بچه ها کسی برنامه ای نداره که replay های فیفا رو به فرمتهای ویدیویی مثل mp4 تبدیل کنه؟
بچه ها کسی برنامه ای نداره که replay های فیفا رو به فرمتهای ویدیویی مثل mp4 تبدیل کنه؟
سلام به تمامیه بچه ها این پست،ازتون واقعا ممنونم چون خیلی استفاده کردم و خیلی سوالام رفع شد.قربون همگی بروبچ
فقط دوستان یه خواهش اگه میشه یه لینک سالم و تست شده واسه گزارشگر عربی و اسپانیولی میخوام.اگه لطف کنید بذارید ممنونتون میشم.میدونم شاید خیلی راجع بهش حرف زدید ولی اگه میشه لینک جدیدشو بذارید یا بگید کدوم پیج برم.بازم ممنون فقط اون فایل 207 مگابایتی نباشه که با برنامه black باز میشه،پون اونو دارم بازیو پاک میکنه کمپلت
فداتون بشم
دوستان کسی هیچ راه حلی نداره؟
تبدیل که نمیشه کرد...اپلودم که نمیشه کرد همش ارور ea server are not available now میده....replay theater هم که واقع افتضاحه..
پس چیکار کنیم ما این وسط؟![]()
هیچی باید همونطوری ببینیواسه آپلود هم که باید فایل نصبی شما اصلی باشه و نسخه اورجینال داشته باشی (یا cd key ) + یه اکانت ea .
سلام
من با ناپولی یک فصل تجربه ی این سیستمو داشتم. اینو باید خدمتت بگم که برای بهتر شدن دفاع Castom Tactic رو بزار روو Counter Attack و ِDefender line رو بزار روو Cover و اون 3تا دفاتو سعی کن مدافع های اسپیدی بزاری. من اگه جات باشم کیه لینی رو میزارم وست و دو طرفشم 2 مدافع اسپیدی می زارم.
میشه تو مسابقات جام دیجیتال ترکیب تیمو آورد رو یه ترکیب پیشرفض سیستمی؟ میخوام ترکیب سیتی رو بیارم رو 3-5-2 ، اگه نشه واقعا ستمهتا اونجایی که خودم تو قوانین دیدم کاستوم فرمیشن ممنوعه ، یعنی عوض کردن جای بازیکنا و...
بچه ها میشه یه کمکیم به من بکنید گزارشگر عربی میخوام بالا نوشتم بیشتر
اگه کسی داره لینک سالمشو بذاره ممنون میشم
کارمو راه بندازید خیلی وقته دنبالشم
مرسی
یه کم فونتتو بزرگتر بزنی بیتر میبینیم...:((باور کن گزارشکر عربی خیلی هم اش دهن سوزی نیست...گزارشگری بهتر از اندی تاوندسند و یا کلایو تیلدسلی نیست...
سلام عزیز
بیا واست پیدا کردم. توو اینجا برو اولش باس یه ثبت نام کوچولو بکنی بعد هم 4 , 5تا لینک هست واسه دانلود هم نحوه ی نصبش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم نصبش کردم . مثه خود واقعیشون اونجوری هیجانی نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)