تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 62 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 613

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops II

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

راستش منم از داستانش زیاد متوجه نشدم چون زیاد انگلیسی نمیفهمم فقط فکر کنم اون پیرمرده که پوستش داغون بود به اشتباهی میسون رو میکشه تو جنگ و داره برای پسر میسون تعریف میکنه اره؟
    اگه کسی خلاصه ای از داستان بگه یا لینکی بده ممنون میشم
    کلا با سری مدرن وار فار بیشتر حالا کردم مخصوصا 2

2. این کاربر از karvas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال nois3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    My Father Cell

پيش فرض

کلا با سری مدرن وار فار بیشتر حالا کردم مخصوصا 2
    یادمه تو محل ما کال نمیدونستن چیه ، یه سری از بچها هم بودن بازی میکردن ولی‌ اونقدر تعریف نمی‌شد ازش ، منم سیستمم نفتی‌ بود

مدرن ۲ که اومد با گیم پلی +گرافیک + آهنگ هاش + داستانش + دموهای سینما ایش (اون قسمت که گوست رو با خودتو آتیش میزدن)مس بمب تو محل ما ترکید
    در کل می‌خوام بگم کال از مدرن ۲ شد کال ، سر زبون‌ها نشست.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

به غیر از فونتهای بهم ریخته فارسی تو این جور سبک بازی ها یه چیز ضایع دیگه هم داره ... مثلا اگه توی ایران بازی اتفاق بیوفته کلمات عربی روی در و دیوار میبینیم ... انگار نه انگار اینجا ایران نه عراق .. طرف حال نداره ببیننه تو ایران چه ماشینهایی پیدا میشه همون ماشین های خوشگل موشکل خارج رو کپی میکنی وسط ایران ..

5. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

مثل خودته دیگه داستان رو نمیفهمه الکی میاد میگه مزخرف بود فلان بود بیسار بود بعد که دوباره بازی میکنه داستان رو میفهمه مثل خودت میاد میگه عاشقشم
    بابا من کی اینطوریم دیگه بی انصافی نکن !

من اصا داستانو قاطی گیم پلی نمیکنم ... این بازیم فقط داستانش بهم چسبید نه چیز دیگه ش !

حالا هی بیا تیکه بنداز به ما

7. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

یکی مختصر و مفید قضیه و داستان بازی رو تعریف بکنه البته تو اسپلوتر...

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

یکی مختصر و مفید قضیه و داستان بازی رو تعریف بکنه البته تو اسپلوتر...
    آخه دو جور پایان داره ... من سری اول یه جوری تموم کردم و سری دومم یه جور دیگه !

چه جوری تعریف کنیم برات ؟

سری اول پایانش خیلی حال داد ولی سری دوم نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه MILAD2799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دیاره کریمان

پيش فرض

داستان بازی بصورت محدود
    اول بازی شما با هادسون میرید ویتنام که وود رو نجات بدید بعدش به رییس شورشی ها یعنی مندز برمیخوردید که منسون بهش شلیک میکنه ولی چشش تیر میخوره ( مثه بیگ باس ) ( البته مندز تو بچگی تو جنگ خانواده شو از دست میده و فقط خواهرش که تمام بدنش سوتته بود براش میمونه ) و از اونجا مندز کینه امریکا رو به دل میگیره و میخواد یه روز حمله کنه به اونجا و توی زمان وود در اخرین ماموریتش هادسون که مندز اونو گرفته بود بهش میگه یه یکیو بزنه و وود هم با اسنایپ یکیو مینزه ( اینجا دو حالت داره یا اونو میکشید یا زنده میذاریدش ) بعد مندز میاد و پاهای وود رو میترکونه بعدشم هادسون رو میکشه و دیوید رو که همون پسر میسون بود رو نگه میداره تا در اینده که بزرگ شد باهاش روبرو بشه .
    اینده
    حالا مندز میخواد کل uav ها و drone های امریکا رو کنترل کنه و به تمام دنیا حمله کنه بعد بگه کار امریکا بود در اینجا شما کنترل دیوید رو دارید و به دنبال مندز میرید و در میان راه به جاهایی برمیخورید که شما دو انتخاب دارید ( مثلا نجات دادن کارما یا کشتن هارپر به جای فرید یا تو قسمت ماشین سواری و یا در اخر بازی ) که تمام این کارها در پایان بازی تاثیر داره و کلا بازی 3 تا پایان داره . امیدوارم بقیشو خودتون بدونید )

11. این کاربر از MILAD2799 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

آخه دو جور پایان داره ... من سری اول یه جوری تموم کردم و سری دومم یه جور دیگه !

چه جوری تعریف کنیم برات ؟

سری اول پایانش خیلی حال داد ولی سری دوم نه
    من که نمیگم پایان های بازی رو بگید..فقط داستان بازی چیه ؟
    میلاد عزیز من اصلا متوجه نشدم...
    هادسون کیه ؟ وود رو برای چی باید نجات بدیم ؟...
    چون خیلی کلی توضیح دادی نفهمیدم چی شد..

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

كسب كرك بازي داره واسم اپ كنه .من بازي تازه خريدم ولي بعد نصب رو ايكن بازي ميزنم وارد نميشه

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

داستان بازی بصورت محدود
    اول بازی شما با هادسون میرید ویتنام که وود رو نجات بدید بعدش به رییس شورشی ها یعنی مندز برمیخوردید که منسون بهش شلیک میکنه ولی چشش تیر میخوره ( مثه بیگ باس ) ( البته مندز تو بچگی تو جنگ خانواده شو از دست میده و فقط خواهرش که تمام بدنش سوتته بود براش میمونه ) و از اونجا مندز کینه امریکا رو به دل میگیره و میخواد یه روز حمله کنه به اونجا و توی زمان وود در اخرین ماموریتش هادسون که مندز اونو گرفته بود بهش میگه یه یکیو بزنه و وود هم با اسنایپ یکیو مینزه ( اینجا دو حالت داره یا اونو میکشید یا زنده میذاریدش ) بعد مندز میاد و پاهای وود رو میترکونه بعدشم هادسون رو میکشه و دیوید رو که همون پسر میسون بود رو نگه میداره تا در اینده که بزرگ شد باهاش روبرو بشه .
    اینده
    حالا مندز میخواد کل uav ها و drone های امریکا رو کنترل کنه و به تمام دنیا حمله کنه بعد بگه کار امریکا بود در اینجا شما کنترل دیوید رو دارید و به دنبال مندز میرید و در میان راه به جاهایی برمیخورید که شما دو انتخاب دارید ( مثلا نجات دادن کارما یا کشتن هارپر به جای فرید یا تو قسمت ماشین سواری و یا در اخر بازی ) که تمام این کارها در پایان بازی تاثیر داره و کلا بازی 3 تا پایان داره . امیدوارم بقیشو خودتون بدونید )
    فکر کنم پایانه من مسخره تموم شد ! اصلا نفهمیدم چیشد !
    دوباره بازی میکنیم ببینم چی به چیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •