تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 429 از 461 اولاول ... 329379419425426427428429430431432433439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,281 به 4,290 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ممنون داداش،اولا خدمت اون دوستمون عرض کنم من همیشه فونت 5 میزنم بعدم خب بهرحال باید یه تنوعی باشه،من همه گزارشگرارو تست زدم جز عرب و اسپانیولی،در ضمن داداش میشه روش نصبشم بگی
    ممنون
    این پستا واسه حل کردن مشکلاست دیگه،حالا این که زیاد جدی نیست اما یه پست عربی رفتم واسه درست کردن مشکل گزارشگر اینقدر راهو رفتن تا برنامه black درستش کردن،اما حیف که رو سیستم من ج نمیده و بازیو پاک میکنه.خیلی حرف زدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

ممنون داداش،اولا خدمت اون دوستمون عرض کنم من همیشه فونت 5 میزنم بعدم خب بهرحال باید یه تنوعی باشه،من همه گزارشگرارو تست زدم جز عرب و اسپانیولی،در ضمن داداش میشه روش نصبشم بگی
    ممنون
    این پستا واسه حل کردن مشکلاست دیگه،حالا این که زیاد جدی نیست اما یه پست عربی رفتم واسه درست کردن مشکل گزارشگر اینقدر راهو رفتن تا برنامه black درستش کردن،اما حیف که رو سیستم من ج نمیده و بازیو پاک میکنه.خیلی حرف زدم

اره چرا نگم!
    ببین بعد دانلود برنامه اون رو باس نصب کنی. نصبش مثه برنامه های عادیه دیگس. اما توو قسمت انتخاب مسیر نصب برنامه باس اونجایی که فیفا12 رو نصب کردیو ادرسشو بهش بدی. مثلا من فیفام توو درایو C هستش. پس مسیر نصب برنامه اینطوری می شه: C:/Program file/EA Sport/Fifa 12/Game. یعنی توو باس در اصل توو پوشه ی Game برنامه رو نصب کنی.
    اما وقتی که این ادرسو انتخاب می کنی خود برنامه اخره این ادرس یه اسمه دیگه به نام myprog (یه همچین چیزی) رو می زاره یعنی اینجوری میشه C:/program file/EA sport/Fifa 12/Game/myprog اگه این حالتی شد ادرس خودت دستی اون /myprog رو پاک کن.یعنی ادرس نصبت فقط باس به صورت همون ادرسی باشه که اولش بهت گفتم. بعد دیگه نصب می شه و می ری توو بازی. اگه بازم مشکلی پیش اومد بهم بگو

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

مسابقات جام دیجیتال فقط با ترکییب بیش فرضه

از مسئول برگزاری و چند نفر دیگه از جمله یکی از داوران پرسیدم گفتن تغییر ترکیب بازی بطوری که ترکیب جزو ترکیبهای پیشنهادی و پیشفرض باشه مشکلی نیست. یعنی میشه ترکیبو عوض کرد ولی نمیشه جای بازیکنا رو تغییر داد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اره چرا نگم!
    ببین بعد دانلود برنامه اون رو باس نصب کنی. نصبش مثه برنامه های عادیه دیگس. اما توو قسمت انتخاب مسیر نصب برنامه باس اونجایی که فیفا12 رو نصب کردیو ادرسشو بهش بدی. مثلا من فیفام توو درایو C هستش. پس مسیر نصب برنامه اینطوری می شه: C:/Program file/EA Sport/Fifa 12/Game. یعنی توو باس در اصل توو پوشه ی Game برنامه رو نصب کنی.
    اما وقتی که این ادرسو انتخاب می کنی خود برنامه اخره این ادرس یه اسمه دیگه به نام myprog (یه همچین چیزی) رو می زاره یعنی اینجوری میشه C:/program file/EA sport/Fifa 12/Game/myprog اگه این حالتی شد ادرس خودت دستی اون /myprog رو پاک کن.یعنی ادرس نصبت فقط باس به صورت همون ادرسی باشه که اولش بهت گفتم. بعد دیگه نصب می شه و می ری توو بازی. اگه بازم مشکلی پیش اومد بهم بگو
    داداش این که گفتی میدونم برداشتم کامل نصبش کردم اما وقتی برنامه black رو اجرا میکنم کامل بازیو پاک میکنه یکی از دوستان میگفت واسه اینه که اصلی نیست،از من واسه شرکت سریره،حالا بهرحال امروز با یه ترفندی نصبش کردم
    ولی فقط گزارشگر نه منوی عربی،برا من کافیه همین،حالا اگه لینک گزارشگر اسپانیایی داشتی واسم بذار
    ممنون از وقتی که گذاشتی،خوشحال میشم کمکی از دستم بر اومد واست بکنم
    یه چنتا (باس) بگو حال کنیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

داداش این که گفتی میدونم برداشتم کامل نصبش کردم اما وقتی برنامه black رو اجرا میکنم کامل بازیو پاک میکنه یکی از دوستان میگفت واسه اینه که نسخم نسخه اصلی نیست،از من واسه شرکت سریره،حالا بهرحال امروز با یه ترفندی نصبش کردم
    ولی فقط گزارشگر نه منوی عربی،برا من کافیه همین،حالا اگه لینک گزارشگر اسپانیایی داشتی واسم بذار
    ممنون از وقتی که گذاشتی،خوشحال میشم کمکی از دستم بر اومد واست بکنم
    یه چنتا (باس) بگو حال کنیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام

موقع پنالتی گرفتن هر کاری میکنم ، دروازه بان واسه توپ شیرجه نمیره!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام

موقع پنالتی گرفتن هر کاری میکنم ، دروازه بان واسه توپ شیرجه نمیره!
    آنالوگ راست میخواد
    اونو فعال کنی حله

8. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

امروز رفتم واسه بازی ها...ایکس باکس فیفا 20 نفر بیشتر نبود..احمقا میخاستن تک حذفی((رفت و برگشت))بذارن...

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

سلام، آقا چجوری میشه بعد از زدن گل خوشحالی کرد؟ یادمه توی فیفا 11 میشد بعد از گل خوشحالی خودتو انتخاب کنی
    ممنون

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام، آقا چجوری میشه بعد از زدن گل خوشحالی کرد؟ یادمه توی فیفا 11 میشد بعد از گل خوشحالی خودتو انتخاب کنی
    ممنون
    اینم همونطوره یه مثال جالب ، بعد از گل ال تی رو بگیر ، سه دور آنالوگ راستو بچرخون بعد آرتی رو بزن ، اینطوری بالانس میزنه

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2

12. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •