تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 422 از 461 اولاول ... 322372412418419420421422423424425426432 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,211 به 4,220 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

دروگیا ضربه آزاداش خوبه اما چون کات توپش کمه بدرد ضربه آزاد از فاصله نزدیک میخوره
    لمپارد هم از فاصله 25 متر به بالا خوبه
    اصالا هم از چلسی خوشم نماد

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

طرح 360 رو ول کن! دسته ی درست و حسابی xbox بخر ، بدون هیچ مشکی وصلش کن و بازی کن. دسته ps3 رو نمیشناسه.... باید برای درست کردنش دستکاری کنی. ولی دسته xbox اگر داشته باشی ، بدون هیچ دستکاری میشه بازی کرد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اسین رو بی خیال. میکلو بزار ببین کی میخواد رد شه ازت. نه من بازیم اروجینال نیست. توو ضربه ازادا من در هرجایه زمین که باشه با لمپارد می زنم چون اولا عشقمه و دوم اینکه خیلی بهتر از دروگ می زنه.
    اره دیروز که چندتا اومدم با دروگبا زدم دیدم خداییش لمپارد بهتر میزنه . یعنی وقتی با لمپارد میزنم 80 درصد گله .
    اسین رو هم که گفتم تعویضیه . ولی واسه CDM اگه بخوام عوض کنم معمولا مایکل رو میارم . هر چند به خوبی میرلش نیست . اخه میرلش کمی هم موقع حمله توی حمله شرکت میکنه و خیلی هم تاثیرگذاره و بعدش سریع میتونه برگرده ولی مایکل فقط دفاعیه . موقعی که بخوام بدجور دفاع کنم به جای میرلش میارمش .

دروگیا ضربه آزاداش خوبه اما چون کات توپش کمه بدرد ضربه آزاد از فاصله نزدیک میخوره
    لمپارد هم از فاصله 25 متر به بالا خوبه
    اصالا هم از چلسی خوشم نماد
    چلسی زندگی فیفایی منو عوض کرد . تا وقتی بارسا برمیداشتم هیچ پیشرفتی نمیکردم اما چلسی خیلی بازیم رو عوض کرد .
    بزار توی جام دیجیتال اگه به هم خوردیم میگم چلسی یعنی چی

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

اره دیروز که چندتا اومدم با دروگبا زدم دیدم خداییش لمپارد بهتر میزنه . یعنی وقتی با لمپارد میزنم 80 درصد گله .
    اسین رو هم که گفتم تعویضیه . ولی واسه CDM اگه بخوام عوض کنم معمولا مایکل رو میارم . هر چند به خوبی میرلش نیست . اخه میرلش کمی هم موقع حمله توی حمله شرکت میکنه و خیلی هم تاثیرگذاره و بعدش سریع میتونه برگرده ولی مایکل فقط دفاعیه . موقعی که بخوام بدجور دفاع کنم به جای میرلش میارمش .

چلسی زندگی فیفایی منو عوض کرد . تا وقتی بارسا برمیداشتم هیچ پیشرفتی نمیکردم اما چلسی خیلی بازیم رو عوض کرد .
    من قبلا میلان رو میگرفتم ولی تا چند وقت پیش یعنی موقع هایی که لایو میزدم رو آوردم به چلسی و همه رو لوله میکردم ولی باز یه موقع هایی میدیدم نسبت به Real یا بارسا ضعف هایی داره از جمله پتر چک . واسه همین قراره منتخب Real و بارسا رو بگیرم یعنی اسپانیا تو جام دیجیتال !

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

راستی دوستان این EA مثلا اومده تو 12 واقعیت سازی بیشتری کنه ولی بدتر زده ر...ه به واقعیت . این CPU که تو کل بازی 1 دونه خطا تو زمین خودم نمیکنه چه برسه پشت محوطه جریمش .پاسکاری هایی که واقعا حوصله آدم رو سر میبره .مسی میاد بالا سر پیکه راحت هد میزنه . همه بازیکنا مسی هستن ولی مسی خودش نیست ! با یه بازیکنی که پا به توپش خوبه مثلا رونالدو با سرعت کم میخوای مانور بدی رو سر توپ بزنی ، اینگار میخوای فیل رو جابجا کنی ! داوری واقعا مسخره شده .تو محوطه جریمه من یارو میخوره به پام چون این سیستم جدیده چیه (Impact Engine ؟) اومده، باید بیوفته و داور خیلی راحت پنالتی میگیره ! واقعا فیفا 11 خدا بود ! همون اول که 12 اومد به دوستام میگفتم این فیفا 12 مثل 11 حال نمیده !

7. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من قبلا میلان رو میگرفتم ولی تا چند وقت پیش یعنی موقع هایی که لایو میزدم رو آوردم به چلسی و همه رو لوله میکردم ولی باز یه موقع هایی میدیدم نسبت به Real یا بارسا ضعف هایی داره از جمله پتر چک . واسه همین قراره منتخب Real و بارسا رو بگیرم یعنی اسپانیا تو جام دیجیتال !

البته اسپانیا که تیم خوبیه 100% . ولی دلیل نمیشه که مخلوط رئال و بارسا باشه . بارسا و رئال تقریبا 25 درصد بازیشون روی مسی و کریس رونالدو و بنزما میچرخه که توی اسپانیا نیستن و چنین بازیکنهایی به هیچ وجه توی فیفا مثالی ندارن .

9. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

البته اسپانیا که تیم خوبیه 100% . ولی دلیل نمیشه که مخلوط رئال و بارسا باشه . بارسا و رئال تقریبا 25 درصد بازیشون روی مسی و کریس رونالدو و بنزما میچرخه که توی اسپانیا نیستن و چنین بازیکنهایی به هیچ وجه توی فیفا مثالی ندارن .
    با یه بنده خدایی بازی میکردم آنلاین , تنها راهی که میتونست به من گل بزنه و منو ببره این بود که با تیم رئال , از گوشه حمله کنه سانت کنه فقط و فقط با کریس هد بزنه گل بشه !

یعنی اگه قرار باشه دلیل گل زدنت به یک نفر ختم بشه کلا اینطوری آدم FIFA بازی نکنه سنگین تره ...

11. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

خب حالا چرا تو جام دیجیتال !
    بیا آنلاین حالیم کن

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

خب حالا چرا تو جام دیجیتال !
    بیا آنلاین حالیم کن
    اگه لایو هستی گیمرتگ بده حالیت کنم

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

اگه لایو هستی گیمرتگ بده حالیت کنم
    شرمنده پی سی میزنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •