خواهش میکنم ما هم این جا هستیم برای راهنمایی و تجربه ای که از یه چیزی در اختیار داریم که اونو در اختیار دوستانمون قرار بدیم که خدایی نکرده انتخابشون بد از آب در نیاد و بتونن بهترین انتخاب کرده باشن
خوشبختم منم لیسانس عمران هستم تا اینجا که یه جورایی سختیه 2 رشته مثل همه البته هر کدوم به نوع خودش
شما که خودت اوستایی ببینید هر گوشی حتی می خواد 1100 باشه بستگی داره کجا و چه جوری ضربه بخوره که آسیب ببینه یکی از دوستان قدیمی (حامد) در جریان هست من 2 ماه نگذشته بود از خرید این گوشی , از دستم سر ساختمونی که برای نظارت رفته بودم افتاد زمین طوریش نشد , 1 ماه بعد 4 شنبه سوری بود گوشی از جیبم افتاد روی آسفالت سخت افزاری هیچیش نشد بازم حامد در جریانه فقط 1 خش کوچیک افتاد ! این جوری بگم یه مثال بزنم برات بعضی از بچه های ظریف و نازنازیو دیدی که مثلا می افتن زمین با پوز ؟ بعد بلند میشن !! همه انتظار دارن بچه گریه کنه اما با کمال تعجب میخنده ؟ اینم جریانش این جوریه (به خیلی چیزا بستگی داره شدت ضربه , محل افتادن و غیره) همون جوری که از تجربیات زمین خوردن گوشیه من فهمیدی اینکه هر گوشی بجای p1 بود یا تیکه بزرگش گوشش بود یا اینکه الان دیگه وجود خارجی نداشت

.gif)
جواب بصورت نقل قول.gif)