خواهش میکنم ما هم این جا هستیم برای راهنمایی و تجربه ای که از یه چیزی در اختیار داریم که اونو در اختیار دوستانمون قرار بدیم که خدایی نکرده انتخابشون بد از آب در نیاد و بتونن بهترین انتخاب کرده باشن
خوشبختم منم لیسانس عمران هستم تا اینجا که یه جورایی سختیه 2 رشته مثل همه البته هر کدوم به نوع خودش
شما که خودت اوستایی ببینید هر گوشی حتی می خواد 1100 باشه بستگی داره کجا و چه جوری ضربه بخوره که آسیب ببینه یکی از دوستان قدیمی (حامد) در جریان هست من 2 ماه نگذشته بود از خرید این گوشی , از دستم سر ساختمونی که برای نظارت رفته بودم افتاد زمین طوریش نشد , 1 ماه بعد 4 شنبه سوری بود گوشی از جیبم افتاد روی آسفالت سخت افزاری هیچیش نشد بازم حامد در جریانه فقط 1 خش کوچیک افتاد ! این جوری بگم یه مثال بزنم برات بعضی از بچه های ظریف و نازنازیو دیدی که مثلا می افتن زمین با پوز ؟ بعد بلند میشن !! همه انتظار دارن بچه گریه کنه اما با کمال تعجب میخنده ؟ اینم جریانش این جوریه (به خیلی چیزا بستگی داره شدت ضربه , محل افتادن و غیره) همون جوری که از تجربیات زمین خوردن گوشیه من فهمیدی اینکه هر گوشی بجای p1 بود یا تیکه بزرگش گوشش بود یا اینکه الان دیگه وجود خارجی نداشت