تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 431 از 461 اولاول ... 331381421427428429430431432433434435441 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,301 به 4,310 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من ميخام بنالتي بزنم...بره اون كنج چرا وقتي فلش هم ميدن وسط ميره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من ميخام بنالتي بزنم...بره اون كنج چرا وقتي فلش هم ميدن وسط ميره؟
    باید وقتی بازیکن حرکت میکنه جهتو بدی...نه لحظه اخر که میخواد شوت کنه..

3. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

كاسياس كجا هارت كوجا برادرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

لینک گزارشگر اسپانیایی اگه بذارید ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

بله عزیز هارت خیلی غولتر از کاسیاسه. شما انگار فیفا12 بازی نکردی. کاسیاس قد کوتاهه و از راه دور و یا نزدیک گل می خوره. شما الان احساسی داری حرف می زنی . برادرم شما یبار من سیتی بگیر کامپیوترم ریال . خودت ببین. چون توو واقعیت کاسیاس خوبه فکر کردی توو فیفام اینطوریه؟؟؟ نه عزیز. هرچند همم میگن کاسیاس توو واقعیتم اونطور شاخ نیست فقط بزرگش کردن

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بله عزیز هارت خیلی غولتر از کاسیاسه. شما انگار فیفا12 بازی نکردی. کاسیاس قد کوتاهه و از راه دور و یا نزدیک گل می خوره. شما الان احساسی داری حرف می زنی . برادرم شما یبار من سیتی بگیر کامپیوترم ریال . خودت ببین. چون توو واقعیت کاسیاس خوبه فکر کردی توو فیفام اینطوریه؟؟؟ نه عزیز. هرچند همم میگن کاسیاس توو واقعیتم اونطور شاخ نیست فقط بزرگش کردن
    هارت که خوبه . اما همونطور که گفتم در بهترین دروازه بان بودن کاسیاس توی فیفا شک ندارم . همین امروز چندتا از بازی هایی که حریفم رئال بود رو کاملا من کنترل میکردم و بازی دست من بود . البته همش به لطف شما دوست عزیز .
    اما همش رو باختم . اون هم فقط به دلیل وجود یک عدد کاسیاس تو دروازه حریف که تقریبا 10 تا از موقعیت هام رو گرفت . در حالی که حریف تنها دو موقعیت داشت . اخرش هم بهترین بازیکن زمین میشد . من واقعا نمیدونم چجوری میگی کاسیاس ضعیفه . هارت رو کار ندارم . اونم قویه ولی واقعا کاسیاس شورشو در اورده . با هیچ دروازه بانی حتی نوئر همچین مشکلی ندارم .

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

جام ديجيتاله نمي دونم چه تيمي بگيرم...واسم هافبك دفاعي خيلي مهمه و شم بسيار بسيار بالا يگلزني مهاجم چون جلو دروازه گند ميزنم...مادريد خوبه؟بهرست تركيب ممكن چيه با بازيكناي پيشنهادي؟
    بهترین تیم اونه که شما تو فیفا عادت داری باهاش بازی کنی . مادرید هم خوبه ، اگر عادت داری با رئال بازی کنی ، با همین تیم شرکت کن. هافبک دفاعی های خیلی خوبی هم داره .
    من با رونالد خوب بازي ميكنم..بهترين تركيب واسه مادريد چيه؟بنزما يا ايكواين؟من نوري شاهين و الونسو و كاكا رو ميزارم هافبك..شاهين توبگيريش عاليه
    حالت پیش فرض فیفا 12 برای رئال خودش خیلی خوبه ، فقط حواست باشه formation رو هم روی پیش فرض باشه ، و نه 5-4-1 ، چون تو فیفا نسخه ی X360 ، واسه رئال اینو تیک زده و حالت پیش فرض رو تیک نزده (حالت پیش فرض رئال 4 دفاع ، 2 تا هافبک دفاعی : آلونسو وخدیرا ، یه هافک بازی ساز پشت مهاجم ها : اوزیل ، دو تا وینگر + یه مهاجم )
    برای تک مهاجم همون بنزما خوبه ، فقط از دقیقه ی 70 به بعد هیگواین رو بیار جای بنزما . خیلی تاثیر داره ، چون دفاع مقابل خسته هست ، یه پاس توی عمق بدی تمومه. اگر اوزیل خسته شد ، کاکا رو بیار ، ولی از همون اول بازیش نده. همون خدیرا و آلونسو برای هافبک دفاعی خیلی خوبن . دفاع هم که خوبه . ولی اگه می خوای توی دقیقه های آخر حمله کنی ، به جای مارسلو ، کنتراو رو بذار توی ترکیب اولیه ، از دقیقه ی 70 به بعد مارسلو رو بیار ، سرعت خوبی داره ، وقتی تیم مقابل خسته هست ، خیلی بدرد می خوره.
    همین دیگه

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خدا رو شکر بعد از تمرینات زیادی که داشتم تونستم مقام اول استان رو بدست بیارم.... بنظرم سطح برگزاری مسابقات بد نبود حداقل بازیکنا خیلی ضعیف نبودن کسی به مسابقات کشوری صعود نکرده؟ از همین الان کری بخونیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

خدا رو شکر بعد از تمرینات زیادی که داشتم تونستم مقام اول استان رو بدست بیارم.... بنظرم سطح برگزاری مسابقات بد نبود حداقل بازیکنا خیلی ضعیف نبودن کسی به مسابقات کشوری صعود نکرده؟ از همین الان کری بخونیم
    عزیز شما یطور می گی انگار مسابقات کشوری اول شدی!!! توو استانی ها هیچ 20 نفرم فیفا شرکت نمی کنن. تازه اونم از 20تا شاید 6 و 7تاشون خوب فیفا بلد باشن. اگه بازیت خوبه اول نمی شدی تعجب می کردیم. برو مسابقات کشوری اونجا اوضاش کلا یجور دیگس. من توو 270 شرکت کننده ی حرفی از کل کشور جزو 16تای ایران شدم. سطحش واقعا حرفه ای بود. از اون گروهیش بگیر تا یک هشتمه نهاییش. (اره جانم)

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

عزیز شما یطور می گی انگار مسابقات کشوری اول شدی!!! توو استانی ها هیچ 20 نفرم فیفا شرکت نمی کنن. تازه اونم از 20تا شاید 6 و 7تاشون خوب فیفا بلد باشن. اگه بازیت خوبه اول نمی شدی تعجب می کردیم. برو مسابقات کشوری اونجا اوضاش کلا یجور دیگس. من توو 270 شرکت کننده ی حرفی از کل کشور جزو 16تای ایران شدم. سطحش واقعا حرفه ای بود. از اون گروهیش بگیر تا یک هشتمه نهاییش. (اره جانم)
    الان شما ناراحت شدی؟! ببخشید اول شدیم
    ایشالله اگه تو مسابقات باشین با هم حرف میزنیم

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2

12. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •