تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 425 از 461 اولاول ... 325375415421422423424425426427428429435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,241 به 4,250 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان... 2 تا سوال داشتم... من fifa12 روی xbox بازی میکنم... میخواستم ببینم کدوم گزینش هست که توی تورنمنت (لیگ قهرمانان و جام جهانی) شرکت میکنه... هر چی گشتم پیداش نکردم... اصلا گزینه تورنمنت نداره.. بعد امروز با کامپیوتر همینجوری دست گرمی بازی کردم و9 تا بش زدم... مثل اینکه حالت آماتور بوده... میخواستم ببینم چه جوری میشه تیم کامپیوتر رو روو حالت حرفه ای قرار داد که قویتر باشه ... با تشکر....
    1-
    game mode ==> tournaments از اینجا میتونی تو تورنومنتهای مختلفی که تو هر کشور برگزار میشه شرکت کنی مثلا برای انگلیس لیگ برتر اف ای کاپ لیگ کاپ و...
    game mode ==> create tournaments از اینجا میتونی تورنومنت دلخواه با تیم های دلخواه و به صورت دلخواه (حذفی یا به صورت لیگ) برگزار کنی مثلا می تونی جام جهانی رو شبیه سازی کنی
    game mode ==> career mode از اینجا میتونی یه تیم رو انتخاب کنی و به عنوان بازیکن یا مربی یا بازیکن و مربی تو جام های مختلفی که تیمت حضور داره شرکت کنی و بازیکن بخری و ...

2-
    customize fifa ==> settings ==> game settings ==> difficulty level برای شروع رو پروفشنال بذاری به نظرم خوب باشه

2. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

این اخرین بازی من با قدیمیترین رقیبمه
    بعد این بازی دیگه نیومده بازی کنیم با هم
    این عکس رو طی یه عملیات شهادت طلبانه با فرپس گرفتم نامرد نمیزاشت عکس بگیرم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اونروز داشتم با رفیقم بازی میکردم دقیقه هفتاد 8-1 بودیم ، نامرد وقتی خواستم عکس بگیرم از بازی زد بیرون مثل اینکه باید ترفند فرپسو اجرا کنم

-------------------------

کسی ترفندی واسه کرنر و سانتر از جناحین نداره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها اگه با cpu مشکل دارید و زیاد ازش گل میخورید فقط یه راه حل داره...ضربدر رو بگیرید و هر جا که پاس میده شما بازیکن عوض کنید عمرا نمیتونه بیاد جلو فقط امتحان کنید..فقط حواستون باشه اگه دایره بزنید و جاتون بزاره به احتمال زیاد گل میخورید..
    در مورد سانت از جناحین هم که بهتره تا میتونید از لب خط سانت کنید و با سرعت زیاد تو سانتم r1 رو بگیرید تا دقیقتر سانت کنه و برای زدن هد L2 بگیرید بعد هد بزنید...
    .
    .
    دیروز با همون شیوه ای که گفتم 4 تا گل به CPU زدم هیچ کاری نتونست بکنه...

5. 3 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بچه ها اگه با cpu مشکل دارید و زیاد ازش گل میخورید فقط یه راه حل داره...ضربدر رو بگیرید و هر جا که پاس میده شما بازیکن عوض کنید عمرا نمیتونه بیاد جلو فقط امتحان کنید..فقط حواستون باشه اگه دایره بزنید و جاتون بزاره به احتمال زیاد گل میخورید..
    در مورد سانت از جناحین هم که بهتره تا میتونید از لب خط سانت کنید و با سرعت زیاد تو سانتم r1 رو بگیرید تا دقیقتر سانت کنه و برای زدن هد L2 بگیرید بعد هد بزنید...
    .
    .
    مرسی مجید جان ، یه مشکل خیلی بدی که یه مدتی دچارش شدم گل خوردن از سانتره! علاوه بر اینکه سانترو درست و حسابی نمیتونم گل کنم ازونطرف راحت با سانتر گل میخورم!! مثلا بازیکنی مثل روبینیو میاد از سر کمپانی گل میزنه؟؟!!

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2

7. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

.
    .
    مجید جان دل بندم ( ) اگه این حرکت رو بریم در صد مالکیت میشه 90 به 10 برای اونا !

9. 2 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

لجندري نزيشه بازي كرد..مسخرش

11. 2 کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

.
    .
    رو لجندری هیچ روشی جواب نمیده
    بخواد گل بزنه میزنه
    دیشب که 6-4 از تاتنهام باختم! و با استوک 2-2 کردم عهد بستم دیگه لجندری بازی نکنم!
    مسئله کم آوردن نیست مسئله اینه که غیر طبیعیه من با مدافعایی مثل پیکه و هوملز و داوید لوییس خودم رو بکشم میتونم توپهای مهاجم حریف رو فقط یکم دور کنم که باز دوباره میگیره
    ولی cpu با مدافعای زاغارتش چنان توپ رو از لوکاکو با اون هیکل و strong 99 میگیره که هر کی ندونه فکر میکنه از یه بچه توپ میگیره یا بعضی پاسهای تو عمقی که میندازم دیگه نمیشه گفت با هوش مصنوعی یا طبیعی با هوش فرا زمینی بازیخونی میکنه و توپ ها رو کات میکنه اشک آدم در میاد

مهاجمشم که قربونش برم مهم نیست اورالشون 70 باشه یا 80 مهم اینه که finishng همشون 100 هست و به هیچ توپی نه نمیگن

خدا نکنه یه بازیکنش speedstar باشه! محاله استارت بزنه و بهش برسی حالا ممکنه سرعت و شتابش هم 90 بیشتر نباشه ولی رودرانر رو میذاره تو چیب بغلیش! اون وقت من فقط با امثال لئوناردو که شتاب و سرعتش جفتش 99 هست شاید بتونم از لای مدافعان حریف فرار کنم

در مورد دروازه بان هم که چیزی نگم بهتره همشون کاسیاس به توان 2 !!

13. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

منم الان داشتم اسپانیا با آرژانتین بازی میکردم ( من اسپانیا بودم ) 3-1 جلو بودم تو 10 دقیقه آخر 3 تا گل زد 4-3 باختم . من تازه دارم یاد میگیرم که چه جوری بازی کنم رو لجندری چون درگیر کنکور بودم نتونستم زیاد بازی کنم ! ولی قبول دارم لجندری خیلی چیزه !

یه چیز کشف کردم : این CPU وقتی با یک اختلاف مثلا 0-1 عقبه تیمش رو سرتاسر هجومی میکنه تا گل مساوی رو بزنه ، آخر هم میزنه ، بعدش یادش میره که تیمش رو از هجومی بودن برداره ، همین جور فرط فرط گل میزنه ! تا دقیقه 90 همین جور تیمش هجومیه ! کم مونده وقتی جلو هم هست سر کرنر دروازه بانش رو بیاره جلو !
    به هر حال وقتی جلو میوفتی فاتحت خوندس مگر این که مثل عربا بازی کنی !
    Last edited by A.N.A.P; 04-07-2012 at 12:53.

15. 2 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اونروز داشتم با رفیقم بازی میکردم دقیقه هفتاد 8-1 بودیم ، نامرد وقتی خواستم عکس بگیرم از بازی زد بیرون مثل اینکه باید ترفند فرپسو اجرا کنم
    من از فوتبال میکرو با پسر عمم بازی میکنم قدیمترا کاپ میزاشتیم جمع میشدیم یه دفتر دارم توش نتایجو مینوشتیم مثلا 12 سال پیش من تو دفترم نوشتم به این پسر عمم تو فوتبال گزارشگر 21 گل تو یه بازی از وسط زمین زدم
    این شده مدرک بعدا نمیتونه ادعا کنه الکی بگه من فلان تا گل بهت زدم این عکسیو که گرفتم میزارم جلوش
    کل حال فوتبال بازی کردن به کل کلشه
    تازه فیلمم گرفته بودم از بازیامون منتها فرپس خیلی حجم میگیره فیلماش فول اچ دی ضبط کرده بودم یه بازی 5 گیگ حجم گرفته بود
    اگه فیفا هم مثل این بازیای استراتژیک حجم ریپلی هاش کم بود خیلی خوب بود
    نمیدونم اصلا راهی داره بازیارو با حجم کم ضبط کنیم؟
    راستی تو فیفا 12 ما همیشه یه داور رو انتخاب میکنیم اونی که شبیه کولینا
    داوریش خوبه کم کارت میده خطا هم خیلی کم میگیره بازیو از جریان نمیندازه

17. 2 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dadshad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام ببخشيد چند تا سوال داشتم:
    1) چجوري ميشه يك تيم براي خودت درست كني و هر بازيكني رو كه بخواي بزاري توش؟ ( يك تيم خصوصي داشته باشي )؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    2) تنظيم camera من خراب شده اگه ميشه بريد از روي بازي خودتون ببينيد قبلا چه جوري بوده منم رو همون بزارم خواهش ميكنم؟؟؟؟؟؟
    3)از كدام قسمت ميتونم برم مربي گري يك تيم رو به دست بگيرم؟؟
    ممنون ميشم جوابم رو بديد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •