دوستان میشه بگید تو FIFA XBOX کی قهرمان شد ؟ اگه عمران جهانشاهی قهرمان شده رفیق منه . نمیدونم شایعه هست یا نه . تو سایت جام دیجیتال که خر پر نمیزنه !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
دوستان میشه بگید تو FIFA XBOX کی قهرمان شد ؟ اگه عمران جهانشاهی قهرمان شده رفیق منه . نمیدونم شایعه هست یا نه . تو سایت جام دیجیتال که خر پر نمیزنه !
همین باگ های مزخرفش دیشب منو تو لایو -- داد ! :(
از اون لحاظ ها که اره . منم زیاد مخصوصا توی دفاع از این طریق به ... میرم .
اقا از این ... 3نقطه ها نگید.زشته. چی شد؟ حذف شدی یا رفتی؟ قرار بود بهمون خبر بدی ؟؟؟؟
هیچ راهی نداره بشه آنلاینشو امتحان کرد؟ نسخه تریلی چیزی نیست؟ میخوام اگه درست کار کنه یدونه اریج بگیرم
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
ارزش داره cd key بگیری. با اینترنت ایران هم هیچ مشکلی نداره. عین هلو. اگه packet lost نباشه البته. اما به نظر من صبر کن چند ماه دیگه 13 میاد اونو بگیر.
صفحه پیش که گفتم . همون دور گروهی مسابقات استانی خوردم به گروه فینالیستها . سیستم هاشون هم که دیگه رو اعصاب بود با اون گرفیک 256 شون . بازی دوم دیگه اعصابم خورد شد و از خودمو باختم . کسایی که از مشهد شرکت کردن میدونن که بهروش و عامل صداقت رفتن کشوری . توی گروه منم همین دوتا بودن که من سوم شدم .
ولی راجع به چلسی و اون ترکیبه هیچ شکی وجد نداره که بهترین بود . تمام بازی دست من بود اما نتیجه به نفع اونا تموم شد .
عیب نداره ایشالله دفعه ی دیگه. همین که رفتی شرکت کردیو تجربه کسب کردی خیلیه. رو تیمت بیشتر کارکنی بهتر واست. راستی دیدی گفتم هارت خیلی غوله. من همه ی تیمای فیفارو خوب می شناسم
سلام
کسی میدونه چجوری میشه تور ورزشگاه رو اینجوری کرد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثه ورزشگاه آزادیه
تو نسخه PC هزار مدل پچ و ادیت هست که میتونی کارهای فراتر از این رو هم انجام بدی:
اینا کارهای خودمه :
اینو
تبلیغات رو ببین کار خودمه
حتی لباس هارو هم خودم جدیدشون کردم
البته این واسه 11 هستش
![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 19-07-2012 at 21:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)