راهنماي نوشتن حروف فارسي در پي 1 رو در محل تشخيص دست خط كي داره
راهنماي نوشتن حروف فارسي در پي 1 رو در محل تشخيص دست خط كي داره
دوستان تازگیا نمیدونم چرا موزیک پلیرم کار نمیکنه وقتی باز میکنم ارور میده و مینویسه dump file , و دو سه تا پنجره با ارورهای مختلف باز میشه و پلیر اهنگی پخش نمیکنه برای دسترسی به اهنگها فقط از طریق فایل منیجر میتونم اقدام کنم مشکل کجاست؟
مبارکه ، پس از جمع p1 جدا شدی پیوستی به HD دارااما p1 خوب تونستی بفروشی اینجوری که من فهمیدم الان قیمت صفرش 280 هستش
رضا مگه ماشینه که قیمت (صفرش) میگی؟؟؟
یه ری استارت بکن درست میشه اگه نشد که باید مستر ریست سا فرمت داخلی که بنظر من فرمت بکنی بهترهدوستان تازگیا نمیدونم چرا موزیک پلیرم کار نمیکنه وقتی باز میکنم ارور میده و مینویسه dump file , و دو سه تا پنجره با ارورهای مختلف باز میشه و پلیر اهنگی پخش نمیکنه برای دسترسی به اهنگها فقط از طریق فایل منیجر میتونم اقدام کنم مشکل کجاست؟
حق باتویه محسن جان، در یه لحظه فکر کردم توی بنگاه ماشینم![]()
ممنون با ریستارت که درست نشد فرمت داخلی چجوریه؟ یعنی فرمت مموری کارد یا خود گوشی؟ با مستر ریست چه فرقی داره؟
ضمنا گوشی هک شده
برای فرمت داخل این کد رو بزن
بالا * پایین پایین * پایین *
منظور از بالا پایین Jogdial هستش.
قبلش از آهنگ ها و عکس هایی که توی گوشیت هست یه بک آپ داشته باش.
مستر ریست هم نکن، چون ممکنه کارت رو به فلش یا آپدیت بندازه
دوستان تا حالا می دونستین روی گوشی قسمتی که بالای کلید های کیبورد گوشی هست روش نوشته P1i بکگراندش مشکیه، یه برچسبه مشکیه!!!! ؟ . امروز گوشی توی جیبم بود وقتی آوردمش بیرون دیدم این برچسبه لیز میخوره این ور اون ور ! خلاصه درش اوردم که بعدا چسبش بزنم چون خودشم انگار با چسب کاغذ چسبونده بودنشو جالب تر از همه اون قسمتی که برچسب روش هست هم رنگ نقره ای بقل خود گوشیه p1 هست ( هر چی بلایه آسمونیه اول روی گوشیه p1 نازنین من می افته
) ای ي ی ي روزگار لع....
![]()
فکر کنم یکی گوشیت رو چش زده...
باید یه اسپند (اسفند) براش دود کنی![]()
سلام دوست من طبق فرمایش شما عمل کردم اول سی دی گوشی رو نصب کردم و بک اپ گرفتم که نمیدونم کجا رفته اصلا بعد هم دستور فرمت داخلی رو دادم ولی ممور رو دروردم ولی الان گوشیم بالا میاد اما شماره های تو خود گوشی پاک شدهوکماکان موزیک پلیر همون ارور رو میده فعلا دارم فرمتش میکنم مموری رو ببینم چی میشه
Last edited by hajikhan; 23-02-2009 at 13:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)