منم تو 11 خیلی تو کار مود بودم اما حالا ارجینال دارم میگم یه وقت خراب نشه بازی .
منم تو 11 خیلی تو کار مود بودم اما حالا ارجینال دارم میگم یه وقت خراب نشه بازی .
اینا مود دانلودی نیست
همشونو با فوتوشاپ و Creation Master 11 درست میکردم
خیلی حال میداد![]()
ایول پس مودر بودی . کاش اون زمان واسه ما هم درست میکردی .
بچه ها واسه شما هم همچنان این ارور sync رو میده ؟
یافتم
با تغییر Net Shape در Settings بازی میتونید این کارو بکنید...
پروژه ی جدید علی رضا:
قهرمانی سوانسی در لیگ انگلیس و قهرمانی در F.A Cup
خدایی بهم تیمای ضعیف انگلیس مثه نوریچ , بلکبرن یا ساندرلندو بدن بارسا تحویل بگیرن![]()
خداییش تیمهای انگلیسی پتانسیل بالایی برای تبدیل به یک تیم مثل من سیتی رو دارن . من یه تیم داشتم توی لیگ دسته دو انگلیس واقعا خوب کار میکرد . یه بار چلسی رو توی لجند با همون تیم 3-0 زدم .
اره. انصافا حرفت درسته. میدونی چیه؟ توو 12 تیمهای ضعیفو طوری درست کردن که در مقابل تیمای بزرگ انگیزه دارنو اصلا یطور دیگه بازی می کنن. این حالت توو فیفا 11 هم بود. ولی یه چیزی که بنظرم جزو مشکلات فیفا به حساب میاد تعویضاییه که توو زمان بازی انجام می ده. اگه دقت کرده باشی کامپیوتر چه جلو باشه چه عقب حالا می خواد بازی دوستانه باشه یا فینال جام باشگاه های اروپا بازی کن هایی رو که تعویض می کنه درست همون بازیکن هایی رو میاره که توو همون پست بازی می کنن. منظورم اینه که تغییر تاکتیک به هیچ وجه توو بازی نمی ده. مثلا اگه توو یه فینالی عقب باشه کامپیوتر, توو 10 دقیقه ی اخر به جای اینکه تغییر تاکتیک بده و چندتا فوروارد داخل بازی بیاره مثلا دفاع رو تعویض می کنه یا هافبکو تعویض می کنه و درست یه هافبک دیگه یا دفاع دیگه میاره توو زمین. انگار مثلا هیچ اتفاقی داره نمی افته. این یکی از ضعفای هوش مصنوعی فیفا به شمار میاد که امیدوارم توو 13 جبران شه.
اخه چطوری شما با سوانسی میتونین تو لجندری قهرمان بشین...
همون طور که من با Hull City به لیگ برتر صعود کردمو و قهرمان هم شدم !![]()
سلام
من این بازی رو با کامپیوتر و کیبورد بازی میکنم .
عزیزان وقتی یه بازیکن حریف میره که ک گل بزنه وقتی دنبالش میدویم کدوم دکمه رو از روی کیبورد کامپیوتر بزنیم تا توپ رو بگیره ؟
چجوری با کیبورد کامپیوتر حرکات تاکتیکی و دریبل انجام بدیم ؟
ایا کتابی سراغ دارید که تمام منو های بازی و ترفند ها رو نشون بده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)