اقا با شوک سمت راست اصلا دروازه بان حرکت نمیکنه - با شوک چپ دروازه بان چپ و راست میره ولی عکس العمل نشون نمیده -
اقا با شوک سمت راست اصلا دروازه بان حرکت نمیکنه - با شوک چپ دروازه بان چپ و راست میره ولی عکس العمل نشون نمیده -
شوک نه , اسمش Analog ( آنالوگ ) هست.
وقتی توپ شوت بشه هر جهتی که حرکت بدید آنالوگ راست رو دروازه بان میپره. اگه امکان دریبل روی آنالوگ راست محیا باشه این امکان هم وجود داره اما اگه نمیتونید دریبل بزنید باید تنظیمات دسته رو یه بررسی کنید
سلام
برای فیفا 12 آپدیتی هم وجود داره همراه با کرکش؟(برای رفع باگها،آپدیت نقل و انتقالات و اینها مثل فیفا منیجر که تا حالا حدود 400 مگ در 3 تا پچ واسش اومده)
دوستان میشه لینکش (تورنت یا هرچی) رو لطف کنند.
ممنون
بچه ها میشه دو تا کنترلر مناسب و کاملا استاندارد بازی رو معرفی کنید ، امروز دسته پی اس 3 و یدونه هم طرح 360 وصل کردیم هیچکدوم آنالوگ راستشون کار نمیکرد!
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
طرح 360 رو ول کن! دسته ی درست و حسابی xbox بخر ، بدون هیچ مشکی وصلش کن و بازی کن. دسته ps3 رو نمیشناسه.... باید برای درست کردنش دستکاری کنی. ولی دسته xbox اگر داشته باشی ، بدون هیچ دستکاری میشه بازی کرد.
squad رو آپدیت کن ، قدرت بازیکنا هم آپدیت میشه.
تو اپدیت جدید مارکو مارینو و ادن هازارد نیستن تو چلسی (البته فکر کنم)
ولی با کاهیل موافق نیستم . کاهیل اصلا رو بازی من نمیسازه . یعنی نه بده نه خوب ولی داوید لوییز خیلی واسم بهتره . کاهیل تعویضیه تری یا داوید لوییزه . در کل ترکیب پیش فرض چلسی رو خیلی دوست دارم . فقط به خاطر بازیکنهاش که خوشم میاد ازشون . مخصوصا زوج رامیرس و میرلش .
راستی تو بازیت ارجینال نیست ؟ یعنی اورال ها همون پیش فرض ها هستن ؟
چون چند روز پیش رفتم خونه دوستم فیفا بزنیم بازیش اپدیت نبود یه ضد حالی بود . چلسی خیلی ضعیف بود . اصلا نمیشد بازی کرد . بازی چلسی خیلی فرق میکرد . تورس خیلی سر بود . اما الان تو اپدیت جدید اصلا به درد نمیخوره . یعنی دروگبا نفسش هم تموم بشه بازم از تورس بهتر بازی میکنه .
تو فکرم به جای استوریج تورس رو بزارم سمت راست . یعنی واقعا یکی میخوام کنترل توپش واسه کمترین حرکت مثل تو سر توپ (که کلا بیشترین تکنیک منه) خوب باشه . کالو خوبه ولی قدرت بدنیش خیلی کمه .
لمپارد رو هم که 100 درصد تهاجمیه . اصلا دفاعش خوب نیست . برای چی بخوام بزارمش دفاعی .
راستی یک سوال همیشه منو موقع ضربه ازاد درگیر میکنه . واسه ضربه ازاد لمپارد بهتره یا دروگبا ؟ من همیشه با لمپارد میزنم اما نمیدونم دروگبا چطوره . چون اون هم ضربه ازادش بالاست ولی خیلی باهاش ضربه نزدم .
Last edited by Gregar; 25-06-2012 at 23:46.
دروگبا قدرت شوتش زیاده...واسه ی راه های دور و 35 متری ایده اله...البته لمبارد هم تقریبا قدرتی میزنه و این دو تا بگی نگی به موازات هم کار می کنن...اما دلم واسه اسین میسوزه...تا دو سال قبل ادم غورت میداد...اما الان بعد از مصدومیت دیگه تبدیل به بازیکن معمولی شده...
توی تیم من اسین جانشین میرلش یا رامیرسه . معمولا رامیرس
اسین رو بی خیال. میکلو بزار ببین کی میخواد رد شه ازت. نه من بازیم اروجینال نیست. توو ضربه ازادا من در هرجایه زمین که باشه با لمپارد می زنم چون اولا عشقمه و دوم اینکه خیلی بهتر از دروگ می زنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)