برای من هم مسیج دوم نیومد اما فعال شده بود
فقط یه مشکل کوچیک دارم با اینترنت به هیچ وجه نتونستم از ف ی ل ت ر رد بشم
برنامه هایی که دارم رو adsl خیلی راحت جواب میده اما رو اینترنت ایرانسل هیچکدوم جواب ندادن
برای من هم مسیج دوم نیومد اما فعال شده بود
فقط یه مشکل کوچیک دارم با اینترنت به هیچ وجه نتونستم از ف ی ل ت ر رد بشم
برنامه هایی که دارم رو adsl خیلی راحت جواب میده اما رو اینترنت ایرانسل هیچکدوم جواب ندادن
درود به همه
اقا این سایت:speedtest الکیه میگه سرعت من اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمی دونم شاید من اشتباهی کردم.مشکوکه؟!!
میشه یکی در مورد speedtest.net یکی توضیح بده ممنون میشم![]()
چون پینگت زیاده
برای منم همینطوره .
تنها راه حلش استفاده از همون مرورگر اپراست که توی گوشی همه سایتها رو باز میکنه
یوزر جام پ هم بدک نیست
درود
فکر کنم این درست باشه
دوستان هیچ راهی برای بالا بردن کیفیت ارتباط با انتن های bts نیست در ضمن من توی سایت mtnclub.ir خوندم میشه با نرم افزار مخصوص نوکیا اگه اشتباه نکنم اسمش field test میشه یه کارای کرد اونم برای مدل های s60v2 به بالا دوستان در این مورد اطلاعاتی ندارند
سپاسگذارم
من تا 5 روزه دیگه قطعا میرم روی همراه اول. چون شدیدا سرعتش بالاست.با تستی که روی خود گوشی گرفتم واسه دیدن یه کلیپ 10 دقیقه ای با سیم کارت ایرانسل 2 دقیقه طول کشید که فقط بافرینگش بیاد. و 2دقیقه طول کشید واسه ی 4 دقیقه فیلم بافرکنه.
ولی
ولی....
با همراه اول من همون فیلم رو در 30 ثانیه به صورت کامل بافر کردم. یعنی تا کلیپ رو زدم و ویدیو پلیرش فعال شد 5 ثانیه بعدش شروع به بافر کرد و در کمتر از 30 ثانیه بافر کرد و فیلم رو پخش کرد.
یعنی من فکر کنم با همراه اول بالای 30 رسیو داشته باشم. الان با ایرانسل زیر 15. و بیشتر 12 و 10 رسیو دارم.
خیلی واسم جالب بود. سرعت فوق العاده ای توی منطقه ی ما داره. پس توصیه میکنم قبل از فعال سازی سیستم اشتراک GRPS این تست رو روی دو تا سیم کارت انجام بدین تا بهترین سرعت رو داشته باشین.
قبلا در موردش بحث شده
اگه بتونی نسخه جاوای این برنامه رو گیر بیاری یه جایزه تپل مهمون همه بچه های اینجا هستی![]()
سلام
من با n91و 5800 , n97 و n79 تست کردم
تو کرج و ابهر
سرعتش خوبه واقا میارزه
ولی تو کرج n97و 5800 که کلاس 32 هستن بهتر جواب دادن
تو ابهر n91که کلاس 10 هست بهتر جواب داد
تو کرج سرعت بالا میرفت تا 40 اینا
ولی ابهر نهایت 25
میشه سرعتو بالاترم برد؟
نه دیگه نمیشه بیشتر از این پر رو میشی
من نهیات دریافت ثابتی که داشتم 25 کیلو بوده
بصورتردندوم هم که اشاره کردم تا 45 هم میره ولی یک ثانیه هم ثابت نمی مونه اون هم به خاطر اینه که یه دفعه فشار اب میزنه بالا و طغیان میکنه وگرنه درحالت عادی روی 20 کیلو برثانیه باید حساب کنی. هرکی به این معیار رسید خوبه وگرنه زیر این باید بره سرویسشو با همراه اول عوض کنه.![]()
اوکی
حالا یه چیزی میشه 2 کانتک gprs ایرانسلو داشت تو کامپیوتر؟
راستی این دانگل usb ها تا چند کیلو بایت دریافتی دارن؟
ایرانسل بدن نمیزنه زیرش؟
نه دیگه داداش برای ن گزینه نمیشه لامصبی اگه میشد 2 تا کانکشن داشت که خیلی خوش به حالم میشد من قبلا پیگری کردم و نتیجه خوبین داشته باید یه سیستم رو فدای این کار بکنی که صبح تا شب روشن باشه با یه برنامه تحت لینوکس ( ویندوز نه!!)) کامپیوتر رو روشن میکنی و بهش دست نزنی تا این سیستم راهبیفته که عاقلانه هم نیت چون بهتره روی سیستم دومی همون کانکشن رو برقرار کنی.
فعلا برای این گزینه راهی نیست و فقط یه راه هست که پول 2 تا اکانت رو بدی یه سرویس توپ بخری . متاسفانه من خیلی پیگیری کردم داداش نمیشه.
این دانگلها چه از لحاظ پایداری سرعت چه کیفیت و خلاصه بقیه موارد خیلی بهتر هسند
سرعت دریافتی 2-3 کیلو بیشتره.
و به احتمال زیاد هم قطعی کمتر میشه چون که اصل قضیه همین دانگل لامصبه که قیمتش خیلی بالاست وگرنه بهترین روش همینه چون توی موبایل باید عملیات تبدیل بصورت فجیع پیچیده بشه
خو موبایل هم یه وسیله ارتباط صوتیه و چیپستی که برای خاصیت مودم روی این موبایل گذاشتند از این چیپستی که برای دانگل استفاده میشه قوی تر هستش.
همیشه هم بهتره که از وسیله ای که مخصوص این کار هست استفاده بشه .
مثل این می مونه که ما بگیم با قاشق زمین رو بکنند درصورتی که باید با بیل زمین رو بکنند.
سئوالی هست بپرس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)