تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 74 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 735

نام تاپيک: Dragon Age II

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بزرگان این سبک بازی رو تموم کردن دیگه تاپیک خوابیده.
    اقا من برای دومین بار بعد از نزدیک 9 ساعت بازی به این نتیجه رسیدم که باز باید از اول برم.
    اصلا معلوم نیست چی به چیه.. تو دموش که بازی کردم راحتتر بود بازی...ضربات رو راحت میزدم
    خیلی پیچیده تر از فاینال فانتازی هستش درسته فاینال فانتازی سختتر بود ولی زود بازیبازو جذب میکرد گیم پلیش
    اینجا همه میزنن جز خود من واستادم نگاه میکنم. ناظر هستیم اونجا
    البته مهمترین نتیجه ای که رگفتم اینه که این بازی روی PC جذابیت بسیار بالایی خواهد داشت.روی کنسول اصلا حال نمیده.
    رسیدگی به امورات رو سخت میکنه.
    بازی های مشابه این سبک مثلا مس افکت رو چند بار بازی کردم خیلی هم حال میده ولی زود با منوش و اون ترکیباتی که تو منوش داره اشنا شدم اینجا طوریه وسط راه باید واستی ببینی چطوریه داستان از چه قراره..
    خلاصه که جذابیت بازی انقدر بالاست که ادمو میکشه تموم کنه واس خاطر همین بهتره از او لبازی کنم باز.ابروی هر چی هاوک و سلحشور و قهرمان هستش بردم
    +
    دیشب حال کردیم با پسر خاله یه دور دونفری reach رو بریم که صفحه سیاه اومد موند... نگو اقا دراگون ایج اون اول اپدیت نسب کرده بود بازی پچ شده باید بندازی رو کنسول حالا باید دوباره یه halo پچ شده بخرم.بلک اوپس هم به این ترتیب.
    Last edited by Layken; 19-03-2011 at 14:29.

2. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

نه لباس ربطی به رومنس نداره. هر وقت رابطه تا ته زیاد بشه یک لباس قدرت مند می پوشن. اگه حتی موقع رومنس روی اون دکمه ای که قلب شکسته است بزنی ( رد کردن رومنس ) باز هم لباسش عوض میشه.
    همزمان این اتفاق افتاد، رابطه که چسبید ته رومنس هم اتفاق افتاد، لباس هم عوض شد
    چون تا اونجا که یادمه لباس بتانی عوض نشد
    گفتم شاید لباس عوض کرده بامزه تر بشه نری سراغ یکی دیگه خلاصه لباسش عوض شد دیگه حالا چه کاری با پر شدن رابطه باشه که اصلا بهتره ممنون که تصحیح کردی
    Last edited by sheeablo; 19-03-2011 at 14:35.

4. این کاربر از sheeablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

تا اینجا که رفتم موثرترین فرد توی داستان اندرس بوده . کارای زیادی کرد که توی داستان تاثیر داشت .
    بقیه هر کدوم یه نقشی داشتن . فنریس هم خوب بدرد بعضی جاها میخورد .

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

مرگ خواهره تو deep road جزء داستانه یا میشه جلوش رو گرفت ؟
    شرمنده ام جواب رو تو صفحه قبل پیدا کردم :43:
    Last edited by hamed30; 19-03-2011 at 15:26.

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

Dragon Age 2 : Boss Strategies

Major Dragon

Nightmare Difficulty

خوب Major Dragon هم تویه Bone Pit بود کجا بود مرد
    عجب سخت بود !!
    استراتژی هم خیلی خوب نبود! اما اینطوری کشتم :
    اول تانکمو بردم زیر ( وحید جان چجوری بدونه تانک میری اون زیر ؟ آخه تویه Nightmare هم بیشتر Damage میخوری هم دشمنت کم تر Damge میخوره! بعد فکر کردی من امتحان نکردم؟ بله باره اول الکی رفتم زیرش با 2 تا آتیش و یک Stun و 2 تا Attack همه مردیم استراتژی باید بریزی. در ضمن بعداد Unit هایه دشمن خیلی زیاد تر از Normal هست و سخت میمیرن لامسب ها من یکی یکی میارم . والا این نسخه هم اونقدر سنگین نیست که بخوام چند بار برم ولی بار هایه دیگه 100% رو Easy یا Normal میرم ) بعد ابتدا افراد گروه رو HOLD کردم ( گروه شامل Anders ، Bethany ، Isabel و خودم راستی این شخصیتی که میگی کیه وحید؟ من هنوز پیدا نکردم اسمشم Merill ) بعد دیدم الیزابت کلا نمیتونه Hold شه گفتم ولش بریم درگیری خلاصه تا نصفه جونش کشیدیم ( ماشالله کلا 3 تا Health هم بیشتر نداشتیم ) بعد ایزابل و بتانی به خاطره اینکه Attack هاشون سنگین بود نمیتونستم Taunt کنم مردن بعد من موندم با Anders و اینجا بود که روش حرفه ایه خودمو رفتم ( از اینجا به بعد 15 دقیقه طول کشید تا مرد!! ) من چرخیدم آندرس میزد بعد دراگون میومد رویه آندرس باز اون میچرخید من میزدم خلاصه پیش رفت و بالاخره مرد و خیلی هم لذت بردم چون واقعا به سختی کشتم.

__________________________________________________ ___________________________________

خوب Dragon تویه Deep Road هم شهید شد

Dragon
    Nightmare Difficulty

نکته 1: حدالامکان از یک تانک و 3 تا Range استفاده شود.
    نکته 2: Dragon دارایه Attack هایه بسیار سنگینی هست پس به هیچ عنوان نمی توان زیرش دوام آورد ( مگر با تعداد Health زیاد که ما بدترین شرایط رو در نظر میگیریم )

ترکیب من : Hawke تانکم ، Merill و Verill میشن Attacker ها و Anders هم Healer
    خوب بالاخره این بی صحاب که 1 ساعت وقته منو گرفت مرد. اولش اینکه همه رو حتمی باید Hold کنیم چون برو بچ جو گیر میشن میدوین طرفش ( سره این یک بار مردم )
    2وم اینکه جایه Range ها که برا من 3 تا بود باید اینجا باشه : ( سره اینم یک بار مردم )

اگه جایه Range ها اونجا باشه زمانی که دراگون رویه اونا بخواد بیاد زمانه بیشتری میبره که شما با یک Taunt موضوع رو حال میکنین.
    ابتدایه جونه دراگون فقط تا جایی که میتونین بهش Attack بدین اما نه Attack هایه سنگین! تانک اون وسط به عنوان سیبل فقط باید بچرخه .( تا جایی که میتونین فقط از Attack دست استفاده کنین چون اگر Spell زیاد بزنین دراگون رویه یکی از Range ها میاد که باز Taunt کردنه اون مخصوصا اگه تویه Cooldown باشه سخته و کله برنامه عوض میشه. من خودم یک تاکتیک درست کردم که فقط توش Attack بود نه چیزه دیگه. دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره و راحت تره )
    یک چهارم جونش که میگزره 6 تا چوچک بسیار ضعیف میریزه بیرون که با توجه به اینکه اون وسط نزدیک ترین فرد هست میرن رویه تانک. ( پیشنهاد : اگر اسپل Chain Lightning آپگرید شده در Mage تون دارین اینجا بزنین همشون میمیرن )
    دارگون هایه کوچک از نقاط قرمز در نقشه میایند.
    دقت کنین که Stunned دراگون اصلی باعث میشه چوچک هاش هم Damage بخورن پس با تمام سعیتون چوچک هاش رو به دراگون بچسبونین.
    اما سه چهارم جونش که میگزره بحث یکم سخت میشه. 3 تا چوچک که تویه نقشه با رنگ آبی نشون دادم میان. در اینجاست که خیلی سخت میشه همشونو توسطه تانک جذب کرد پس همون اول که اومدن Pause بدین و این کارارو بکنین :
    Shift رو بگیرین و 3 تا Range هاتونو انتخاب کنین. از اونجایی که تانکتون جونشو پر هست پس فعلا نیازی نیست اونو تکون بدین بزارین همونجا زیره Boss بمونه.(اگه جونش کم شد Health بدین یا Health بخوره )
    سپس هر 3 تا Range ها رو رویه یکی از چوچک ها بیارین که در حال اومدن طرفه شماست و تمامه اسپل هایه خود را روشون خالی کنین ( از اوله بازی باید Mana تون پره پر باشه چون اسپلی نزدین ) احتمالا اون دراگون آب میشه همون جا اما اگه بیشتر از یکی اومدن سریعا یاراتون رو تکون بدین چون اگه بهت بچسبند دیگه اون یارو مرده باید حساب کنین فردی که چوچک ها رویه اونند رو بچرخونین تا بقیه اون چوچک رو بکشند. چوچک سوم هم به همین صورت نابود کنین.
    آخره کار یک Health به تانکتون بدین و ادامه ی Boss رو بزنین تا بمیرد.

مشکلاته دور از انتظار :
    مشکلی که برایه من پیش اومد این بود که در حین زدن دراگون ناگهان قاطی کرد و برگشت و یک Fire به هم گروهیام بدونه اینکه بالایه پله ها بره زد که متاسفانه آندرس که جونش کمی کم بود ناپدید شد که اتفاقا همین دورم من دراگون رو به سختی کشتم!! با یک نفر کم تر!! پس سعی کنید همیشه جونه یاراتون پره پر باشه که میتونید از اون اسپلی که آندرس داره و جونه کناریهاشو پر میکنه استفاده کنید که Atcive هست.
    مشکل بعدی اینکه اگه شد و موقعی که داشتین میزدین دراگون رویه یاراتون اومد و شما رو Stunned کرده بود همچنین Taunt هم نداشتین حتمی حتمی حتمی سریعا Pause کنین و تمامیه یاراتون رو به یک جایه دیگه ببرین. از اونجایه که تانکتون چون Hold هست همون وسط وا میسته اونو به دراگون بچسبونین. اگر دراگون بیشتر از 2 نفر نزدیک خودش ببینه جو گیر میشه و اون اسپل قشنگه که همه رو میچسبونه به خودش و سه چهارم جونه یاراتو میبره رو میزنه و برو بچ میرن بهش رضا. پس به هیچ عنوان نزدیک دراگون نشین که وحشیه
    بعضی وقت ها که در حین زدنه دراگون هستین ناگهان انگار که اسپل Haste رو میزنه به صورت وحشیانه ای میاد دنبالتون که باید همونجا زیرش واستین و راهی نداره. این اسپل زیاد رویه دراگون نمیمونه کلا اصلا نمیزنه من تو طوله زدنم یک بار بیش تر نزد.پس میتونین با یک تانک قوی که انشالله Immune to Knockback رو داره زیرش بمونین چون دراگون به شدت Knockback میکنه و اگر این وسط هی Knockback بشین شاید بره طرفه Range ها که کابوس میشه.

خلاصه کلام اینکه خیلی آسون زدمش با اینکه 10 بار مردم هر بارم به خاطره سریه دومه چوچک هاش بود ولی بازم آسون بود.

__________________________________________________ ______________________________________

Ancient Rock

Nightmare Difficulty

خوب این سنگ گوگولیه Deep Road هم شهید انقلاب شد.
    نکته 1: چون دیر به دیر بهتون Attack میده میتوان با یک تانک زیره اون راحت ایستاد.
    نکته 2: به هیچ عنوان هیچ عنوان دور زن ها رو نزدیک این موجود خبیس نبرید.

ترکیب من همون ترکیب قبلی بود.
    خوب اول اینکه بدونین هیچ نیازی به Health اضافی ندارید و من بدونه اینکه یک نفر از یارانم بمیرند این Boss رو کشتم ( اینم که راحت بود نبووووووووووووووووووود؟ )
    خوب در نقشه که میبین حتمی Range ها رو به یکی از مکان هایه سفید ببرید :

این موجود کلا 3 تا کاره مهم انجام میده که یکی یکی بهشون می پردازم.
    برایه این گفتم یار هاتونو اونجا ببرین چون موقعی که Boss میره تو زمین جاهایه که از زمین بیرون میاد بر خلاف این جاها هست پس به هیچ عنوان نزدیک یارایه دور زنتون که حیاتی هستند ، نمیاد.
    در کله نبرد کلا 3 بار به وسط میدان میاد و Spell ای بسیار قدرتمند میزنه پس در این هنگام حتمی Pause بدین و تمامه یاراتونو به پشت ستون ها ببرید.
    وقتی که از این حالت بیرون میاد چند دقیقه Recovery میکنه و چوچک هایه بسیار آسانی میفرسته که البته Attack هایه سنگینی دارند. اون ها رو حتمی قبله اینکه Boss بخواد ریکاوری کنه بکشین ( پیشنهاد من Spell ای برایه Mage به نامه Chain Lightning هست همشونو آب میکنه )
    در سریه ی بعد از ریکاوری 2 تا اسپل بهش اضافه میشه و از زیر زمین رفتن هاش کم میشه.
    اولین کاری که میکنه قل خوردن رویه زمین هست. بیشتر مواقع به طرف Range ها قل میخوره پس موقعی که دیدین میخواد قل بخوره حتمی جایه یاراتون رو عوض کنید و سریع Pause بدین.( با یک قل نصفه جونه یاراتون میره و وقتی بیاد کنارشون دیگه... ) تقریبا همش قل میخوره و شما مجبورین 100 بار هم که شده جایه یاراتون رو عوض کنین ( تجربه شده ، پس تنبلی نکنین )
    2وم کاری که میکنه جذب و یک حالت گردباد به وجود میاره با اینکه تقریبا اصلا تاثیری در جونه افراد نداره اما خیلی خیلی خطرناک هست. چون Boss تنها کاری که میخواد بکنه اینکه افراد رو بیاره نزدیک خودش تا با 4 تا حرکت آرتیستی بر و بچ رو ناکام کنه پس حتمی برین پشت ستون ها یا از Boss خیلی فاصله بگیرین.
    دقت کنین که باره سوم که میخواد باران تیر رو سرتون بیاره موقع ریکاوری چوچک هایه زیادی رو میفرسته پس حتمی موقعی که تموم شد یک Mana به Mage تون بدین که همه رو آب کنه.
    مشکلات دور از انتظار :
    از اونجایی که این یارو قاطیه و نباید باهاش شوخی کنین هر از گاهی واسه خندش از تانکتون خسته میشه و میاد یک انگولکی به یاراتون بکنه. پس به یاد داشته باشین که با تانکتون اصلا Spell اضافی نزنین و فقط از Taunt استفاده کنین چون تجربه بهم گفت که هرچی بیشتر Taunt کنی از تو بیشتر خوشش میاد دیگه تا آخر بازی ولت نمیکنه.( اگه Taunt نکنین ضرفه یک ثانیه یک چیزی طرفه Mage تون پرت میکنه که میرین بهشت رضا نخسوزن اگه Spell Regroup رو هم نداشته باشین )
    کاره خاصه دیگه ای انجام نمیده کلا خیلی Boss وقت گیری بود تا اینکه خیلی قوی باشه.
    منم حدود 10 باری مردم اما خیلی طول کشید.

Last edited by 779; 20-03-2011 at 18:57.

8. 6 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خوب Dragon تویه Deep Road هم شهید شد

Dragon Strategy
    Nightmare Difficulty

نکته 1: حدالامکان از یک تانک و 3 تا Range استفاده شود.
    نکته 2: Dragon دارایه Attack هایه بسیار سنگینی هست پس به هیچ عنوان نمی توان زیرش دوام آورد ( مگر با تعداد Health زیاد که ما بدترین شرایط رو در نظر میگیریم )

ترکیب من : Hawke تانکم ، Merill و Verill میشن Attacker ها و Anders هم Healer
    خوب بالاخره این بی صحاب که 1 ساعت وقته منو گرفت مرد. اولش اینکه همه رو حتمی باید Hold کنیم چون برو بچ جو گیر میشن میدوین طرفش ( سره این یک بار مردم )
    2وم اینکه جایه Range ها که برا من 3 تا بود باید اینجا باشه : ( سره اینم یک بار مردم )

اگه جایه Range ها اونجا باشه زمانی که دراگون رویه اونا بخواد بیاد زمانه بیشتری میبره که شما با یک Taunt موضوع رو حال میکنین.
    ابتدایه جونه دراگون فقط تا جایی که میتونین بهش Attack بدین اما نه Attack هایه سنگین! تانک اون وسط به عنوان سیبل فقط باید بچرخه .( تا جایی که میتونین فقط از Attack دست استفاده کنین چون اگر Spell زیاد بزنین دراگون رویه یکی از Range ها میاد که باز Taunt کردنه اون مخصوصا اگه تویه Cooldown باشه سخته و کله برنامه عوض میشه. من خودم یک تاکتیک درست کردم که فقط توش Attack بود نه چیزه دیگه. دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره و راحت تره )
    یک چهارم جونش که میگزره 6 تا چوچک بسیار ضعیف میریزه بیرون که با توجه به اینکه اون وسط نزدیک ترین فرد هست میرن رویه تانک. ( پیشنهاد : اگر اسپل Chain Lightning آپگرید شده در Mage تون دارین اینجا بزنین همشون میمیرن )
    دارگون هایه کوچک از نقاط قرمز در نقشه میایند.
    دقت کنین که Stunned دراگون اصلی باعث میشه چوچک هاش هم Damage بخورن پس با تمام سعیتون چوچک هاش رو به دراگون بچسبونین.
    اما سه چهارم جونش که میگزره بحث یکم سخت میشه. 3 تا چوچک که تویه نقشه با رنگ آبی نشون دادم میان. در اینجاست که خیلی سخت میشه همشونو توسطه تانک جذب کرد پس همون اول که اومدن Pause بدین و این کارارو بکنین :
    Shift رو بگیرین و 3 تا Range هاتونو انتخاب کنین. از اونجایی که تانکتون جونشو پر هست پس فعلا نیازی نیست اونو تکون بدین بزارین همونجا زیره Boss بمونه.(اگه جونش کم شد Health بدین یا Health بخوره )
    سپس هر 3 تا Range ها رو رویه یکی از چوچک ها بیارین که در حال اومدن طرفه شماست و تمامه اسپل هایه خود را روشون خالی کنین ( از اوله بازی باید Mana تون پره پر باشه چون اسپلی نزدین ) احتمالا اون دراگون آب میشه همون جا اما اگه بیشتر از یکی اومدن سریعا یاراتون رو تکون بدین چون اگه بهت بچسبند دیگه اون یارو مرده باید حساب کنین فردی که چوچک ها رویه اونند رو بچرخونین تا بقیه اون چوچک رو بکشند. چوچک سوم هم به همین صورت نابود کنین.
    آخره کار یک Health به تانکتون بدین و ادامه ی Boss رو بزنین تا بمیرد.

مشکلاته دور از انتظار :
    مشکلی که برایه من پیش اومد این بود که در حین زدن دراگون ناگهان قاطی کرد و برگشت و یک Fire به هم گروهیام بدونه اینکه بالایه پله ها بره زد که متاسفانه آندرس که جونش کمی کم بود ناپدید شد که اتفاقا همین دورم من دراگون رو به سختی کشتم!! با یک نفر کم تر!! پس سعی کنید همیشه جونه یاراتون پره پر باشه که میتونید از اون اسپلی که آندرس داره و جونه کناریهاشو پر میکنه استفاده کنید که Atcive هست.
    مشکل بعدی اینکه اگه شد و موقعی که داشتین میزدین دراگون رویه یاراتون اومد و شما رو Stunned کرده بود همچنین Taunt هم نداشتین حتمی حتمی حتمی سریعا Pause کنین و تمامیه یاراتون رو به یک جایه دیگه ببرین. از اونجایه که تانکتون چون Hold هست همون وسط وا میسته اونو به دراگون بچسبونین. اگر دراگون بیشتر از 2 نفر نزدیک خودش ببینه جو گیر میشه و اون اسپل قشنگه که همه رو میچسبونه به خودش و سه چهارم جونه یاراتو میبره رو میزنه و برو بچ میرن بهش رضا. پس به هیچ عنوان نزدیک دراگون نشین که وحشیه
    بعضی وقت ها که در حین زدنه دراگون هستین ناگهان انگار که اسپل Haste رو میزنه به صورت وحشیانه ای میاد دنبالتون که باید همونجا زیرش واستین و راهی نداره. این اسپل زیاد رویه دراگون نمیمونه کلا اصلا نمیزنه من تو طوله زدنم یک بار بیش تر نزد.پس میتونین با یک تانک قوی که انشالله Immune to Knockback رو داره زیرش بمونین چون دراگون به شدت Knockback میکنه و اگر این وسط هی Knockback بشین شاید بره طرفه Range ها که کابوس میشه.

خلاصه کلام اینکه خیلی آسون زدمش با اینکه 10 بار مردم هر بارم به خاطره سریه دومه چوچک هاش بود ولی بازم آسون بود.
    البته راجع به استراتژیت حرفی نیست و به نظر کارساز میاد . ولی فقط در موردی صادقه که تانک داشته باشی . من نمیخوام Aveline رو داشته باشم و خودم هم تانک نیستم . Rouge ام .
    خداییش داری میگی رو درجه NightMare طرف یه دفعه قاطی کرده و زده یارات رو داغون کرده . کاملا منطقیه که روی این درجه سختی همچین کارایی بکنه . دمو که نیست . هوش مصنوعیه .

در کل به نظرم این بازی رو هر کی بخواد رو درجه اخر تموم کنه خیلی خیلی ببخشید که میگم ولی روانیه .
    به نظرم عاقلانه بود که Origins رو روی این درجه تموم کنی ولی این بازی 70 درصد اکشن شده و بخوای کاملا تاکتیکی کار کنی و یک ساعت تمام برای کشتن یه اژدها وقت بزاری دیگه اون لذتی که باهاش توی Origins و توی درجه اخر سختی High Dragon رو میکشتی رو نداره .
    من خودم گذاشتم روی Normal به صورت اکشن بیشتر بازی میکنم . فقط مواقع Boss یه سری تاکتیکی هم که به اون صورت زمانی توی نسخه قبل بازی میکردیم انجام میدم . کلا این بازی همش شده اکشن . ولی خوب دارم باهاش حال میکنم .

10. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

تایید میشه.
    مثل من باید روی Easy برید God Of War که نیست!

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

با سلام
    من توی DA2میرم پیش samsonو هر چی کلیک می کنم هیچ کاری نمی کنه(ماموریت نمی ده)لطفا راهنمایی کنید
    چه کاری باید انجام بدم؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

تایید میشه.
    مثل من باید روی Easy برید God Of War که نیست!
    شما God Of war رو روی very Hard تموم کردی...!!!!!

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

با سلام
    من توی DA2میرم پیش samsonو هر چی کلیک می کنم هیچ کاری نمی کنه(ماموریت نمی ده)لطفا راهنمایی کنید
    چه کاری باید انجام بدم؟
    کدوم کوئیست؟ یک بار اولای بازی اونو می بینیم ، یک بار آخراش. کدوم بارشو می گی؟ اسم کوئیستش چیه؟ مکانش دقیقا کجاست؟

---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------

شما God Of war رو روی very Hard تموم کردی...!!!!!
    این که گفتی یعنی چی؟
    سوال بود ؟ کنایه بود ؟ تیکه بود؟ فحش خار و مادر بود؟ کدوم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •