تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 74 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 735

نام تاپيک: Dragon Age II

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دانلود پک تکسچرهای با کیفیت برای Dx11 : لینک مستقیم EA با حجم 1.08 گیگ .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و مشخصات لازم برای استفاده بهینه از پک :
    Requirements:
    To get the most out of the high resolution texture pack, we recommend running the game with the DirectX 11 renderer (requires a DirectX 10 GPU and Windows Vista SP2 or Windows 7). We also recommend a video card with at least 1 GB of video memory.
    Most of the benefits from the Hi-resolution textures will only be seen if you are able to run the game in DirectX 11.

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 4 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من شنیدم میشه سبک بازی رو عوض کرد یعنی از کار کردن با ماوس خلاص بشیم اگه کسی می دونه یه کمکی بکنه ؟

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اومدم یه چیزی بگم برم دوباره بازی کنم ، این Decoy خیلی حال میده ! Qunari ها کلا" اسکل میشن با دیکوی ، خود ِ آدمم حال میکنه
    ما رفتیم

5. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم امروز بازیو توی 37 ساعت تموم کردم
    تقریبا نصف شماره قبلی طول کشید و از همون اول هم به این اشاره کردم که زمانش کمتره
    البته دفعه بعدی روی هارد برم و dlc هاشو هم بگیرم شاید تا 60 ساعت هم طول بکشه
    فعلا می خوام برم سراغ شماره یک به همراه همه dlc هاش و نه به خاطر ایمپورت سیو چون عملا با ایمپورت سیو ها از شماره قبلی تاثیر خیلی خاصی توی بازی نمی بینیم و به نظرم از این نظر زیاد جالب نبود!
    ولی جالبی بازی این بود که یه سری شخصیت های شماره قبلی خودشون یا اثرشون در این شماره وجود داشت که ربطی هم به ایمپورت نداشت و در هر صورت اونارو می دیدیم و آخر بازی هم جالبه که با یه شخصیت شماره قبلی تموم شد که این نشون میده در شماره بعدی احتمالا اونو خواهیم دید
    کلا به نظرم اگه توی شماره 3 اولا زمان ساخت اونو بیشتر کنن یعنی اگه توجه کنید شماره یک 5-6 سال ساختش طول کشید شماره دو حداکثر 2 سال! دوما این شخصیت هایی که کلا توی شماره 1 و 2 بودن رو به یه صورت خیلی جالبی به هم ارتباط بدن و داستان بازی پر از رمز و راز و جذابیت و خلاصه فوق العاده درست بشه
    داستان فرعی بازی خیلی خوب بود ولی داستان اصلی اون اصلا در حد انتظارم نبود و نسبت به شماره قبلی افت داشت....

من شنیدم میشه سبک بازی رو عوض کرد یعنی از کار کردن با ماوس خلاص بشیم اگه کسی می دونه یه کمکی بکنه ؟
    راهش اینه که یه xbox 360 بخرین : دی
    توی پی سی این جور بازی ها کلش با موسه و رفتن اونا بدون موس غیر ممکنه!!!

7. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

یه bug خیلی جالب تو بازی پیدا کردم یه quest بود که باید چند از Qunari ها تو یه dungeon خیلی کوچیک و تنگ میکشی اما چند تا از Qunari ها میج spirit بودن و چند تا هیلر هم بینشون بود از طرفی لول من به این quest نمی خورد
    چون تا نصف راه اومده بودم می خواستم تا آخر برم ولی جا برای مانور کم بود و میج ها با یه spirit bolt همه رو به فنا میدادن
    برای همین اعضای گروه رو یه اتاق قبل تر hold کردم که همون جا بمونن خودم تنها رفتم به اتاق بعدی و شروع کردم به اتک دادن منتظر بودم که اون ها هم به من حمله کنن ولی دیدم انگار نه انگار کسی به من کاری نداشت
    فقط بعضی جا ها که چند تا Qunari کنار هم بودن شروع میکردن به حمله کردن من هم میج بودم سریع cold میزدم
    خودم مونده بودم باورم نمیشدن نزدیک 20 تا Qunari تنهایی کشتم
    نکته اش اینجا بود هر وقت گروه رو از hold در می آوردم جنگ شروع میشد و همه ی دشنم ها با هم به من حمله می کردند
    دیگه فرصت نشد این کار تکرار کنم ولی فک کنم همیشه جواب بده

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

منم امروز بازیو توی 37 ساعت تموم کردم
    تقریبا نصف شماره قبلی طول کشید و از همون اول هم به این اشاره کردم که زمانش کمتره
    البته دفعه بعدی روی هارد برم و dlc هاشو هم بگیرم شاید تا 60 ساعت هم طول بکشه
    فعلا می خوام برم سراغ شماره یک به همراه همه dlc هاش و نه به خاطر ایمپورت سیو چون عملا با ایمپورت سیو ها از شماره قبلی تاثیر خیلی خاصی توی بازی نمی بینیم و به نظرم از این نظر زیاد جالب نبود!
    ولی جالبی بازی این بود که یه سری شخصیت های شماره قبلی خودشون یا اثرشون در این شماره وجود داشت که ربطی هم به ایمپورت نداشت و در هر صورت اونارو می دیدیم و آخر بازی هم جالبه که با یه شخصیت شماره قبلی تموم شد که این نشون میده در شماره بعدی احتمالا اونو خواهیم دید
    کلا به نظرم اگه توی شماره 3 اولا زمان ساخت اونو بیشتر کنن یعنی اگه توجه کنید شماره یک 5-6 سال ساختش طول کشید شماره دو حداکثر 2 سال! دوما این شخصیت هایی که کلا توی شماره 1 و 2 بودن رو به یه صورت خیلی جالبی به هم ارتباط بدن و داستان بازی پر از رمز و راز و جذابیت و خلاصه فوق العاده درست بشه
    داستان فرعی بازی خیلی خوب بود ولی داستان اصلی اون اصلا در حد انتظارم نبود و نسبت به شماره قبلی افت داشت....

راهش اینه که یه xbox 360 بخرین : دی
    توی پی سی این جور بازی ها کلش با موسه و رفتن اونا بدون موس غیر ممکنه!!!

ا! بالاخره وحید تمومش کردی؟ من همون اول هم گفتم شما مثل لاک پشتین
    ول کن دیگه من که تا جایی یادمه تو داشتی دراگون بازی می کردی! پارسال می گفتی دارم صدمین بار دراگون اریجینز رو می رم. بازم دوباره می ری؟ خسته نمی شی؟ تو توی روز دیگه غیر از دراگون ایج بازی کردن کار دیگه هم می کنی؟ اصلا تو می خوابی؟ خواب هم می کنی حتما خواب مریل و ایزابلا و موریگان رو میبینی! بعدشم ..... بس نمی کنی تو؟؟؟؟؟؟؟؟ د بس کن دیگه!!!! دهن همه رو سرویس کردی!

10. 4 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

مبین خب از همون اول پستو اینجوری می دادی

خب دوستان بستگی داره مفهموم بد و ضعیف از نظرتون چی باشه. به نظرم بازیی بد و ضعیفه که مثلا چند ساعت میری ولش می کنی و یا می خوای بهش امتیاز بدی حدود 5 یا پایینتر میشه. بعد یه بازی که شماره قبلیش قوی تره بوده شماره بعدی اونو نمیگن ضعیفه بلکه میگن نسبت به شماره قبلی افت داشته که می تونه افت زیاد و کم و .... باشه یعنی منظورم همین DA هستش
    بعدشم من الان فعلا 36 ساعت برای بازی وقت گذاشتم و به نظرم هیچ وقت برای بازیی که ضعیف باشه حاضر نیستم اینقدر وقت بذارم و بازیی که بتونه یه هفته منو قشنگ این مقدار ساعت سرگرم کنه بازیی بزرگیه و فقط مقدار بزرگی اون باید در آخرش یعنی بعد از یه بار تموم کردن تعیین کنم
    دقیقا باهات موافقم، نسبت به قبلی افت داشته اما هنوز خوب رو به عالیه. من که خودم قطعا 2یا3 بار رو تا آخر میرم

محتوای مخفی: بتانی 
    یک بار دیگه هم کامل توضیح داده بودم. اگه بتانی رو نبری می برنش circle . اگه ببریش و اندرس هم همراهت باشه gray warden میشه. اگه اندرس همراهت نباشه اون میمیره. یعنی اگه ببریش یا میمیره یا گری واردن میشه که دیگه بر نمی گرده. ولی اگه نبریش میره circle of magi . بعدش آخرای بازی بر می گرده. و تقریبا فقط میشه مرحله ی آخر ازش استفاده کنی.
    ممنون از توضیحات کاملات، پس باید یه بار برگردم قبل از Deep Road رو دوباره برم، مادره گفت بتانی رو نبر ها به حرفش گوش ندادم:|
      محتوای مخفی: بتانی 
    واردن میشه که بشه نوشه جونش مهم اینه که نمیره،اگه مریل انقدر باحال نبود و آندرس رو میبردم الان دوباره نمیرفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

آقا من چجوری رمنس کنم؟؟ هیچکی منو دوست نداره! راستش تا قبل از مرحله ی شروع road expedition باید رمنس کرد یا بعدشم میشه؟ آخه من قبل از شروع اون مرحله، هر کاری کردم رمنس نشد بکنم؟ نکنه دیگه نمیشه رمنس کرد؟؟ کمک کنید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

آقا من چجوری رمنس کنم؟؟ هیچکی منو دوست نداره! راستش تا قبل از مرحله ی شروع road expedition باید رمنس کرد یا بعدشم میشه؟ آخه من قبل از شروع اون مرحله، هر کاری کردم رمنس نشد بکنم؟ نکنه دیگه نمیشه رمنس کرد؟؟ کمک کنید!
    ای بابا حالا حالا ها وقت داری داداش، نگران نباش فقط هر جا قلب دیدی بزن، حله )
    جالب اینجا بود که بعد از این حرکت لباس مریل عوض شد، خداییش رو هم بخوای من خوشم میاد از مریل:| خیلی فیلمه
    Last edited by sheeablo; 19-03-2011 at 09:40.

14. این کاربر از sheeablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

نه لباس ربطی به رومنس نداره. هر وقت رابطه تا ته زیاد بشه یک لباس قدرت مند می پوشن. اگه حتی موقع رومنس روی اون دکمه ای که قلب شکسته است بزنی ( رد کردن رومنس ) باز هم لباسش عوض میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •