(قبل از هر کاری که مربوط به فایل های سیستمی میشه باید Caps به صورت OFF بذارید !) حتما درست میشه و بعد با X-plore تغییرات انجام بدید
(قبل از هر کاری که مربوط به فایل های سیستمی میشه باید Caps به صورت OFF بذارید !) حتما درست میشه و بعد با X-plore تغییرات انجام بدید
سلام من یک مشکل بد دارم! وقتی با xplore فایلی رو با بلوتوث می فرستم، بعد ارسال اون منوی پایین گوشی توی xplore دیگه میره و مجبورم برنامه رو end task کنم و مجددا اجرا کنم!!! حالا چیکار کنم؟؟
در ضمن از نسخه جدید 1.30 استفاده میکنم (رجیستر نشده)
Last edited by moderntalking123; 12-02-2009 at 01:34.
حاجي واسه همه اينجوريه راهي هم براش نيست
یه سواله دیگه !! میخواستم ببینم راه حلی واسه این دردسر دریافت بلوتوث دارید؟؟ آخه وقتی چند تا باهم میگیرم یه منو میاد که باید دونه دونه سیو کنم که اونم بعدش میره تو inbox . حالا اگه اشتباهی اون منوی لیست فایلهای دریافتی رو ببندم دیگه بلوتوثا پرید!!! اعصاب خوردیه!!!
این برنامه رو رو فون مموری نصب کن بعد گوشی رو ریست کن و اگه با بلوتوس یه فایل 20MB رو بگیری تو 1 ثانیه تو D:/inbox سیو میکنه و دیگه تو inbox گوشی نمیره و اون مشکلی که گفتی حل می شه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vahidsport; 12-02-2009 at 14:30.
بله منم همین مشکل رو دارم.
ولی اون فایل نمیپره... در اون زمان که اینطوری شد، باید با یه گوشی دیگه یه فایل جدید بفرستین تا دوباره اون لیست فایل های دریافتی بیاد و Save رو بزنید.
شما اگه اون برنامه رو نصب کنین همه مشکلاتتون حل میشه شک نکنین
خب اگه این فایلای اون لیست پاک نمیشه باید یه جا تو گوشی قایم بشه دیگه... نمیدونید کجا میره؟؟ اینجور که راحت تره که همش رو باهم کات کنیم هر جا بخوایم...
فکر کنم تویه C:\Shared باشه که برای دیدن این فولدر باید هک کنین
من اون برنامه رو نصب کردم هیچ مشکلی ندارم همین امروز حدود 40MB رو با بلوتوس گرفتم و تو 1ثانیه سیو کرد خیلی راحت ولی بدون این برنامه حدود 1 روز میکشه تا سیو کنه
واسه چی خودتونو عذاب میدین ضرر نداره یه تست کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)