با سلام
H.264 قابليت اتصال به تي وي رو در p 1 چطوريه ؟ نرم افزار بايد نصب بشه يا لوازم جانبي و.......؟
با سلام
H.264 قابليت اتصال به تي وي رو در p 1 چطوريه ؟ نرم افزار بايد نصب بشه يا لوازم جانبي و.......؟
فکر نکنم به tv وصل شه..!
تو خيلي سايتها و وبلاگهاديدم با h.264 ميشه حال من نمي دونم اين چيه ؟
تو گوگل اين عبارت رو جستجو كنيد ببينيد چيزي عايدتون ميشه
how to use h.264 in p1
پیغام خصوصی رو برای همین بحث ها گذاشتن![]()
سلام
دوستان گرامی من ازp1خوشم اومده ومی خوام اون رابخرم .
ولی یک فروشنده توی شیرازگفت نخراذیت می کنه و......ازاین حرفها .
حالاشمادوستان باتجربیاتی که درکاربااین گوشی دارید چه پیشنهادی می دهید؟
ولا تا اونجایی که من میدونم کسی از فروشنده نمیپرسه چیو بخرم یا نخرم اون فروشندست جنسش خوب باشه میگه بخر نباشه میگه نخر که یه وقت از جاییه دیگه ای نخری اصلا گیریم راستم گفته باشه تعداد کسایی که عضو این تاپیک هستن و این گوشیو دارن کم نیست و الکی نخریدن با اینکه این گوشی مال 1 سال پیشه ولی میتونم بگم نه چیزی کم داره بلکه خیلی چیزاش هنوز سره از بقیه گوشی های هم رده ای خودش ، شما باید ببینی خودت چی دوست داری
اون اذیت کردن منظورشون چی بوده ؟ اگه از گوشی درست استفاده کنید اصلا اذیت نمیکنه اما اگه درست استفاده نکنی و بلد نباشی درست هکش کنی و اصلا بخوای هکش کنی به صورتی که وارد نباشی آره شاید اذیت بشی اما همشون قابل حل هستش و اولین گوشی هستش که منو اذیت نکرد توی این مدتی که داشتمش و خدایی از همه لحاظ ساپرتم کرده
Last edited by Re Z a; 17-02-2009 at 14:09.
سلام
اول تشکرمی کنم ازاینکه لطف کردی وجواب من رادادی .واقعیتش من لیسانس الکترونیک دارم ودوست دارم
یک گوشی خوب داشته باشم .خیلی وقت هست که دنبال این گوشی هستم .منتهی فروشنده ای
درشیراز که همکار من بود گفت اگراین گوشی زمین بخوره دیگه درست انتن نمی ده وبانرم افزارهامشکل
داره .گوشی راهم داشت ولی به ماگفت نخرکه من مرددشدم .می خواستم ازتجربیات شماهااستفاده کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)