برطبق آمار Amazon.co.uk بازی FIFA 12 تونسته تا الان 325% بیشتر از FIFA 11 پیشفروش داشته باشه!!
منبع fifasoccerblog
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برطبق آمار Amazon.co.uk بازی FIFA 12 تونسته تا الان 325% بیشتر از FIFA 11 پیشفروش داشته باشه!!
منبع fifasoccerblog
بفرما . بعد بعضی ار این کنسول بازهای از خدا بی خبر میان به ما PC بازها تهمت دزدی میزنن و میگن حقتونه که فیفا تحریمتون کنهبه قول معروف مم....ه داریم ؟
Last edited by Big-Boss; 16-08-2011 at 16:29.
فروشگاه های آنلاین معتبر هستن واسه خریداری کی بازی که دوستان فیفا 11 رو از اون خریداری کردن و ما هم از کی اون ها بهره بردیم : دی ولی خب واسه تبلیغ نشدن تو پروفایلتون میگم.
تاریخ عرضه دموی قابل بازی فیفا12FIFA 12 Demo: September 13th 2011
Last edited by JUSTIN11; 16-08-2011 at 16:56.
من خودم خیلی علاقه به استفاده از محصولات اورژینال دارم، حتی برنامه های ایفونم رو هم از ایتیونز قانونی خریداری می کنم ولی به نطرم تا زمانی که به فروشندگان اصلی و معتبر دسترسی نداشته باشیم (که نداریم) خرید بازی اورژینال کار اشتباهیه.
اینم اولین تریلر که تو نمایشگاه Gamescom ارائه شده که مخصوص همین نمایشگاه هم هست :
سلام؛
من الان رسیدم! میشه یه آمار کوتاه بدید چه تریلرا و چه خبرایی گذاشتید تا چیز تکراری نزارم؟!!!![]()
FIFA 12 gamescom Demo Details
FIFA 12 Demo Teams:
Marseille
AC Milan
Arsenal
Dortmund
Barcelona
ManCity
FIFA 12 Demo Stadia:
Eithad Stadium – Man City (Day and Dry weather options)
FIFA 12 Demo Match Time:
3 Minute Halves
FIFA 12 Demo Tutorials:
Standing Tackle
Sliding Tackle
Jockeying
Running Jockey
Contain
Team mate Contain
Push Pull
------------------------------------------------------------------------------------
New FIFA 12 PC Screenshots
------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام هادی جان.همه رو پوشش دادیم فقط اگه لینک مستقیم دانلود تریلر فیفا تو نمایشگاه hd و sd و همچنین مصاحبه دیوید روتر رو دیدی بذار.سلام؛
من الان رسیدم! میشه یه آمار کوتاه بدید چه تریلرا و چه خبرایی گذاشتید تا چیز تکراری نزارم؟!!!![]()
Last edited by JUSTIN11; 17-08-2011 at 13:03.
اولین ویدئو از گیم پلی بازی :
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
بجه ها از اونجایی که من هم میخوام واسه ps3 هم وایه pc بازی رو اریجینال بگیرم،به نظرتون بهترین دسته ای که میشه واسه pc خرید چیه؟ دوست دارم کپی دسته ی ps3 باشه،قیمت هم برام مهم نیست
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)