راستی رضاجون یه عکس از گوشیت بزار ببینیم........چطوری شده
راستی رضاجون یه عکس از گوشیت بزار ببینیم........چطوری شده
چشم محسن جان یه دوربین پیدا کنم حتما می ذارم![]()
سلام.دوستان نظرتون در مورد محافظ ال سي دي چيه؟
من مدت هاست که محافظ ال سي دي گذاشتم ولي الان خيلي کثيف شده.دوست دارم با ال سي دي خود گوشي کار کنم....
ميخاستم بدونم که بدون محافظ ال سي دي امکان خش افتادن رو ال سي دي زياده؟ اخه شنيدم که به دليل يه لايه پلاستيکيه نازک که روي گوشي هست باعث ميشه که روي ال سي دي خش نيفته.....راسته؟
من از روز اول از محافظ استفاده نکردم
چند ماهی هم میشه که دارم
مشکلی هم نداره ال سی دی گوشی
البته 1 سری خش های خیلی خیلی کوچیک روی ال سی دی هست که اصلا" معلوم نیست
اکثر اوقات هم توی جیبمه
دیگه بستگی به خودت داره
ولی به نظرم اگه زیاد سخت نگیری خودت هم راحت تری هم بهتر از داشتن گوشیت لذت میبری
تایید میشه.بستگی به خودت داره.اگر از کیف استفاده کنی و مراقبش باشی چیزی روش فشار نیاره مشکلی براش پیش نمیاره.
سلام به همگي
دوستان من يه برنامه لازم دارم براي قفل گذاشتن روي inbox يعني اينكه قبل از باز شدن بخش مسيج ها پسورد بخواد
advance device lock رو هم دارم اما انگار مشكل داره اصلا نصب نميشه اگه ميتونين كمك كنين ممنون ميشم
دوست عزیز شما تاریخ گوشیت را یکی دو سال ببر عقب بعد برنامه را نصب کن وقتی نصب شد میتونی تاریخ را درست کنی.برای اطمینان تاریخ را دو سال ببر عقب.
در تكميل عرائض بالا ، شما هك ساين رو انجام بده كه چون اين برنامه به ساين هم نياز داره كلا مشكل حل بشهدوست عزیز شما تاریخ گوشیت را یکی دو سال ببر عقب بعد برنامه را نصب کن وقتی نصب شد میتونی تاریخ را درست کنی.برای اطمینان تاریخ را دو سال ببر عقب
موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)