آمار بازی :
فن خال به بن بست رسیده ! واسش ناراحتم که در آخرین سال مربیگریش باید از منچستر اخراج بشه ! ولی همینطوری ادامه بده یه فصل دیگمون رو هم هدر دادیم !
آمار بازی :
فن خال به بن بست رسیده ! واسش ناراحتم که در آخرین سال مربیگریش باید از منچستر اخراج بشه ! ولی همینطوری ادامه بده یه فصل دیگمون رو هم هدر دادیم !
دورهت گذشته مربی.
فردیناند: یونایتد باید از کوچکترین شانسش برای جذب پپ بهره ببرد
مدافع سابق منچستر یونایتد به سران این باشگاه توصیه کرده فرصت استخدام پپ گواردیولا را از دست ندهند.
ریو فردیناند که یکی از منتقدان سبک بازی تیم لوئیز فن خال در این فصل بوده به روزنامه سان انگلیس گفته:" نکته ای که درباره پپ گواردیولا وجود دارد این است که تنها هدایت یک تیم انگلیسی را بر عهده خواهد گرفت و سپس از این لیگ می رود. شما فقط یک بار فرصت استخدام او را دارید. باشگاه های انگلیسی تنها یک بار فرصت استخدام بهترین مربی دنیا را دارند.
اگر یونایتد و سیتی فکر می کنند که گواردیولا از مربیان فعلی آن ها بهتر است پس قطعا باید به دنبال او بروند. اگر مسی و رونالدو در دسترس بشوند همه باشگاه های ثروتمند برای جذب آن ها تلاش خواهند کرد. گواردیولا قطعا بهترین مربی دنیا است و یونایتد باید به دنبال جذب او باشد.
همه مربیان دنیا خواهان نشستن روی نیمکت منچستر یونایتد هستند. با توجه به شرایط فعلی اگر مربی به یونایتد بیاید و به موفقیت برسد قطعا به عنوان قهرمان شناخته خواهد شد. گواردیولا می تواند در الدترافورد میراث عظیمی درست کند ولی گزینه های دیگری هم پیش روی او است."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
If Man Utd have ONE chance for Guardiola, they MUST take it - Ferdinand
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نکته جالبی اشاره کرده![]()
من نیمه اول رو میدیدم به این نتیجه رسیدم که یه 0-0 دیگه تا پنجاه شصت دقیقه دیگه شکل میگیره که خدا رو شکر!!نوریچ گل زد و این احتمال به 1-1 افزایش پیدا کرد که متاسفانه انتظار حداقل نتایج هم گویا نباید داشته باشیم!!
یه زمانی جلو نوریچ و امثالهم کم مونده بود با تیم آکادمی مون بیایم و جالب اینجاست راحت میبردیم...
کل بازی تو این فکر بودم که اگه الان گیگز مربی بود، مشکلی با باخت و یا تساوی حتی خانگی نداشتم!! آخه فنخال برای حا بجا کردن فقط اسمش، جرثقیل لازمه!! حالا پیشینه و افتخاراتش به کنار!!
خدا شکر بازی ندیدم
نمیدونم تا کجا میخوایم صبر کنیم ولی الان مورینیو در دسترس داریم
هم جاه طلبه هم کلی انگیزه برای اثبات دوباره خودش داره
تو جزیره هم ثابت شدست ... تو اروپا هم که استاده
مورینیو مهره داشته باشه تیماش بازی های خوبی ارائه میدن .... نمونش مورینیو رئال که معدود بازی ها اتوبوس میچید
شرایط پیچیدست و فقط گذر زمان مشخص می کنه که آینده تیم به چه صورت هست.
مورینیو که اخراج شد و الان در دسترس؛ کارلتو هم پرید و آخر فصل جای پپ رو می گیره. بنابراین پپ مربی خواهد بود که به لیگ جزیره و شهر منچستر میاد.
سه راه داریم؛
فن خال تا آخر فصل بمونه و بعد پپ یا هر مربی جایگزینش بشه.
فن خال اخراج و گیگز موقت تا آخر فصل جایگزین بشه.
فن خال اخراج و مورینیو سرمربی بشه.
2 تا نکته، مورینیو رابطه بسیار خوبی با فرگی داره و دوم اینکه پپ به احتمال بیش از 90 درصد به شهر منچستر میاد. تجربه فن خال دیگه اجازه نمیده از پیش در مورد یه مربی قضاوت کنیم؛ فقط میشه آرزو کرد هر مربی میاد موفق باشه !![]()
ادعای سان:آغاز مذاکره مورینیو با منچستریونایتد
نشریه سان ادعا کرد ژوزه مورینیو، سرمربی سابق چلسی، مذاکراتش با منچستریونایتد برای گرفتن جای لوئیس فان خال را آغاز کرده است.
به گزارش "ورزش سه"، منچستریونایتد این هفته در خانه مغلوب نوریچ سیتی شد تا انتقادها از فان خال اوج بگیرد. آنها به تازگی از لیگ قهرمانان هم حذف شدند و اکنون بدترین روندشان در 17 سال اخیر را سپری می کنند.
مورینیو که پنج شنبه گذشته از چلسی اخراج شد، اعلام کرد قصد ندارد برای مدتی استراحت کند و اکنون از او به عنوان یکی از گزینه های اصلی جانشینی فان خال در الدترافورد نام برده می شود. در این بین نشریه سان حتی از آغاز مذاکرات بین دو طرف خبر داد.
فان خال یک روز بعد از اخراج مورینیو گفته بود که نگران پیدا کردن سرنوشتی مانند مورینیو در چلسی است و ممکن است یک شکست دیگر، باعث شود تا مدیران یونایتد پیش از سال جدید، درهای خروجی الدترافورد را به او نشان بدهند.
===
قبل از این دو تا باخت گفته بودم این سه بازی با تیم های پائین جدولی فرصت خوبی برای خارج شدن از بحران هست که بدبختانه فن خال تا اینجا 2 تا رو واگذار کرده ! بازی بعدی در زمین استوک می تونه شام آخر فن خال در دنیای فوتبال باشه و اگه نتیجه نگیره احتمال اخراجش خیلی زیاد هست. اونوقت نکته جالب اینه که منچستر با سرمربیگری احتمالی مورینیو ، اولین بازی مقابل چلسی باید قرار بگیره![]()
یکی نیست بگه شما که می خواید اخراج کنید همین الآن اخراج کنید دیگه.
حتما باید 6 امتیاز دیگه از دست بدیم تا تصمیم قطعی بگیرید ؟
والا ! من که شدیدا موافق این قضیه هستم. تازه اگه دلیل این عدم اخراج رو عدم توافق با مربی بعدی بدونیم ، میشه موقت گیگز رو سرمربی کرد.
بدترین دوران منچستر در 17 سال اخیر!!!!!!!!
اخراج زودهنگام فنخال جدیتر از گذشته شده.وودوارد هم دقایقی به رختکن رفته بوده و صحبتهایی شده بود.حتی خود فنخال در کنفرانس ها طوری صحبت میکنه که شاید نیم فصل از تیم کنار گذاشته بشه.باید دید تصمیم گلیزرها در مورد فصل جاری به چه صورت خواهد بود.احتمال توافق پنهانی با مربی آینده و ادامه کار تا پایان فصل با فنخال هنوز هم هست.البته نه بخاطر غرامت به فنخال،بلکه حس میکنم نوعی احترام برای برکناریش خواهند داشت.
در مورد گزینه هایی که در رسانه ها منتشر میشه صحبتها درمورد پپ و مورینیو هست.در نگاه اول سبک هیچکدوم سبک مورد علاقه هواداران یونایتد نخواهد بود اما هر دو مربیان بزرگی هستند و انعطاف تاکتیکی بالایی دارند.من پپ رو ترجیح میدهم هرچند که ممکنه گزینه های سوم و چهارمی هم وسط بیاد.فعلا دوست دارم یم نتایج خوبی بگیره و اینقدر از صدر جدول دور نیفتیم تا هفته های پایانی مثل سال قبل دنبال اما و اگرها برای سهمیه CL نباشیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)