جلد خودش مصیبته.مبارکا باشه.
رنگش نمیره.خیالت تخت.
همون جلد خودش عالی هست.
اگر هم نباشه رنگ پشت گوشی میره.
جلد خودش مصیبته.مبارکا باشه.
رنگش نمیره.خیالت تخت.
همون جلد خودش عالی هست.
یه کیف خفن سراغ ندارین بخرم ؟؟؟؟؟؟
این 7710 اشغال نوکیا یه کیف داشت از خود گوشی بیشتر می ارزید
من که ندیدم تا حالا رنگ p1 رفته باشه.جلوش که فلزی هست پشتش هم که پلاستیکه مشکی.بعید میدونم رنگش بره.جلد خودش مصیبته.
اینجا رضا از همه زودتر خریده.بیا نظر بده رضا.
چرا برای من داره کم کم میره
سمت راست گوشی اونجا که خاکستریه...
کجاش؟قسمت فلزی؟بعد از چه مدت؟به جایی نخورده؟
فکر کنم برای رفیقم رفته ولی کم میبینم و حتما میگم البته رفیقم کیف خود گوشی رو هم داره و گوشی رو تو اون نگه میداره
کیف خودش هایکلاس نیست ....فکر کنم برای رفیقم رفته ولی کم میبینم و حتما میگم البته رفیقم کیف خود گوشی رو هم داره و گوشی رو تو اون نگه میداره
دوستان هیچی کسی کیف نداره برای گوشی؟؟؟؟؟؟؟
محمد از عکس برگردون گفتییادم اومد بگم موندم با چه چسبی بچسبونمش
میترسم با این چسب قطره ای های که وقتی می چسبونی دیگه راه برگشتی نیست بچسبونم ...
حامد در مورد رنگ گوشی باید بگم اول برای من از رنگ دکمه های گوشی شروع شد یعنی گوشه های دکمه ها که البته با یه لاک مشکی رفعش کردم (ابتکار)بعد قسمت بالای گوشی ( سمت بالای دوربین 3G) یه خورده خش افتاده که دلیلش دسته کلیدای شرکتم بود
حالا میرسیم قسمت های نقره ای خداییش از حق نگذشته من قبل از p1 گوشیه دیگم p990 بود که قاب p1 در برابر p990 میتونم مثال بزنم لاک لاکپشت در برابر لاک حلزون بود و هست !!
چند روز پیشم نمی دونم اگه خونده باشین توی همین کلوپ خودمون (p1) نوشتم اون قسمتی که مشکی هستش و سمت چپش نوشته p1i یه برچسبه !! که قسمت زیرینش همین قاب نقره ای گوشی محسوب میشهو محل دقیق این برچسب هم بالای صفحه کلید گوشی هست که با بکگراند مشکی و با تکست سفید نوشته p1i
ببینید قاب این گوشیو به جایی نزنید هیچ موردی براش پیش نمیاد خیالتون راحت باشه
البته لازم به ذکره این همه بلاء و مشکلاتی که سر گوشیه من اومد از لحاظ ظاهری اگه گوشیه دیگه ای بود مثل (1100) الان ازش فقط لیبل Made in .. بجا مونده بود![]()
منم الان مدت هاست که کيف گوشيم نيست ولي هيچيش نشده فقط يه بار که افتاد زمين يکي از گوشه هاش خش برداشت......
امروز با اجازتون p1 عزیز تر از جان که 11 ماه و 13 روز توی پر قو نگرش داشته بودم چنان از دستم افتاد روی آسفالت خیابون که کمرم شکست.دی...
خلاصه p1 ما هم یه 2 جاش خط افتاد و فرو رفتگی پیدا کرد.همچین آه از نهادم بلند شد که نگو.
به هر حال نمیشه اینجور وسایل رو تا ابد سالم نگه داشت.ولی دلم سوخت.حیف شد.
شاید اگر به جای قاب فلزی پلاستیکی بود بیشتر ضربه رو جذب میکرد.
خدا نصیب دشمنتون نکنه.
این حالت الان منه:دی....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)