تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 97 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 968

نام تاپيک: Assassin's Creed III

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

حمید من از طرفداران Assassin's Creed هستم این سری منو با الطایر اشنا کرد
    سری COD با عنوان MW منو عاشق خودش کرد اما هر سال یک عنوان از این سری باعث شد تا این حس کم رنگ بشه و دیگه نشه از COD به عنوان یک عنوان نابی نام برد که بشه ازش دفاع کرد و اسمی ازش برد
    Assassin's Creed هم الان برام این طوری شده ، نیازی نیست که سالی یدونه اساسین بدن بیرون حالا 10 سال روش کار کنن یا یک ماه موضوع اینه این حس و این ارزش پا برجا بمونه که بعد از برادر هود دیگه ارزش پابرجا نموند حالا برا من.

پابرجا موندن خیلی مهم تر از اینه که هر سال یدونه عنوان از یک فرانچیز بازی کنم می خواد اساسین باشه می خواد انچارتد باشه هر چی باشه

3 سال کار کردن خب نتیجش شده مجموع نمرات...84 ...ولی باز هم اگر همین 84 بعد 3 سال بازی میکردم خیلی لذت بخش تر میشد برام و نمره انچنان برام قابل توجه نبود....
    اینجا هم برا این که بیام در مورد عنوان محبوبم حرف بزنم و دلداری باشه میگم نه برای کشتن فردی و به قتل رساندن حمید خونش دیگه حلاله

کل نظرم د رمورد این بازی هم اینجا گفتم...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد حرف های عرفان هم فقط با این تیکش موافقم

متاسفانه بازی باگ زیاد داره و همچنین فریم ریت هم آنچنان پایدار نیست، کاش این موارد هم رفع میشدن تا تجربه کم نقص تر میشد.
    +
    این از گرافیک، صدا گذاری هم درجه 1 هست و مخصوصا صدای Haytham با اون لهجه بریتیش به چشم میاد.
    و گرافیکش هم اصلا درجه یک نیست واقعا میگم اصلا درجه 1 نیست
    Last edited by Layken; 24-11-2012 at 20:36.

3. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

گیم پلی..: 6.5 (واقعا نبرد های کشتی رانیش احسنت داشت و تحت تاثیر قرار گرفته بودم فقط همین نکته مثبت )

گرافیک...: 7 ( بهتر بود که به جای توجه به تغیر فصل ها یک فصل رو با جزییات بهتر روایت می کردن)

تو یه کلام : کشتی بازیو !

نه واقعا حامد نقدات فوق العادن ولی این نقدت درمورد این بازی اصلا منصفانه نبوده ! کلن با ذهنیت بد ،بازی کردی ، ذهنیت مهمترین المان شروعه هر کاریه !

گرافیک که زیاد حرفیدیم ، عرفان هم تخصصی تر توضیح داد ، اما گیم پلی : به نظر من Fighting و کامبت ها دست کمی از سریای قبلی ندارن ، حرکات جدید با موشن فوق العاده ، که بیشترشونم توسط ورزشکارای حرفه ای کپچر شدند ،

کشتی ها همونطور که خودت گفتی یه چی نو و بی نظرین ، مینی گیم ها هم نکات مثبتن ، مخصوصا این بازیه دوزش که خود ما ایرانیا هم زیاد میزدیم !دی ! بازم بیشتر بازی کنم بیشتر میتونم بگم، ولی زیاد باز نکردی بحث گیم چلی رو و 6.5 دادی ، اگه

واقعا 6.5 هسش خب منفیاشم بگو ، من تا به اینجا به گیم پلیش 9.7 میدم !

3 سال کار کردن خب نتیجش شده مجموع نمرات...84 ...ولی باز هم اگر همین 84 بعد 3 سال بازی میکردم خیلی لذت بخش تر میشد برام و نمره انچنان برام قابل توجه نبود....
    متاش البته 86 هسش ، به نظر من کم دادن خیلی کم دادن ، نمونش این IGN که تازگیا منگ میزنه ، اومده به CODBO2 نمره ی بالای 93 رو داده بعد یه سری نکات مثبت گفته از بازی که آدم خندش میگیره ، بعد به این داده 8.5 به خاطر یه نکته

منفی INCONSISTENT ، اینم شاید درست باشه ولی باید حداقل 9 میداد ! من کلن نظر شخصیم اینه متا بیخودترین مرجع هسش ، چه تو گیم چه تو فیلم و....تو فیلم مثالش شاهکاره نولان 78 هسش بعد یه سری فیلم متوسط 80 به بالا !

پابرجا موندن خیلی مهم تر از اینه که هر سال یدونه عنوان از یک فرانچیز بازی کنم می خواد اساسین باشه می خواد انچارتد باشه هر چی باشه
    دقیقا ! اما من میگم پابرجا مونده !

حمید من از طرفداران Assassin's Creed هستم این سری منو با الطایر اشنا کرد
    سری COD با عنوان MW منو عاشق خودش کرد اما هر سال یک عنوان از این سری باعث شد تا این حس کم رنگ بشه و دیگه نشه از COD به عنوان یک عنوان نابی نام برد که بشه ازش دفاع کرد و اسمی ازش برد
    Assassin's Creed هم الان برام این طوری شده
    آره درسه ، Ubi تو یه سال دو تا ریلیس کرد که واقعا مسخره بود و نتیجشم شد افت شدید ACR ! ولی آخه درمورد این صدق نمی کنه ، ACR رو تو کمتر از یه سال ساختن ولی این سه سال طول کشید نمیشه این حرف رو بش زد ، خدایی تغییرات زیادی هم داشته یه بازیه کاملا نو با داستان قوی و جدید !
    Last edited by mjorh; 24-11-2012 at 22:35.

5. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

در مورد حرف های عرفان هم فقط با این تیکش موافقم
    یعنی با بهتر شدن انیمیشن ها و Lip sync و استفاده خوب از تسلیشن و سایه های با کیفیت و اینا هم موافق نیستی حامد؟

7. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

جدیدترین پچ بازی رو هم گرفتم.
    متاسفانه مثله مرد این بازی باگ داره! اصلا فکر نکنم با پچ حل بشه! کلا همه چی میره تو هم! کوچیکم نیست مثل اینکه Object هایی که میره تو هم!! مثلا از کناره یکی رد میشی کله دستش میره تو بدنه یارو

9. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

یعنی با بهتر شدن انیمیشن ها و Lip sync و استفاده خوب از تسلیشن و سایه های با کیفیت و اینا هم موافق نیستی حامد؟
    منظورت از بهتر شدن این که تو این سری بهتر شده..؟ خب من کمی تا حدودی موافقم پیشرفت داشته ولی نه در حد پیشرفت قسمت دوم نسبت به قسمت اول
    ولی از دید کلی این مواردی که اسم بردی من خیلی بهترهاشو دیدم و شاید تسلیشن تا حدودی قبول داشته باشم ولی انیمیشن ها و Lip sync هاش انچنان قوی در حد عالی نیستن عرفان جان من سال های گذشته در عناوین دیگه بهتر از این هاشو دیدم.

منفی INCONSISTENT ، اینم شاید درست باشه ولی باید حداقل 9 میداد ! من کلن نظر شخصیم اینه متا بیخودترین مرجع هسش ، چه تو گیم چه تو فیلم و....تو فیلم مثالش شاهکاره نولان 78 هسش بعد یه سری فیلم متوسط 80 به بالا !
    خب در این صورت من نمی تونم باهات بحثی کنم حمید جان ، نبود یک مرجع بین گفتگو نرسیدن به تفاهم هستش و در نتیجه بیهوده شدن گفتگو ها خواهد بود.

آره درسه ، Ubi تو یه سال دو تا ریلیس کرد که واقعا مسخره بود و نتیجشم شد افت شدید ACR ! ولی آخه درمورد این صدق نمی کنه ، ACR رو تو کمتر از یه سال ساختن ولی این سه سال طول کشید نمیشه این حرف رو بش زد ، خدایی تغییرات زیادی هم داشته یه بازیه کاملا نو با داستان قوی و جدید !
    حمید یک کمی حرفه ای به قضیه نگاه کنیم زمان ساخت ربطی به کیفیت عنوان نداره
    بگیم مثلا این چون 10 سال بود حتما دیگه عالیه سکوت کنیم
    Last edited by Layken; 25-11-2012 at 00:22.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

خب در این صورت من نمی تونم باهات بحثی کنم حمید جان ، نبود یک مرجع بین گفتگو نرسیدن به تفاهم هستش و در نتیجه بیهوده شدن گفتگو ها خواهد بود.
    نه حامد من میگم مرجعمون چرا متا باشه ؟ چرا چند تا سایت معروف و معتبر نباشه ؟ دیگه الان همه سایتا و مجلات معتبر رو میدونن ! مشکل متا اینه که حرفه ای ها خیلی کمن توش ب نسبت افراد تازه کار ! که نمرشون همه میره تو متا!

حمید یک کمی حرفه ای به قضیه نگاه کنیم زمان ساخت ربطی به کیفیت عنوان نداره
    بگیم مثلا این چون 10 سال بود حتما دیگه عالیه سکوت کنیم
    آره درسه کیفیت رابطه مستقیمی با زمان نداره ، کاملا قبول دارم حامد ، اما اینجا منظورمن متفاوت بودن مدت اخت این سری بود چون یو گفتی هر سال میده بیرون و اینا ...
    +
    تو پروفایل ادامه میدم

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بين چهار تا بازي كه امسال براي بهترين گرافيك كانديدا شدن يكي همين اساسين و يكي هم هيلو٤ بيشترين شانسو دارن(ديزانرد و جرني بيشتر رو بعد هنريشون تكيه شده تا فني).....(البته جاي يكي دو گزينه ديگه كاملا خاليه)
    در مورد هيلو ٤ كه مقاله ديجيتال فاندريشو مثه بقيه بازيها ترجمه كرده بودم و قرار بود بذارم كه به خاطر شرايط تاپيكش تازه امروز قرار دادم ولي در مورد گرافيك اساسين ٣ فكر كنم خووندن همين بخش براي همه كافي باشه:
    In summary, Ubisoft Montreal has taken all the great technical advances offered up by Assassin's Creed Revelations, and has implanted them in a game with a more ambitious tale to tell. On top of that, it brings its own innovations too, showing a real flexibility to the game's underlying engine
    من خودم هم بعد از تجربه بازي در قسمت گرافيكش به نظرم به غير از باگهاي زيادش(حذف شدن و حركت ايتما) و بعضي قسمتاي نورپردازي بقيه قسمتا همش پيشرفت خوبي داشت(البته افت فريم رو كنسول داشت و مثه هيلو فريمش قفل نبوده ولي افتش خيلي اذيت كن نبود ).
    Last edited by halflife g; 25-11-2012 at 13:29.

13. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

خب چه خبره خوبی ! داره کاندیدای گرافیک هم میشه ! که واقعا حقشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من این بازی بهترین سری اسسین کرید هست.
    حتی بهتر از نسخه یک
    مناظر زیبا و محیط بسیار بزرگ
    صداگذاری عالی
    داستانی فوق العاده بی نظیر و زیبا

اما متاسفانه روی گرافیک اونطور که لازمه کار نشده
    شاید هم دلیلش اینه که نخواستن حجم بازی خیلی زیاد بشه و برای کنسول حداقل ایکس باکس مشکل پیش بیاد
    اما بعد از نسخه اول که عالی بود این تنها نسخه ایه که از بازی کردنش لذت می برم
    البته الان حدود 40 درصد رفتم

یه چیز دیگه اینکه بازی ساعت ها دمو و بقول معروف صحنه های سینماتیک داره که خیلی عالیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •