salam.khahesh mikonam komakam konid.man laptab daram.4gig ram kart graphics amd radeon hd 6310.windows 7 64 bit.bazi ke shoro mishe hame harkata konde.ta ghable bazi hame chi ravone.moshkel kojast?khahesh mikonam khob rahnamaei konid.
salam.khahesh mikonam komakam konid.man laptab daram.4gig ram kart graphics amd radeon hd 6310.windows 7 64 bit.bazi ke shoro mishe hame harkata konde.ta ghable bazi hame chi ravone.moshkel kojast?khahesh mikonam khob rahnamaei konid.
سلام دوست عزیز
اول اینکه ازتون می خوام ازین به بعد فقط فارسی بنویسید چون ممکنه پستتون از طرفه مدیر حذف بشه. دوم اینکه احتمال زیاد بخاطر کرکه بازیته. برو یه کرک سالمو از یه سایت معتبر دانلود کن. به احتمال زیاد درست می شه.
Last edited by AlirezaLamLam; 12-07-2012 at 12:24.
ضربه آزاد رو با رونالدو یا کاکا چه طوری گل کنم؟
r1 رو بگیر شوک سمت چپ رو بده پایین و قدرت شوت رو تا کمتر از وسط بیار...بازیکن رو جوری تنظیم کن که به اندازه 1.5 تا 2 تا بازیکن از اخرین بازیکن فاصله داشته باشه..
دوستان لطفا یه دسته ی خوب بهم معرفی کنید
هرچی میخرم زود خراب میشه
پنالتی ها رو هم توضیح میدید؟
ضمن اینکه کدوم دریبل از همه پر کاربرد تره
مثلا یه مدافع دقیقا روبرومه چی کار کنم رد شه ازش
دسته فراسو یا acron بگیر . من 3 ساله فراسو دارم - اوایل یه بارم خراب شد که برام تعویضش کردن
دسته xbox360 برای پی سی پیشنهاد میشه
بی سیم خیلی بهتره ولی علاوه بر گرون بودنش ،
یه خرجی هم باتری شارژی خوب و شارژرش داره
میگم دهن این من سیتی سرویس . چیه اخه این هارت . دیروز کاپ زدم نزدیک 5 تا موقعیت تکت به تک با رونالدو رو گرفت عوضی . یعنی 1-0 باختم اونهم به خاطر همین هارت . خیلی قویش کردن نامردا . حالا میفهمم علیرضا چی میگه .
Last edited by Gregar; 16-07-2012 at 19:41.
چرا؟؟
................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)