تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 420 از 461 اولاول ... 320370410416417418419420421422423424430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,191 به 4,200 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ارزونترش گیر نمیاد؟ مثلا استفاده شده؟

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان من هنوز متوجه نشدم که چطور میشه پنالتی گرفت؟ لطفا دکمه هاشو رو دسته نمایش بدید. ضمنا چطوری تنظیم کنم که custom tactics فعال بشه . چون هر بار بازی میکنم دفاع بسیار ضعیفه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من هنوز متوجه نشدم که چطور میشه پنالتی گرفت؟ لطفا دکمه هاشو رو دسته نمایش بدید. ضمنا چطوری تنظیم کنم که custom tactics فعال بشه . چون هر بار بازی میکنم دفاع بسیار ضعیفه .
    پنالتی با شوک سمت راست میگیره...در مورد دفاع هم از منوی قبل بازی قابل تغییره فکر میکنم..

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

پنالتی با شوک سمت راست میگیره...در مورد دفاع هم از منوی قبل بازی قابل تغییره فکر میکنم..

مگه پنالتی هم میگیره ؟
    میشه قشنگ توضیح بدی ؟ قبلا تو PES میشد ولی داور سریع کارت میداد الان رو نمیدونم !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مگه پنالتی هم میگیره ؟
    میشه قشنگ توضیح بدی ؟ قبلا تو PES میشد ولی داور سریع کارت میداد الان رو نمیدونم !
    چیرو داور کارت میداد؟

6. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بله میدونم منم PC رو میگم. فکر کنم شما هم تو Friend های من باشین

خب اگه این موضوع بعد از Update باشه پس الان باید حدودا 15 الی 20 روزی باشه که مشکل داشته باشن همه اگه هم مربوط به Connect شدن شبکه در زمان Run کردن Origin باشه که خب شما وقتی اون فایل رو Rename کنی در واقع ارتباط قطع میشه آفلاین حساب میشه کلا.
    اره راست میگی با هم بازی هم کردیم یکی دو بار . عجیب بودن این قضیه به خاطر همینه که هیچ ربطی به اپدیت نداره . چون اون روز که اصلا اپدیت نیومد . شبهای پیشش هم که من بازی میکردم . 100 درصد یه چیزی هست مربوط به سرور چت اریجین .
    با این تغییری که توی اون فایل دادم به راحتی وارد بازی میشه و میشه انلاین سیزن و التیمیت و ... زد . فقط اریجین توی فیفا غیر فعاله که نمیشه friendly زد یا چت کرد .
    البته الان توی فرومش فهمیدم که مشکلش با دانلود اخرین نسخه اریجین (البته نسخه بتاش) حل میشه .
    Last edited by Gregar; 24-06-2012 at 22:25.

8. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه پنالتی هم میگیره ؟
    نه اشتباه متوجه شدی...منظورش این بود که چه جوری پنالتی رو دروازه بان میگیره..

10. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

اقا این یورو چقد خوب شده هم از نظر داوری که خیلی خیلی بهتر شده هم از جهت رفع باگ های بازی خیلی بهتر شده. تازه هوش مصنوعی کامپیوترم بنظرم خیلی بهتر درست شده. اگه دقت کرده باشید توو 12 وقتی دروازبانو میاوردین جلو کامپیوتر هول می کرد. بازیکن یا توپو نمی زد یا چیپ می زد که اونم دروازبان می گرفت اما توو یورو خیلی زرنگ شدن اولا که پشت 18 شوت می زنن بعدشم که اگه دروازبانو بیاری جلو توو اکثر مواقع دروازبانتو دیریپل می زنه بعد تووپو توو دروازه می زنه. در کل رو شوتای پشته 18 خیلی کار شده. چون توو 12 زیاد خوب نمی شد دقیق شوت پشت 18 زد اما توو یورو بازیکنا خوب می زنن. ولی از جهت نمای بازی من زیاد خوشم نیومد. بعد یه بحث دیگه اینکه اورالا چرا اینجوری شده. خوبه که قدرتای بازیکنارو توو یورو مثه زمان حال درست کردن چون من فکر می کردم قدرتای بازیکنا همون مثه 12 هست. شما به اینیستا یه دقت بفرمایید. ببینید اورالش چنده؟ نه وجدانن اوراله 92 برای اینیستا یکم زیاد نیست؟ یعنی در سر حد رونالدو و مسیه؟ بعد عشقه من ماتارو رفتن اورالشو کردن 83. خدایی یکم ظلمه. اما در کل یورو واسه همینجوری بازی کردنو جام گرفتن زیاد حال نمی ده اما واسه کل کل با رفیقت فوق العادس.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اقا این یورو چقد خوب شده هم از نظر داوری که خیلی خیلی بهتر شده هم از جهت رفع باگ های بازی خیلی بهتر شده. تازه هوش مصنوعی کامپیوترم بنظرم خیلی بهتر درست شده. اگه دقت کرده باشید توو 12 وقتی دروازبانو میاوردین جلو کامپیوتر هول می کرد. بازیکن یا توپو نمی زد یا چیپ می زد که اونم دروازبان می گرفت اما توو یورو خیلی زرنگ شدن اولا که پشت 18 شوت می زنن بعدشم که اگه دروازبانو بیاری جلو توو اکثر مواقع دروازبانتو دیریپل می زنه بعد تووپو توو دروازه می زنه. در کل رو شوتای پشته 18 خیلی کار شده. چون توو 12 زیاد خوب نمی شد دقیق شوت پشت 18 زد اما توو یورو بازیکنا خوب می زنن. ولی از جهت نمای بازی من زیاد خوشم نیومد. بعد یه بحث دیگه اینکه اورالا چرا اینجوری شده. خوبه که قدرتای بازیکنارو توو یورو مثه زمان حال درست کردن چون من فکر می کردم قدرتای بازیکنا همون مثه 12 هست. شما به اینیستا یه دقت بفرمایید. ببینید اورالش چنده؟ نه وجدانن اوراله 92 برای اینیستا یکم زیاد نیست؟ یعنی در سر حد رونالدو و مسیه؟ بعد عشقه من ماتارو رفتن اورالشو کردن 83. خدایی یکم ظلمه. اما در کل یورو واسه همینجوری بازی کردنو جام گرفتن زیاد حال نمی ده اما واسه کل کل با رفیقت فوق العادس.
    عجیبه پس چرا توی خود فیفا اورال هاشون اپدیت نمیشه یا هوش مصنوعی .
    +
    وای یعنی ماتا رو کردن 83 . خداییش من انتظار داشتم بره بالاتر .
    ماتا از خیلی جهتها حتی از تورس و دروگبا هم سرتره . هر چی باشه تنها دریبلر توی چلسیه . یعنی من هیچ وقت اونو تعویض نمیکنم . وجودش حیاتیه توی تیم . توی ترکیب اولیه چلسی اگه فقط استوریج که توی RW هست به جاش یه بازیکن مثل ماتا باشه دیگه حرف نداره .
    دروگبا هم که دیگه معلومه . نباشه تیم عمرا بتونه گل بزنه (البته اغراق بود)
    میرلش و رامیرس هم که قلب هافبک هستن . یعنی اگه اونا نباشن حتی دفاع هم با مشکل رو به رو میشه . چون لمپارد و تری کمی کند هستن این دوتا توی حرکات سرعتی مثل ضد حمله های که به دروازه میشه جای اینا رو میگیرن .
    داوید لوییز رو که دیگه نگو . من حاضرم تری رو بدم به جاش یه داوید لوییز دیگه بگیرم بزارم تو دفاع . واقعا یه دفاع ایده اله (البته واسه پیشرفتش و ... نمیگم) . سر زنیش که معرکه است . سرعت هم هیچ وقت کم نمیاره . تکلها و بلاک هاش هم خوبه . با اینکه تری دفاعم رو میچرخونه اما همیشه روی داوید لوییز حساب میکنم .
    چک هم بد سوتی هایی میده ولی 90 درصد مواقع چنان توپ هایی رو میگره که کاسیاس و نوئر و ... نمیتونن بگیرن .

کلا قلب تیم من اینان .
    ماتا - لمپارد - میرلش - داویدلوییز - چک

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

عجیبه پس چرا توی خود فیفا اورال هاشون اپدیت نمیشه یا هوش مصنوعی .
    +
    وای یعنی ماتا رو کردن 83 . خداییش من انتظار داشتم بره بالاتر .
    ماتا از خیلی جهتها حتی از تورس و دروگبا هم سرتره . هر چی باشه تنها دریبلر توی چلسیه . یعنی من هیچ وقت اونو تعویض نمیکنم . وجودش حیاتیه توی تیم . توی ترکیب اولیه چلسی اگه فقط استوریج که توی RW هست به جاش یه بازیکن مثل ماتا باشه دیگه حرف نداره .
    دروگبا هم که دیگه معلومه . نباشه تیم عمرا بتونه گل بزنه (البته اغراق بود)
    میرلش و رامیرس هم که قلب هافبک هستن . یعنی اگه اونا نباشن حتی دفاع هم با مشکل رو به رو میشه . چون لمپارد و تری کمی کند هستن این دوتا توی حرکات سرعتی مثل ضد حمله های که به دروازه میشه جای اینا رو میگیرن .
    داوید لوییز رو که دیگه نگو . من حاضرم تری رو بدم به جاش یه داوید لوییز دیگه بگیرم بزارم تو دفاع . واقعا یه دفاع ایده اله (البته واسه پیشرفتش و ... نمیگم) . سر زنیش که معرکه است . سرعت هم هیچ وقت کم نمیاره . تکلها و بلاک هاش هم خوبه . با اینکه تری دفاعم رو میچرخونه اما همیشه روی داوید لوییز حساب میکنم .
    چک هم بد سوتی هایی میده ولی 90 درصد مواقع چنان توپ هایی رو میگره که کاسیاس و نوئر و ... نمیتونن بگیرن .

کلا قلب تیم من اینان .
    ماتا - لمپارد - میرلش - داویدلوییز - چک

نشون می ده چلسی بازیا. ای ول خوشم اومد. اما من بر عکس تو به داوید لوییز اعتقادی ندارم. نمی دونم چرا ولی توو کتم نمی ره. من رفتم دستی آپدیت کردم کیهیلو از بولتون اوردم. ادین هازارم از لیل و مارکو مارینم اوردم تیم شده غول. توو دفاع تو فقط کیهیلو تریو کنار هم بزار ببین کی می خواد ازت رد شه. سانترا هم کامپیوتر باس بی خیال شه تا وقتی این دو کناره همن. لامسب انگار واسه هم ساخته شدن. میکلم بزار هافبک دفاعی , سمت چپشم مارکو مارین سمت راستشم رامیرز. لمپاردم نباس هافبک دفاعی بزاری باس هافبک هجومی بزاری. توو حملم ماتا چپ تورسم راست. من توو شهرم (انزلی) حرف اولو توو فیفا12 می زنم حتی توو مسابقات فیفا هم توو تهران شرکت کرده بودم که جزو 16 تای کشور شدم. ترکیبمم از اول همین بود برو حالا با این ترکیبی که من گفتم بازی کن ببین چی میشه . دقیقه 70 هم ادن هازاردو بجای تورس و استوریچ رو بجای ماتا و مارکو مارینو بجای میرلش بزار توو زمین. سیستمتم بزار رو کانتر اتک (Counter Attack) فقط دیفنسشو رو کاور بزار. همین.

14. این کاربر از AlirezaLamLam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •