اين pace control واسه چيه؟
پست ها ادغام نمیشن واسه بعضی ها خوب شده
pace control : اصل بازی همینه
با همون دکمه که میگیریم و باش آنالوگ راست رو میزنیم و تکنیک ها و ... رو میزنیم رو به تنهایی میگیریم - LT
واسه دریبل کشویی و تغییر مسیر ها در فضای کم یا یه جورایی همون تکنیک ریز هست. بازی کنی میاد دستت.
این رو خودت باید بش برسی ولی من همون پیشفرض رو میرم (فرمتیشن دیفالت) با تغییراتی جزئیمن ميخام با مادريد فردا تو جام ديجيتال شركت كنم...يه تركيب ايدال بگين...سيستم كه بايد پيش فرض باشه...لاين اپهم پيش فرضه؟
2- رئال مادرید خوراک کانتر اتک هستش.
واسه حمله هم CB join to attack بهترینه![]()
علی من تو یه فصل کریر Legendry زدم تقریبا ما بین فصل بازی دستم اومده بود حتی تو Cup هم رئال رو 2-0 زدم با مالکیت 65% توپ !
یه جوری لم داره اونو باید پیدا کنی , الان چند وقته فقط آنلاین میزنم اونو یادم رفته همین پریروز رفتم بازی کنم از یه ناکجا آبادی 4 تا خوردم![]()
از نظر من لجندری بازم اسونه. وقتی توو یه فصل لجندری 69 تا بازیکنم گل می زنه دیگه شما حسابشو بکن دیگه. به بازیه طرفم بستگی داره. در ضمن همیشه کامپیوتر چه جلو باشه چه عقب دقایق اخر بازی پرس می کنه به طرف دروازت
اون آسونی بر میگرده به اینکه شما نقطه ضعف این درجه دستت اومده باشه . چون زمانی که تیم پرس میکنه دقیقا بهترین وقت برای ضد حمله هست و با کسی مثل Messi راحت میشه گل زد
منم اتفاقا تو این درجه با مسی 61 گل زدم![]()
میخوام گلهام رو اپلود کنم رو سایت ea ولی بازی به سرور وصل نمیشه مشکلش چیه؟
سلام ... من میخواستم بدونم اینجا کسی تجربه بازی با 3-5-2 رو داره ؟! من با یووه و ایتالیا با این فرمیشن بازی میکنم ولی ضعفش تو ضد حمله های حریفه که گوشه ها جا میمونن ... راهی نیست بهینه بشه این ترکیب ؟!
یا شاید tactic خاصی باید استفاده بشه ؟!
Pace رو كه ميدونم واسه تكنيكه اما معناش ربطي به كارايي اش نداره
کنترل قدم یا کنترل سرعت .....
چرا دیگه وقتی LT رو میگیری سرعت بازیکن کامل دست خودته........
دوستان پچ گزارش فارسی نیومده ؟ اصلا میاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)