50vt30 / 50vt20 اگر کسی داره من خریدارم. پیشنهاد را پ.خ. کنید.
50vt30 / 50vt20 اگر کسی داره من خریدارم. پیشنهاد را پ.خ. کنید.
vt20 50 تو سایت بانه زده 2500-موجود
نمایندگی پرسیدم .3.200
قیمت سایت چاره هم 3.200 هست:
سایت چاره نماینده فروش پاناسونیکه و به راحتی میشه بدون مراجعه به نمایندگیهای تو بازار ، از چاره قیمت گرفت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه به سایت بانیان مراجعه کنید تو منو Where To Buy در بالای صفحه، سایت چاره رو قید کرده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت چاره مدلهای جدید با تاخیر بیشتر وارد میکنه. VT30 که تو بازاره و بعضی سایتای دیگه دارند هنوز نیاورده.اگه کسی دنبال مدل جدید باشه و بخواد انتظار این سایت بشینه که مدل مد نظربیاره باید بیشتر صبر کنه.سایت چاره نماینده فروش پاناسونیکه و به راحتی میشه بدون مراجعه به نمایندگیهای تو بازار ، از چاره قیمت گرفت.
Last edited by kambiz11000; 05-11-2011 at 11:04.
دوست عزیز شما که اطلاع دارید، لطفا یه سایت معتبر و یا فروشگاهی رو که گارانتی دارش رو داره معرفی کنید.
میخوام خرید کنم.
تو سایتا فعلا با گارانتی نیاوردند.فقط یه جا تو شیراز و یه جا تو تهران با گارانتی موجوده . بقیه جا ها بدون گارانتیه البته جاهایی که بدونه گارانتیه تماس بگیر شاید برات گارانتیش هم کنند.
Last edited by kambiz11000; 05-11-2011 at 13:19.
منظور از گارانتی گارنتی اصلی شرکت بانیان نه گارانتی که فروشنده ها خودشون می کنند اون که به درد نمی خوره
نمایندگی شمالی زاده فلکه چیتا هم حضوری رفتم 3100قیمت داد- 42 st30 هم 1850
بعضی جاها که بدون گارانتی میدن گارانتی بانیان هم دارند. خودشون که گارانتی هم که کنن خراب شد از طرف خودشون می برید تعمیرگاه بایستی برات درستش کنند.
Last edited by kambiz11000; 06-11-2011 at 03:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)