تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 44 اولاول ... 33394041424344 آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 433

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390 | پیش فصل

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گزارشی از شب عروسی جنجالی ترین چهره لیگ هفتم:

سرباز احمدی داماد شد

هنوز فراموش نكرده‌ايم كه سرباز احمدي، قرباني واقعي آن جدال ناميمون سپاهان – پرسپوليس كه در راه برقراري نظم در ورزشگاه، چشمان خود را از دست داده بود، چگونه مدت‌ها تيتر اول روزنامه‌ها و سوژه‌ اصلي برنامه‌هاي ورزشي شده بود؟!

هنوز از ياد نبرده‌ايم كه چگونه مسوولان زيادي سعي مي‌كردند با كمك كردن به وي در مركز لنز دوربين‌هاي عكاسان قرار بگيرند و مطرح شوند، اما امروز خبري از هيچ كدام آنها نيست! سرباز احمدي امروز ديگر نه يك سوژه داغ است و نه بهانه‌اي براي معروف و محبوب شدن، پس چرا بايد منتظر باشيم كه باز هم مورد توجه رسانه‌ها قرار بگيرد؟!

هفته قبل به اطلاعتان رسانده بوديم كه سرباز احمدي در آستانه ازدواج است و حالا خوشحاليم كه به اطلاعتان برسانيم وي بعد از برگزاري يك مراسم سنتي و ساده در روستاي سورش‌جان در 20 كيلومتري شهركرد، با شريك زندگي‌اش پيمان مقدس ازدواج را رسما امضا كرد.

اما در اين مراسم ساده و بي‌تكلف نه خبري از محمدرضا ساكتي بود كه روزي وعده داده بود وي را به استخدام شركت فولاد مباركه درمي‌آورد و نه خبري از عكاساني كه ماه‌ها با فلاش‌هاي كور كننده‌شان، آن چند درصد باقيمانده از بينايي وي را هم آزار داده بودند!

فقط قاضي شرافتمندي كه روزي براي احقاق حق وي جلوي عده كثيري ايستاده بود، در كنار اين زوج قرار گرفت و ازدواج‌شان را به آنها تبريك گفت. آري، او كسي نبود به جز عبدالرحمن شاه‌حسيني، رييس سابق كميته انضباطي و قاضي امروز دادگستري!

سرباز احمدي در همان روز عروسي‌اش نامه‌اي خطاب به ملت و فوتبالدوستان ايراني نوشت و ما را وسيله‌اي ساخت براي انتشار آن، اما از آنجا كه در آن زمان فوتبالي‌ها در تب و تاب جام جهاني بودند، مي‌دانستيم كه چاپ اين نامه برش و نفوذي كه بايد را نخواهد داشت، پس صبر كرديم كه جام‌جهاني با تمام هياهوهايش تمام شود بلكه تاثير نوشته‌هاي احمدي بيشتر از قبل شود؛ اين شما و اين نامه‌اي كه خود او براي شما نوشته است:

به نام خدا
    با ياد و نام خداوند بزرگ، خداوندي كه ناظر اعمال همه انسان‌هاست، هم پاداش مي‌دهد و هم كيفر. سلام من به تمام مردم ايران؛ خصوصا تمامي اهالي ورزش و به ويژه فوتبالي‌ها؟!

آنان كه بصيرت دارند همه چيز را ديدند و آنان كه بصيرت ندارند هيچ‌چيز را نديدند و نخواهند ديد. من محمد هستم يادتان هست محمد كيست؟ همان سرباز احمدي كه امروز همه مردم ايران من را با يك حادثه تلخ تاريخي در فوتبال مي‌شناسند.

اين يادداشت را در شب عروسيم مي‌نويسم (می گویم تا برایم بنویسند!). شايد آخرين يادداشت من درخصوص آن حادثه تلخ باشد. يادتان مي‌آيد در مسابقه فوتبال بين تيم‌هاي سپاهان و پيروزي در ورزشگاه فولادشهر اصفهان در حال انجام خدمت مقدس سربازي ناجوانمردانه توسط شخص يا اشخاصي مورد حمله قرار گرفتم و بينايي‌ام را از دست دادم.

يكي از چشمانم تخليه شد و چشم ديگرم نمي‌بيند و فقط تاريكي را از روشنايي تشخيص مي‌دهم. حدود سه سال است كه نه جايي را ديدم و نه شخصي را... نمي‌دانم اين رنج چقدر مادر و پدرم و ساير عزيزانم را پير كرده است.

اگر بخواهم بگويم كه در اين مدت چه بر من گذشته، كتابي با هزار صفحه خواهد شد. بس است، امشب شب عروسي من است و قرار است زندگي مشتركم را با وضعيت به‌وجود آمده شروع كنم. قرار است همه با هم شادي كنيم.

ولي هدف اينجانب از نوشتن اين نامه علاوه بر عبرت ديگران، قدرشناسي و تشكر از اشخاصي است كه طي اين مدت همواره در جهت احقاق حق، رفع مشكلات، درمان و همدردي با اينجانب از هيچ كوششي فروگذار ننمودند. تشكر مي‌نمايم از:

صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران، كميته سابق انضباطي فدراسيون فوتبال، فرمانده محترم نيروي انتظامي سردار احمدي‌مقدم، تمامي روزنامه‌هاي ورزشي، جناب سرهنگ رادبين و پرسنل هتل پرديس نيروي انتظامي و تشكر ويژه از اشخاص ذيل كه در شب عروسي، اينجانب را مورد عنايت ويژه قرار دادند: جناب آقاي دكتر فتح‌ا...زاده عضو محترم هيات رييسه فدراسيون فوتبال و سرپرست باشگاه استقلال، جناب آقاي كاشاني عضو شوراي شهر تهران و سرپرست باشگاه پيروزي و اعضاي سابق كميته انضباطي فدراسيون فوتبال.

كلام آخر:
    امسال از طريق رسانه‌ها شنيدم كه متاسفانه به كرات در فوتبال ما درگيري وجود داشت. نگران مابقي جوانان اين مرز و بوم هستم. هرگز نمي‌بينم ولي نشنوم كه ديگري هم چون من شود، مسوولان بيكار نباشند و يك بار براي هميشه چاره‌اي اساسي بينديشند.

با تشكر
    سرباز فداكار ميهن
    محمد احمدي
    3/ 4/ 1389

منبع: روزنامه ورزشی گل

---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------

پژمان نوري در نزديكي‌هاي پرسپوليس

با استفاده از سهمیه ملی پوشان

مرجع خبری پرسپولیس : تلاش كاپيتان كريم و حبيب كاشاني براي بازگرداندن پژمان نوري به پرسپوليس همچنان ادامه دارد. آنها مي‌كوشند تا دايي را متقاعد به جذب پژمان نوري كنند.

دايي اما هنوز راضي نشده تا كاپيتان ملوان راهي پرسپوليس شود، مشكل دايي با پژمان نوري فني نيست و اختلاف طرفين بيشتر برمي‌گرددبه دوران حضور دايي روي نيمكت تيم ملي. حالا و در حالي كه زمان نقل و انتقالات براي تيم‌ها به پايان رسيده پژمان نوري با استفاده از تبصره ملي‌پوش بودن اين اختيار را دارد تا يكي دو روز پس از بازگشت از اردوي اتريش تيم جديد خود را انتخاب كند.

همين مسأله باعث شده تا كريم باقري و حبيب كاشاني آخرين تلاش‌هاي خود را براي جلب رضايت دايي انجام دهند. گفته مي‌شود حسين بادامكي و مازيار زارع هم تا حدود زيادي سعي در جلب نظر دايي دارند تا زمينه براي بازگشت نوري به پرسپوليس فراهم شود. در همين حال شنيده مي‌شود رضايت اوليه دايي براي پرسپوليسي شدن پژمان نوري جلب شده و سرمربي قرمزها ok ابتدايي را به حبيب كاشاني داده.

بايد منتظر ماند و ديد آيا پس از بازگشت تيم ملي از اتريش پژمان آخرين سهميه ليگ برتري پرسپوليس را اشغال مي‌كند يا دايي همچنان روي مواضع قديمي خود پافشاري مي‌كند؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

محمد پروین: دايي شرط نگذاشت، خودم قول دادم كه بهترين باشم

بازگشت محمد پروين به پرسپوليس آن هم بعد از تمام آن حرف و حديث‌ها كمي عجيب بود. البته بزرگترين اتفاقي كه پس از بازگشت پروين كوچك به پرسپوليس افتاد اين بود كه علي پروين بار ديگر تغيير موضع داد و به اين نتيجه رسيد كه پرسپوليس به جاي استيل‌آذين مي‌تواند مدعي اول قهرماني باشد!

*چه شد كه دوباره به پرسپوليس برگشتي؟
    من جايي نرفته بودم كه برگردم. من بازيكن پرسپوليس بودم و در تيم خودم ماندم.

*يعني به اين زودي فراموش كردي كه چه اتفاقاتي افتاد؟
    نه فراموش نكردم. حرف من اين است كه من از پرسپوليس جدا نشده بودم. من با باشگاه دچار سوءتفاهم شده بودم و حالا با توجه به حل شدن مشكلات در پرسپوليس ماندم.

*در جلسه‌ات با كاشاني و دايي چه گذشت؟
    هيچي... صحبت كرديم. قرار شد يك سال ديگر در پرسپوليس بمانم و به كارم در اين تيم ادامه دهم. در طول اين مدت صحبت‌هايي شد كه به شدت مرا اذيت كرد. هر روز بحث رضايتنامه، پول و جدايي از پرسپوليس سوژه اصلي ما شده بود و همين باعث شد تا بعد از جلسه با كاشاني و دايي قيد همه آن حرف‌ها را بزنم. خودتان مي‌دانيد كه پرسپوليس عشق من است و از بچگي با اين تيم زندگي كرده‌ام. برايم خيلي سخت بود كه اين طوري از پرسپوليس جدا شوم.

*البته در اين بين يك اتفاق جالب ديگر هم افتاد و آن رفع شدن سوءتفاهمات علي پروين با كاشاني بود.
    اين چيزها به من ربطي ندارد. اگر اتفاقي بين بابا و كاشاني افتاده به خودشان مربوط است. اين را ياد گرفته‌ام كه به كار ديگران كاري نداشته باشم و در دنياي حرفه‌اي فوتبال فقط به كار خودم بپردازم.

*ماجراي مكالمه تلفني تو با كاشاني چي بود؟ مي‌گفتند كه شروع خيلي از اختلاف‌ها از آنجا بوده.
    اين حرف‌ها صحت ندارد. من با حاج حبيب فقط در مورد كار خودم صحبت كردم و هيچ مشكلي هم با كاشاني نداشتم. به هر حال خدا را شكر كه همه چيز حل شد.

*در جلسه‌ات با دايي چه گذشت؟
    برخلاف آن حرف‌هايي كه بعضي‌ها پشت سر دايي مي‌زنند، او آدم خوب و بامنطقي است. حتي وقتي هم كه قرار بود از پرسپوليس جدا شوم تعريف دايي و باشگاه را كردم و هنوز هم روي حرفم هستم. با دايي در مورد كارمان صحبت كرديم و او از من خواست تا با تمام قدرت كار كنم. پرسپوليس امسال بايد در سه جام شركت كند و بدون شك تيم كار سختي را پيش رو دارد.

*مي‌گفتند كه دايي براي تو سه شرط بزرگ گذاشته!
    چه شرطي؟

*اينكه علي پروين كوچكترين دخالتي نداشته باشد... اينكه تو حق صحبت و اعتراض نداري و اينكه اگر تا هر وقت نيمكت‌نشين شدي حرفي نزني!
    خنده‌دار است... نمي‌دانم چه كسي اين حرف‌ها را زده ولي با دايي كوچكترين صحبتي در اين مورد نداشته‌ام. دايي و من صحبت‌هاي خوبي با هم داشتيم و اميدوارم كه بتوانم جواب محبت‌هاي دايي را بدهم. در ضمن اين را بنويسيد كسي در پرسپوليس بازي مي‌كند اينقدر با حاشيه‌ها آشناست كه گول اين حرف‌ها را نخورد.

*اين موضوع حتي اگر شايعه هم باشد جالب است چون در مهمترين بخش آن به دخالت‌هاي علي پروين اشاره شده!
    (خنده) خودت بگو كه بابا تا حالا چقدر در كار من دخالت داشته كه حالا داشته باشد. از وقتي كه چشم باز كرده‌ام، او فقط اين را گفته كه در كار من دخالت نمي‌كند و اين موضوع را تا همين امروز هم ادامه داده. در همين جريان آخري هم كه اتفاق افتاد، بابا دخالتي نكرد. مهمترين بخش اين قضيه جايي بود كه بابا با كاشاني صحبت كرد و سوءتفاهمات تمام شد. دلم نمي‌خواهد راجع به مسايل فصل پيش صحبت كنم. ماجراهاي فصل پيش مربوط به همان دوره است و بهتر است كه ديگر در مورد آن حرف نزنيم.

*پس با اين حساب منتظر محمد پروين با شماره هفت هستيم...
    امسال مي‌خواهم همه چيز را جبران كنم. فصل پيش روزهاي بدي را داشتم و حالا به اين اميد تمرين مي‌كنم كه همه چيز را جبران كنم.

کد:

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دایی : کفاشیان صلاحیت اظهار نظر درباره تصمیمات فیفا ندارد

علی دایی سرمربی پرسپولیس بعد از بازی دوستانه تیمش مقابل نیروی زمینی گفت: کفاشیان فقط رییس فدراسیون فوتبال است و اصلا حق ندارد راجع به تصمیمات فیفا اظهار نظر کند.
    سرمربی پرسپولیس بعد از بازی دوستانه تیمش مقابل نیروی زمینی درباره اظهارات رئیس فدراسیون فوتبال گفت: کفاشیان فقط رییس فدراسیون فوتبال است و اصلا حق ندارد راجع به تصمیمات فیفا اظهار نظر کند. مسائل زیادی راجع به بیت‌المال است و من مدارک زیادی در اختیار دارم دال بر اینکه چه کسانی به بیت المال ضربه می‌زنند و می‌توانم هر موقع خواستند همه‌ی این‌ها را به مردم نشان دهم.

علی دایی همچنین در خصوص رای کمیته انضباطی در موضوع شکایت او از فدراسیون تصریح کرد: رای کمیته‌ی انضباطی خنده‌دار است؛ چرا که اصلا این موضوع که من پس از اخراج از تیم ملی چه مدت زمانی بیکار مانده‌ام، به کمیته‌ی انضباطی ارتباطی ندارد. متاسفانه آقای شریفی هم خودشان را از این قضیه کنار کشیدند.

من فقط می‌خواهم حق خود را بگیرم و مدارک زیادی در این موضوع برای دفاع از خود در دست دارم. من به عنوان سرمربی تیم ملی مشغول به کار بودم و پس از اینکه جایگاه من را به یک نفر دیگر داده بودند دیگر نمی‌توانستم عملا هیچ کاری انجام دهم.

گفتنی است هفته گذشته پس از بی نتیجه ماندن رسیدگی به شکایت علی دایی در کمیته انضباطی و شورای استیناف وی تهدید کرد در صورت عدم نتیجه گیری در دریافت مطالبات خود به فیفا شکایت خواهد کرد.

کد:
    Last edited by mojtaba-civil; 22-07-2010 at 18:27.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من مدارک زیادی در اختیار دارم دال بر اینکه چه کسانی به بیت المال ضربه می‌زنند و می‌توانم هر موقع خواستند همه‌ی این‌ها را به مردم نشان دهم.
    یعنی اینکه تا موقعی که با هم بودید دور هم بیت المال رو میل می کردید مشکلی نداشت الان که سهمت رو نمی دن حق یا نا حق!!! مدارک و اسناد داری...

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

یعنی اینکه تا موقعی که با هم بودید دور هم بیت المال رو میل می کردید مشکلی نداشت الان که سهمت رو نمی دن حق یا نا حق!!! مدارک و اسناد داری...
    آخرش مجبور میشند کل پول را به دایی بدند.کفاشیان حریف دایی نمیشه.اون از زمانی که بازیکن بود همش فیکس بود و اینم حالا که مربی شده.رییس فوتبال ایرانه علی آقا

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آخرش مجبور میشند کل پول را به دایی بدند.کفاشیان حریف دایی نمیشه.اون از زمانی که بازیکن بود همش فیکس بود و اینم حالا که مربی شده.رییس فوتبال ایرانه علی آقا
    اینم از عواقب تربیت بدنی و فدراسیون فوتبال غیر متخصص.
    علی آبادی که حتما میدونین مدرک کارشناسی عمران داره و بساز بفروش بود و دیدین که چه جور میخواست فدراسیون فوتبال رو هم غصب کنه که وقتی دید نمیتونه یکی از عوامل خودشو رییس کرد.
    خداییش اون چند سال هیچ کاری رو عقل و منطق نبود، همونطور که الان نیست. ولی اونوقت خیلی بدتر بود.
    اول که باعث تعلیق فوتبال ایران شدن و همه چیز رو انداختن گردن مسایل سیاسی. بعدش هم سر انتخاب سرمربی اون همه ملت رو گذاشتن سر کار.
    دادکان تو اون برنامه جنجالی 90 خوب روشنگری کرد. دمش گرم.

---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------

معدنچی : پرسپولیسی ها گفتند جای خالی نداریم

هافبك تيم ملي فوتبال گفت: واقعا برخي چيزها كه نوشته بودند اشتباه بود و من در محوطه اطراف كمپي كه در اتريش بوديم چيزي به نام گاوداري نديدم.

معدنچي در خصوص اين كه چرا به پرسپوليس نرفت، تصريح كرد: بعد از 3 سال به ايران آمدم و انگيزه بسيار بالايي در ليگ دهم دارم. نمي‌خواستم در مورد اين موضوع حرف بزنم اما صحبت‌هايي با پرسپوليس كردم ولي به توافق نرسيديم.

مشكل من به هيچ عنوان مالي نبود و پس از صحبت‌هايي كه با مسئولان اين باشگاه داشتم يك باره به من اعلام شد كه پرسپوليس جاي خالي ندارد. دوست داشتم به پرسپوليس بروم اما مجبورم الان با توجه به قراردادي كه با استيل‌آذين دارم فقط به اين تيم فكر كنم. با توجه به قراردادي كه با استيل‌آذين دارم سعي خواهم كرد يكي از سال‌هاي رويايي خودم را در اين تيم داشته باشم.

بازيكن استيل آذين يادآور شد: براي پرسپوليس كه در آسيا بايد حاضر شود از صميم قلب آرزوي موفقيت مي‌كنم و اميدوارم در ادامه كار روند صعودي داشته باشد.

مهرزاد معدنچي عنوان كرد: بعد از اردوي استيل‌آذين در اتريش با هماهنگي انجام شده به اردوي تيم ملي ملحق شدم كه متاسفانه در اولين بازي دوستانه تيم ملي عضله ران پاي من دچار كشيدگي شد. به همين دليل به مدت 4 روز مجبور شدم به تمرينات انفرادي بپردازم و فقط فيزيوتراپي و آب درماني كردم.

بازيكن استيل‌‌آذين افزود: ‌پس از اين ماجرا مسئولان باشگاه استيل‌آذين تماس گرفتند و خواستار برگشت من به ايران شدند كه خوشبختانه با اين موضوع موافقت شد و به همراه كريمي به ايران برگشتم.

معدنچي در خصوص اردوي تيم ملي در اتريش گفت: اردوي نسبتا خوبي بود. 3 بازي دوستانه انجام داديم كه من در 2 ديدار حضور داشتم. در يك مسابقه بازي كردم و در ديگري فقط نظاره‌گر شدم. بازي‌هاي بدي نبود اما در ديدار دوم به مراتب بهتر از بازي اول بازي كرديم و دليلش اين بود كه بازيكنان تا حدودي از شرايط بدنسازي تيم خود خارج شده و راحت‌تر بازي كردند. در مجموع اردوي خوبي در اتريش داشتيم.

معدنچي در خصوص آخرين وضعيت خود گفت: از ديروز نرم دويدن را شروع كردم و فكر كنم دو روز بايد با احتياط تمرين كنم. سپس تمرينات سرعتي خود را دنبال خواهم كرد تا به بازي با فولاد برسم اما وضعيتم در خصوص بازي با فولاد 50 به 50 است كه آيا در بازي بازي خواهم كرد يا خير.

معدنچي در جواب اين سؤال كه آيا قرار گرفتن ستاره‌ها در استيل‌آذين مشكل‌ساز نخواهد شد، گفت: طبيعي است كار براي ما سخت خواهد بود. بازيكنان خوبي داريم كه چند سال در ليگ ايران در كنار هم قرار گرفتند و تجربه‌هاي خوبي دارند. مي‌توانيم تيم خوبي داشته باشيم اما رمز موفقيت استيل‌آذين بايد رفاقت باشد. بازيكنان اسمي داريم و مطمئنا رفاقت به ما كمك مي‌كند كه قهرمان شويم در غير اين صورت شايد به مشكل بخوريم.

معدنچي در پايان در جواب اين سؤال كه آيا حواشي‌هاي اتريش را تائيد مي‌كنيد يا نه گفت: اردوي خوبي داشتيم و واقعا برخي چيزها كه نوشته بودند اشتباه بود اما من در مورد اين موضوع اصلا حرف نمي‌زنم. فقط مي‌گويم شخصا در محوطه اطراف كمپي كه در اتريش بوديم چيزي به نام گاوداري نديدم.
    Last edited by mojtaba-civil; 24-07-2010 at 14:34.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ITC اوسال و مازیار رسید

کانون هواداران پرسپولیس : ITC بازیکنان پرسپولیس دیروز(پنجشنبه) به فدراسیون فوتبال ایران رسید.
    ITC "هروه اوسال" و "مازیار زارع" از طریق فدراسیون بلژیک و امارات صادر شد و دیروز به فدراسیون فوتبال ایران رسید. با توجه به این موضوع این 2 بازیکن مشکلی برای بازی در لیگ برتر ندارند.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گزارش ویژه: در انتظار آندو یا رستگاری با پژمان؟

مرجع خبری پرسپولیس : در همین حال از گوشه و کنار شنیده می شود سام آلاردایس سرمربی بلکبرن از شرایط آندو راضی نیست و به دنبال گزینه های دیگری برای پست هافبک دفاعی می گردد.

به گزارش اختصاصی مرجع خبری؛ روز پنجشنبه از طریق همین پایگاه از حضور قریب الوقوع پژمان نوری در پرسپولیس نوشتیم که ساعتی بعد از انتشار این خبر بازتاب های گوناگونی در رسانه های ورزشی به گوش می رسید.

محمد انوری دبیر هیئت فوتبال استان تهران امروز در گفت و گو با خبرگزاری فارس و در پاسخ به این سوال که آیا پژمان نوری می تواند با پرسپولیس قرار داد امضا کند یا خیر؟ حضور کاپیتان ملوان در پرسپولیس را منوط به اجازه سازمان لیگ فدراسیون دانست.

در همین حال عزیزالله محمدی رئیس سازمان لیگ فدراسیون فوتبال تلویحا حضور نوری در پرسپولیس را بلامانع دانست تا پرونده حضور پژمان در پرسپولیس وارد فاز تازه ای شود.

در همین حال و از گوشه و کنار خبر می رسد آندرانیک تیموریان که این روزها در تمرینات بلکبرن حضور دارد به پرسپولیسی ها پیغام داده منتظر او باشند. گویا سام آلاردایس از شرایط آندو رضایت ندارد و به دنبال گزینه های دیگری برای پست هافبک دفاعی خواهد رفت.

یک روزنامه انگلیسی زبان از حضور یک بازیکن 18 ساله به جای آندو در تمرینات بلکبرن خبر داده است. با این حال در صورت عدم توافق تیموریان با طرف انگلیسی، سرخ ها رقیب سرسختی چون استیل آذین را برای جذب آندو دارند.

این در حالیست که حضور نوری در پرسپولیس محتمل به نظر می رسد اما احتمال بازگشت آندو به ایران مسئولان باشگاه پرسپولیس را دچار شک و تردید کرده است.

در حالی که امروز کنفرانس مطبوعاتی باشگاه پرسپولیس برگزار خواهد شد، به نظر می رسد حضور پژمان نوری در پرسپولیس از محورهای سوالات خبرنگاران باشند. گزارش مرجع خبری از کنفرانس مطبوعاتی باشگاه پرسپولیس امشب از طریق همین پایگاه در اختیار هواداران قرار خواهد گرفت.

کد:

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

عزیز محمدي: نوري در صورت عدم توافق با ملوان فقط يك هفته نمي‌تواند بازي كند

مرجع خبری پرسپولیس : رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال گفت: پژمان نوري در صورت عدم توافق با ملوان فقط يك هفته نمي‌تواند بازي كند و پس از آن منعي براي حضور در ميادين ندارد.

عزيز محمدي درباره مشكل پژمان نوري براي قرارداد بستن با تيم هاي ليگ برتري در صورت عدم توافق با ملوان انزلي اظهار داشت: با پژمان نوري قبل از اينكه همراه تيم ملي به اتريش برود صحبت هاي لازم را انجام داديم. قرار شد چون مهلت نقل و انتقالات تا قبل از سفر تيم ملي به ايران تمام مي شد وي با ملوان قرارداد مشروط امضا كند تا نامش در سازمان ليگ رد شود.

وي افزود: به نوري اعلام كرديم اين قرارداد در صورتي كه ملوان حق و حقوقش را بدهد ثبت مي شود و اگر با ملوان به توافق نرسد بازيكن آزاد مي شود و مي تواند با تيم هاي ديگر قرارداد امضا كند. بازيكن آزاد هم فقط يك هفته نمي تواند به ميدان برود و بعد مي تواند بازي كند.

کد:

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

رضايى: بهترين بازى ها را براى پرسپوليس انجام مى دهم

مرجع خبری پرسپولیس : پرسپوليس ليگ دهم به زعم خيلى ها مى تواند يكى از مدعيان اصلى قهرمانى باشد. با پايان اردوى تيم ملى در اتريش حالا همه بازيكنان به تيمهايشان برگشته اند. حالا و در فاصله چند روز مانده به آغاز رقابت هاى ليگ نهم، تيمها آخرين تمرينات را پشت سر مى گذارند تا با قدرت استارت ليگ را بزنند.

بازيكنى كه فصل پيش به نوعى سهم بسيار زيادى در بقاى فولاد در ليگ داشت حالا بايد به عنوان مهاجم در تركيب تيم پرسپوليس به ميدان برود. در ادامه مصاحبه را با غلامرضا رضايى بخوانيد:

• اردوى اتريش به همراه تيم ملى چطور بود؟
    - اردوى خوبى را پشت سر گذاشتيم و خدا را شكر به جز معدنچى كه دچار مصدوميت شد همگى سالم به كشور برگشتيم.

• صحبت هاى زيادى در خصوص كمپ تيم ملى و نداشتن كولر هتل محل اسكان تيم ملى شنيده شده بود. در اين خصوص صحبت كن.
    به نظر همه چيز خوب بود. هم هتل و هم كمپ تيم ملى مشكلى نداشتند. به خاطر هواى خوب اين مناطق، آنها اكثراً كولر ندارند و به نظر من كه اين اردو به لحاظ شرایط کمپ و هتل هیچ مشکلی نداشت.

• ۳ بازى تداركاتى ماحصل اين اردو بود. اين بازى ها را چطور ديدى؟
    - ما ۳ بازى انجام داديم كه به نظرم هر ۳ آنها تيمهاى خوبى بودند. بازى اول و دوم درگيرانه بودند و فكر مى كنم لاتزيو از همه شان بهتر بود اما آنها هم در دوره بدنسازى بودند. با اين حال فكر مى كنم مقابل اين تيم خوب كار كرديم و نشان داديم جلو تيمهاى قوى هم مى توانيم موفق باشيم و حتى مى توانستيم لاتزيو را شكست دهيم.

• راجع به پرسپوليس هم صحبت كنيم. اين دورى چند روزه از تيم باعث نمى شود هماهنگى ات با تيم از بين برود؟
    - خب اين موضوع بى تاثير نيست اما در اين چند روزى كه تا شروع ليگ زمان داريم سعى مى كنم به هماهنگى با تيم برسم.

• در اولين بازى به مصاف تيمى مى رويد كه به هواداران پرشورش معروف است. با اين شرايط اولين بازى ليگ را چطور مى بينى؟
    - درست است كه هواداران تراكتورسازى بسيار پر شور هستند اما پرسپوليس بيشترين طرفدار را در ليگ دارد و مطمئن باشند هواداران ما مثل سال گذشته كه تيم را حمايت كردند امسال هم تنهايمان نمى گذارند.

• استارت ليگ را با تراكتورسازى مى زنيد. به لحاظ فنى چه ارزيابى از اين بازى دارى؟
    - اولين بازى هميشه براى هر تيمى مشكل است. مطمئن باشيد در اولين بازى شاهد يك فوتبال كاملاً هجومى از پرسپوليس خواهيد بود. تمام تلاش ما بر اين است تا اولين قدم را محكم بر مى داريم و استارت ليگ را با پيروزى پشت سر بگذاريم.

• بسيارى پرسپوليس اين فصل را جزو مدعيان اصلى قهرمانى مى دانند. نظرت در اين خصوص چيست؟
    - امسال تيمها همگى يارگيرى خوبى داشته اند. قطعاً كار سختى پيش رو خواهيم داشت اما هدف ما قهرمانى است و براى كسب اين مهم از بازى اول تنها براى كسب ۳ امتياز به ميدان مى رويم.

• چه تيمهايى را رقيب اصلى تان در اين راه مى دانيد؟
    - سپاهان، استقلال، ذوب آهن و استيل آذين حريفان اصلى ما در ليگ امسال خواهند بود.

• قول آقاى گلى نمى دهيد؟
    - قول آقاى گلى كه نمى توان داد اما قول مى دهم بهترين بازى ها را با پرسپوليس انجام دهم. مهم هدف پرسپوليس است و من هيچ وقت به دنبال منافع خود نبودم بلكه مهم موفقيت تيم است.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •