صدای m600 در مقایسه باk800 چطوره>؟
صدای m600 در مقایسه باk800 چطوره>؟
آقا من نمیدونم ملت چه علاقه ای دارن صدای گوشی بیش از اندازه زیاد باشه . بعضی ها اولین فاکتوری هم که واسشون مهمه بلندی صداست .
خوب اگه میخوای با گوشیت با صدای بلند و کیفیت زیاد آهنگ گوش کنی که اسپیکر گوشیها اصلا کیفیت نداره ( قابلیت پخش هارمونیک های پایین رو نداره واسه همین صدای بیس ازش در نمیاد و همش یه صدای زیر که اعصاب خورد کنه تولید میکنه) بجاش برین یه اسپیکر سونی اریکسون بخرین و وصل کنین به گوشیتون از کیفیتش لذت ببرید
اگه هم میخواین صداش برای زنگ بلند باشه ,فقط تاحدی که جاهای شلوغ شنیده بشه کافیه لازم نیست که بترکونه
من با K800 مقایسه نکردم ولی اندازه W810 هستش .
چرا بیخودی مقاله مینویسید همون قسمت اخرش کافی بود منم کنجکاو شده بودم پرسیدم
من منظورم کلی بود فقط آخرشو واسه شما نوشتم
از اول فروم یه استادیوم آدم این سوال رو درباره گوشی ها مختلف نسبت به M600 پرسیدن .
سلام
1- اگر فايلهاي word و excell را از كامپيوتر روي m600 بريزيم فونتهاي فارسي آن را مي تواند بخواند يا نه
2- گوشي نو كه الان 12 خرداد بخريم ورژن نرم افزار آن به روز است يا بايد update كنيم حتما؟
بله می خونه ...- اگر فايلهاي word و excell را از كامپيوتر روي m600 بريزيم فونتهاي فارسي آن را مي تواند بخواند يا نه
نه باز هم قدیمی هست ، باید آپدیت کنی2- گوشي نو كه الان 12 خرداد بخريم ورژن نرم افزار آن به روز است يا بايد update كنيم حتما؟
سلام
و با تشكر از جوابگويي شما
من وارد به آپديت كردن نيستم واينترنت من هم dialup هست و پرسرعت نيست اگر آپگريد نكنم m600 را دقيقا چه مشكلي خواهم داشت.(در اصفهان مغازه هايي هم كه آپگريد كنند نيست)وضمنا تاريخ نرم افزار آن مال كي هست
با تشكر
آقایون هیچکس نمیخواد با گوشیش بره اینترنت
مثله اینکه اینجا کلوپ M600 هستشا .
بابا جون بیاین فکرامونو بندازیم رو هم ببینیم چی میشه .
من که دیگه دارم نا امید میشم . کمکم دارم احساس میکنم سونی اریکسون Bluetooth internet PAN رو واسه جلب توجه گذاشته رو این گوشی .![]()
![]()
هر چی هم میتلاشم چیز درست حسابی گیرم نمیاد .![]()
![]()
یه چیز جدید پیدا کردم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو ببینید شما میتونید .
تنظیمیا کامپیوتر رو از روی این وردازین و تنظیمات گوشی هم همون قبلیاست که تو صفحه ها قبلی گفتم .
![]()
به اين لينك هم سر بزنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+ صفحات قبل وبعدش
سلام ببخشید مزاحم میشم.
می خواستم بودنم که کد زیر رو روی M600 چجوری وارد می کنن.
راست
*
چپ
چپ
*
چپ
*
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)