصد پاسهای صحیحش 87 هست
و رو درجه سختی legendary درصدش 92 هست
حالا تو هر بازی من تونستم درصد پاسهای صحیحم رو بالای 90 ببرم بردم
یه نکته دیگه اینکه تو درجه سختی legendary اخرای بازی وقتی جلو باشی کامپیوتر وحشتناک حمله میکنه
ولی بردن بازی تو اخرین درجه سختی اخرته هیجانه![]()
کسی نیست مرا یاری کند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
Last edited by f.a.r.i.21; 25-07-2012 at 09:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)