بالا * پایین پایین * پایین *
اینم یه دونه دیگه
ممنون از w0rm
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از دوستان گل کسی این نقشه برد m600 رو داره اساسی دنبالشم ???????جون من اگه می دونید کجا می تونم پیدا کنم
لینک بزارید .
قربون all !!!!
اگر آپدیت نکنی مشکلی پیش نمیاد ...
ما آپدیت می کنیم تا گوشیمون از چیزی که هست بهتر بشه ...
با دیال آپ فکر کنم 5 تا 7 ساعت طول بکشه ...
بابا من که خودمو پاره کردم ...
هر روز میام اینترنت میرم دنبال همین می گردم ... اما همه جا مثل هم توضیح دادند ...
این جور فایده نداره باید یک ایرانی را که خودش تونسته این کار را انجام بده پیدا کنیم ، بگیم قشنگ برامون توضیح بده .
این ها هم همون چیزایی را گفتند که بقیه میگن ...
من مرحله 1 و 2 ـش را نفهمیدم باید چکار کنم !!!
اصلا فکر کنم این با wire-less وصل ، احتمالا تنظیماتش با ADSL فرق داره ...
--------------------------------------------
جون من بیاید همکاری کنیم این مشکل بزرگ را حل کنیم ...
اگر موافق باشید یک کنفرانس M600داران تو یاهو بزاریم تا اونجا راحت تر با هم حرف بزنیم و هر کس ایده ی خودش را بگه ...
قبول دارید ؟؟؟
موفق باشید
رضا![]()
من هستم !
هفته دیگه دوشنبه شب ساعت 10 . تو یاهو ( این قرارو سریع گذاشتم که هرچی زود تر این مشکل حل بشه )
اگر مخالفتی دارین یا زمانش ناجوره بگین.
آقا من فکر نکنم نقشش به این زودیا بیاد بیرون ( البته اورجینالش که مال سونی هست )
ولی شاید کسی درش آورده باشه .
میتونی هم ماله P990i رو سرچ کنی چون خیلی شبه هم هستن وP990 هم چون زیاده و تکنولوژی 2005 هم هست حتما نقشش اومده بیرون .
میتونی از رو اون مشکلتو حل کنی .
البته بازم هیچی نقشه خودش نمیشه.
اگه پیدا کردی لطف میکنی به ما هم بدی .
خیلی ممنون.![]()
بچه ها من هم تمام روشهای را که برای استفاده از اینترنت بود را امتحان کردم حتی درایور بلوتوثم را هم به Widcomm تغییر دادم تا My bluetooth place را داشته باشم اما موفق به ارتباط نشدم.
در آخر متوجه شدم که bluetooth dongle من ورژن 2 نیست و فقط ورژن 2 امکان internet sharing را دارد.![]()
حالا ببینم کسی هست که این کار را با بلوتوث ورژن2 امتحان کرده باشه؟
سوماً نرمافزاري هست كه يه تيريپ پروفايل منيجر باشه؟ چون خودش هيچ رقمه پروفايل مروفايل سرش نميشه !!! بهترینش x-plore هستمنظور من پروفايل منيجر بود، نه فايل منيجر !!x-plore
تيريپ پروفايل يعني اينكه Theme و ringtone و مثلاً سايلنت بودن يا نبودن و كلاً Status ِ كلي مبايل توش ذخيره ميشه و هر دفعه بسته به مكاني كه توش هستي ميتوني عوض كني !
(گوشي هاي نوكيا اين رو دارن!)
نرم افزار x-plore يه فايل منيجر ِ نه پروفايل منيجر !!!
ضمناً خيلي ضد حاله كه نميشه روي دستكتاپش شورت كات ريخت !!
:((
Last edited by lord_voldmort; 06-06-2007 at 14:49.
lord_voldmort جان من جدا ازت معذرت میخوام من سریع درخواستتو خوندم متوجه نشدم .
من زیاد پروفایل منجیر استفاده نکردم ولی فکر میکنم HandyDay و Handy Safe مناسب باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)